Şimdi Ara

Peugeot 308 ve elektrikli 2008 için yeni tarih 'son çeyrek' olarak açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Peugeot 308 ve elektrikli 2008 için yeni tarih 'son çeyrek' olarak açıklandı



    Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç, bir basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Pazara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Anaç, yeni Peugeot 308 ve elektrikli 2008'i yılın son çeyreğinde getireceklerini söyledi.



    Bundan 1 yıl önce tanıtılan yeni Peugeot 308, aradan geçen süreçte aldığı ödüllerle adından söz ettirmeyi başardı. Tasarımıyla beğeni toplayan model, şirketin yeni logosunu üzerinde taşıyan ilk otomobil olma özelliğiyle de öne çıkıyor. Yeni 308'in ilk çeyrekte geleceği açıklanmıştı ancak görünen o ki planlar değişti ve otomobilin gelişi son çeyreğe kaldı. Yeni 308'in station wagon versiyonu da bulunuyor.



    Ayrıca Bkz.Toyota Türkiye CEO'su: "Bireysel otomobil satışları çok zayıfladı"



    Epeydir ülkemizde de satışta olan Peugeot 2008'in tamamen elektrikli versiyonu da ürün gamına yılın son çeyreğinde dahil olacak. Söz konusu model, Peugeot'nun Türkiye ürün gamındaki ilk tamamen elektrikli araç olacak. Elektrikli 2008, 136 beygirlik elektrik motoruna ve 50 kWsa batarya kapasitesine sahip. WLTP'ye göre tek şarjla 341 km'ye kadar sürüş menzili sunuyor.



    İbrahim Anaç'ın açıklamalarına göre Peugeot Türkiye, 2022 yılında da SUV modellere ağırlık vermeye devam edecek. Anaç, "Satışlarımızın yüzde 50'den fazlası SUV'dan geliyor, gelmeye de devam edecek" diyor. Peugeot Türkiye, 2022 yılında pazardaki sıkıntılara rağmen yüzde 20 büyüme hedefliyor. Son olarak Anaç, yaz aylarında bir matrah güncellemesi beklediklerini de dile getirdi.









  • Fiyatlar bu hızla artmaya devam ederse 308 sene sonunda düz 1milyon lira olarak Türkiye piyasasına merhaba der.

  • temmuz ayında engelli aracı olarak alacaktım. Türkiye'de o kadar çok engelli varmış ki (Eminim %90'ı sadece kağıt üstünde) bir saat içinde hepsi alındı. Fiyatları arttı ve limiti direkt aştı. Şimdi sözde güncellenmiş limite 4 tekerlikli scooter alıyorsun. Bu devirde araba maraba alınmaz. Toplu taşımaya mecbur kalan engelli vatandaşlara sabır diliyorum.

  • 2021 kasımda


    şubatta yollarda


    2022 şubatta


    ağustosta yollarda


    2022 martta


    son çeyrekte yollarda


    bir dedikleri öbürünü tutmuyor


    yemin ederim şu 2 fransız resitalini beklemekten gına geldi

  • C-HB segmenti TR'de bitti. En çok tutulan Golf bile silindi gitti piyasadan. Golf 8 çıkalı 1.5 yıl oldu, ortalıkta yok.


    Hiç getirmeseler de olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.