Şimdi Ara

Peugeot 407 2.0 Executive Bakiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar.
    Gecenlerde 2004 model Peugeot 407 2.0 Executive buldum. 105bin km de idi. Arac cok temizdi ve tum bakimlari yapilmisti. Fakat arabayi calistirdigimda motorun titredigini farkettim. Kaputu acip baktim. Motor resmen rolantide titriyor, one arkaya. 5-10 dakika sonra bu titreme bitti. Stabil calismaya basladi. Aceba bu motordaki titreme herhangi bir soruna teskil eder mi? Yoksa bu sekildemi calisiyor normalde de? Buarada aractan arada bir "zzzztt" diye sesler geliyordu. Bu ses neyin nesi? Galerideki satici aracin 1 aydir calismadigini ve motordaki titremenin bu sebepten yapabilecegini soyledi. Biraz killandim o yuzden bu aractan vazgectim.

    Fakat simdi yine ayni aracin 2005 model 149bin km de olanini buldum internette. Tum bakimlarinin yapildigi soyleniyor. Bu arac digerine gore cok cok daha temiz bir goruntuye sahip. Eger istedigim fiyati kabul ederse araci incelemeye gidecegim. Fakat bu motor konusunda bilgilenmek istedim, ona gore bu araci incelerken kiyaslama yapabileyim.

    Birde 407'lerin herhangi bir kronik sorunu var mi? Araclari sadece gorunum ve donanima gore seciyorum. Teknik bilgiye sahip degilim. Arac baska bir sehirde oldugu icin tanidik bir ustaya baktirma sansimda yok. Sizin yorumlariniz nelerdir aceba? Son olarak bu aracin kis sartlarindaki performansi nedir? Yani -20 ile -30 larda calismama gibi veya farkli sorunlar yaratir mi?

    Tesekkurler...


    Edit: Farkli arac tavsiyelerine ihtiyac duymuyorum. Fiyat ve donanim acisindan bu aracta karar kildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 6 Mayıs 2011; 0:44:59 >







  • Arkadaslar, koca forumda 407 kullanan kimse yok mu?
  • Nettiauto.fi ye girerseniz cikiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.