Şimdi Ara

Philips 49PUS7909 Arıza? Tüketi Hakem Heyeti hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 yıl önce evliliğim için almıştım olduğu philips 49pus7909 televizyonum en son beşiktaş-galatasaraya türkiye kupası maçında çalıştı ve o gün durduk yere kapandı açıldı philips yazısında kaldı.
    hep kapatıp açınca o ekranda kalıyor. bende 19.08.2016 tarihinde servisi aradım ve arıza kaydında bulundum servis 2 gün sonra geldi baktı flahs bellek getirdi yanında yeni sürüm yazılım falan derken yapamadı ve sorunu mühendislerden talep edip çözeceğini söyledi ama dönüş yapmadı. neyse bu süreç böyle geçti çözüm yok..

    bugün itibariyla 20 iş gününü geçmiş bulunmaktadır. ben tüketi hakem heyetine daha önce motorlara telefonum için başvurdum ve fatura bedelini aldım. ancak bu televizyonumu 1 yıl önce satın alırken arkadaşım şirketi üzerinde almıştım ve fatura onun üzerine kayıtlı. tüketici hakem heyeti başvuruda bulunsam benimi dikkate alırlar yoksa faturadaki firmayımı.. arkadaşım aram açıldı pek muhabbetim yok o yüzden benim halletmem gerekiyor.

    Sizce ne yapmayalım tüketici hakem heyeti beni dikkate alırda lehime sonuç verirse fatura bedeli benim hesaba yatırırlar mı?







  • Sonuç ne oldu hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlangıçta philips yazısı sorunsuz şekilde geliyor ise,
    çok yüksek olmayan bedel ile yapılabilir bir kart komponent arızasına benziyor..
  • arkadaşlar geç olsa da cevapsız bırakmayayım. Gelen servis sorumlusu ilgili ve alakalı olunca biraz zaman tanıdım. Televizyonum içinde servisten arkadaşın dediği gibi kart değişikliği olmuş o gün bugündür sıkıntı yok kullanıyorum. Yalnız geçenlerde xbox one x aldım 4k olarak bağladığımda tv sapıtıyor :D bende pek kurcalamıyorum 1080p de çalıştırıyorum. Artık yavaş yavaş ömrü doluyor gibi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.