Şimdi Ara

PES 2008 Şampiyonlar Ligi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kayıtlar Tamamlanmıştır....Yoğun İlgi için teşekkürler
    1-2 saate fiksürler belirlenmiş olup burada açıklanacaktır...
  • Anlamadığım birşey var bütün herşey bu sayfada olursa karışır gibi geliyor.Fikstürler bu sayfada maç sonuçları için konulacak screenshotlar burada,ara sıra arkadaşlar maçlarlar ilgili yorumlar yapacak ora burada.Bence fikstür için ayrı bir başlık açılıp kilitlense,maç sonuçları için başlık açılsa,maçlar için yorum yapmak için ayrı bir başlık olsa ve bunların hepsi turnuva adı altında toplansa olamzmı? yada bunu yapmak zor mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jahu@

    Anlamadığım birşey var bütün herşey bu sayfada olursa karışır gibi geliyor.Fikstürler bu sayfada maç sonuçları için konulacak screenshotlar burada,ara sıra arkadaşlar maçlarlar ilgili yorumlar yapacak ora burada.Bence fikstür için ayrı bir başlık açılıp kilitlense,maç sonuçları için başlık açılsa,maçlar için yorum yapmak için ayrı bir başlık olsa ve bunların hepsi turnuva adı altında toplansa olamzmı? yada bunu yapmak zor mu?


    Haklısın Jahu....Önerin ve ilgin için çok sağol.Önerin gereği fiksür ve sonuçlar için tek bir başlık açılacaktır.Onun dışında herşeyi yine bu başlıkta konuşabiliriz.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.