Şimdi Ara

Pc güç kaynağı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam
    geçen gün elektrik kesildi, ben de hiçbir düğmeyi kapatmadan sadece fişi çektim. bi müddet sonra elektrik geldiğinde fişi taktım ve olanlar oldu patlama sesi ve
    yanık kokusu ilk aklıma gelen güç kutusunun yandığı kasada 400 w güç kutusu vardı işlemdi amd sempron 3000 ertesi gün bilgisayarcıdan güç kutusu aldım bana 230 watlık verdi bunun çalıştıracağını 400 lük şart olmadığını söyledi. taktım çalıştı ancak ekrana görüntü gelmedi sonra 4 pinli (5 voltluk galiba) ayrı bir kablo var onu takmadığımı fark ettim taktım ama bu sefer hiç çalışmadı . kasayı bilgisayarcıya götürdüm 280 watlık güç kutusu denedik yine aynı şekilde çalıştı ama ekran görüntüsü gelmedi. anakartımın zarar gördüğünü söyledi. bu arada yeni bir ekran kartı takıp denedik yine aynısı oldu. bir de 350 watlık denedim yine çalışmadı. 400 lük bulamadım acaba bu tarz bir durumda güç kutusu haricindeki parçaların gerçekten zarar görme ihtimali varmı yoksa 400 watlık takmadığım içinmi çalışmıyor sizce.
    teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Kasada en fazla gücü genelde ekran kartları çeker ve sistem başlarken tam güçte çalışmadığı için düşük güçte çalışır. Görünen oki başka parça yada parçalarda yanmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01myavuz

    Kasada en fazla gücü genelde ekran kartları çeker ve sistem başlarken tam güçte çalışmadığı için düşük güçte çalışır. Görünen oki başka parça yada parçalarda yanmış.


    Aynen arkadaşa katılıyorum. Sanırım anakartında zarar görmüş. UPS kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.