Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (390. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.790
Cevap
95
Favori
620.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • -Flynn- - kullanıcısına yanıt
    Hımm 1.2 110 beygir iyiymiş. Radarıma aldım.
    Çok teşekkür ederim hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar,


    Bende 2015 208 1.6hdi etg6 alarak katıldım aranıza. Sormak istediğim bir şey var, sert fren yapınca orta konsolda klima havalandırmalarının olduğu yerin içinde bi parça ileri geri hareket edip ses yapıyor. Bu kısmı nasıl söküp kontrol edebilirim.


    Diğer bir sorumda araç buz gri mat renkli. Çizikler için bi yerde pasta cila yapılmaz buna denilmişti, yaptıran var mı ya da boya için nereyi önerirsiniz İstanbul Bursa ya da Kocaeli için.


    İlave olarak sağ ön taraftan lokurtu şeklinde ses geliyordu, amortisör ve ön takozlar değişti ses kesildi, fakat şimdi de sanki sese çok dikkat edince tümsek ve çukurlarda gıcırtı şeklinde hafif ses geliyor. Ayrıca araç dururken direksiyonu tam sağ sol yapınca bi tıkırtı sesi geliyor lastik dönerken atlama yapıyormuş gibi bu neden olabilir?


    Son olarak araç vites geçişlerinde baya hissettiriyor böyle 1 saniyede vites atıyor gibi bu etg6 nın normali midir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ogkasa kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun aracınız hocam. Ben de bu başlığı takip ediyorum 2 haftadır. Zira 208 alma arefesindeyim.


    ETG 6 bildiğim kadarıyla yarı otomatik bir şanzıman ve bu yüzden vites geçişlerini hissettiriyor biraz. Tek artısı kolay kolay arıza çıkartmıyor oluşu:)

  • sorrento kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam. Araç güzel şanzımanı dediğiniz gibi bende sorun çıkarmasın, çıkarırsa da ucuza halledeyim diye bu aracı aldım sonuçta 9 yıllık araç bir de nasipse eşim sürüşünü geliştirecek bu araçla.


    Fakat performanslı kullanıcam aracı derseniz bu şanzıman üzer :)

  • 1.2 82 BG 2019 model 208 sahibiyim, 1 ve 2. Viteste kayış sesi mi desem inceden bir uğultu/vızıltı geliyor 3-4-5'de bu ses gidiyor nedeni nedir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam. 1.2 vti 82 hp aracım için ustamdan triger seti değişimi + yıllık bakım (yağ ve filtre) işlemleri için fiyat aldım. Kdv dahil toplam 17.180₺ fiyat verdi iskontolu olarak. Sadece triger seti değişimi işçiliği 6000+KDV. Fiyatlar çok yüksek geldi ancak birkaç kaynağa baktığımda triger yağ içinde çalıştığından kartel ve motor alt kapak sökümü, temizliği, yeniden montajı vs. gibi zahmetli işlemler olduğundan kabaca bu seviyede olduğu bilgisini aldım. Sizde bir bilgi var mıdır fiyat konusunda?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Mart 2024; 15:5:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Hocam servis ne kadar diyo? Bu kadar para verecekseniz en azından onlar yapsın…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyota16 T kullanıcısına yanıt
    Servis telefonlara bile cevap vermiyor, yani ben aradığımda vermedi ilgili departman. Eminim daha fazla alıyorlardır. Önceki bakımı da aynı ustaya yaptırdığım için direkt ona sordum valla, yetkili cevap vermedi. Yalnız işçilik aşağı yukarı hep 6-7 bin civarında bu işlem için şu an piyasada, trigerin tasarımı sebebiyle. PSA yine yaktı bizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Mart 2024; 18:33:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Doğrudur hocam aynısı bana da oldu fiyat alacaktım disk balata değişirken açmadılar bile sonrasında her zamanki gibi doğru sanayi  PEUGEOT 208 SAHİPLERİ …Valla ustanız iyiyse üçe beşe bakmamak lazım kafa rahatlığı çok önemli çünkü…Benim corollanın ustası çok iyi mesela (hem mekanik hem kaportacısı abi kardeşler zaten )servisten kurtardı adamlar beni dükkan açınca ziyaretlerine gitmiştim.En sevdiğim olay iş yaparken beni kovmuyorlar anlatıyorlar falan keyifli geçiyor zaman,serviste içeri dalınca herkes bakıyor bu kim diye  PEUGEOT 208 SAHİPLERİ 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1.5 blu hdi'larin trigeri kaç yılda bir degisiyor? 1.2'ler gibi yağda mı çalışıyor bu sikinti var mi? 60bin okdu bizim araç


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.