Şimdi Ara

PC kafayı yedi, sürekli farklı dll hataları veriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bilgisayarım kafayı yemiş vaziyette 500 kere format attım farklı dvdlerden windows 7 kurdum farklı HDDlerle denedim, RAMleri değiştirdim yine de sorunum çözülmedi.
    Elimde eski bi sistemim var internet amaçlı kullanılıyor. Donanımı:
    Asus P5VD1-X anakart
    2*1 GB Kingston DDR RAM
    80 GB Sata/80 GB IDE farklı HDDler
    High Power 500W PSU
    HIS 1gb 128 bit HD4650 AGP
    Pentium D940 işlemci.
    Windows 7 SP1 Ultimate

    Sorunlar sürekli değişiyor. Bazen format atamıyorm, windows kurulumu esnasında hata veriyor bazı dll dosyalarını kopyalayamıyor. USBden de DVDden de kurunca aynısını yapıyor. Kafasına eserse windowsu kuruyor. Tamam diyorum kurdu bu sefer ekran kartı driverını kuramıyorum. Bir daha formatlıyorm o zaman ekran kartı driverı kuruluyor. Bir zaman sonra hiçbir şeyi açmamaya başlıyor o dll eksik bu dll eksik diyor. dll filestan indiriyorum bu sefer de başka bi dll eksik diyor. Başka bi kasa daha var evde HDDmi o pcye bağlayp windows kurdum 2 ay kullandım hiçbir şekilde sorun çıkmadı. HDDm sağlam diye düşünüyorum ki kablo olarak da aynı kabloyu kullandım onda da sorun gözükmüyor. Anakartta SATA girişi de mevcuttu fakat ben hep IDE kullanıyordum kullandığım bi SATA diskim var onu bağladım sisteme BIOS ayarlarını açtım windowsu kurdum biraz kurcaladm sağlam gibiydi daha sonra PC'yi kapadım. Yeniden başlattığımda SATA diski görmüyordu bu işlemi birkaç kez tekrarlayınca diski gördü. PC açıldıktan sonra 3 4 kere yeniden başlattım hiçbir sorun olmuyor. Ne zaman ki SATA diskim kapanıyor yeniden açtığımda başlamıyor ama restart edince disk kendini kapamadığı icin hemen sistem acılıyor. Disk de bozuk değil öteki kasada kullanıyorum normalde hiçbir sorun da yok. RAM test yaptırdım MEM Testle o da bişey bulmadı. Anakartımda mı bi problem var acaba çıkamadım işin içinden. Kaspersky kuruyorum br süre sonra koruma kendini kapatıyor, norton kuruyorum aynı şekilde. Office kuruyorum kurulmuyor. 2007 2010 fark etmiyor. Hepsi de sağlam programlar başka pclerde kullanıyorum. Sistem de virüs de olamaz HDDyi değiştirip denedim. Kurduğum programlarda Norton 360 yüklü makinemden ağ üzerinden aldığım programlar.

    Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname__ -- 5 Mart 2012; 13:35:08 >







  • Yok mu bi bilen :)
  • format at
  • kendin formatlıyosan format atarken dosyaları tam yükleyemediğin için hata verebilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrt__gl

    format at

    adam format atmayı denedim demiş sen gereksiz yere format at diye mesaj atıyorsun gereksiz mesaj atmak istiyorsan forumda gereksiz mesajlar bölümü var
  • Yok format iflah etmiyor denedim tabi ki :) DVD ile de denedim USB ile de denedim aynı dvd ve usb ile başka pclere format atabiliyorum buna olmuyor. Bazen oluyor ama formattan sonra yine sapıtıyor.
  • Hard diskte bişeyler olabilir değştirip dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.