Şimdi Ara

Passport sync programi sifresi neyi sifreliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar harici diskimi yeni aldim ve dosya erisimini engellemek icin biraz arastirma yaptim..
    passportun sync programinda bi hesap olusturup ona sifre koyuyoruz.. sanirim bu sadece sync yaparken sifre soruyor..diskteki yerleri rahatca gezebiliyoruz..o zaman bu sifrenin pek bi anlami kalmiyor.. ama benim istedigim diske ilk ulasmak istendiginde yani bilgisayarimdan girmek istedigimde sifre sorulmasi... bunun icin yaptigim arastirmalarda pc security programi one cikiyor herkes bunu tavsiye ediyordu ama merak ettigim baska bir bilgisayara taktigimda bende yine sifre isteyecekmi? benim istedigimde bu hangi bilgisayara takilirsa takilsin diske girmek istedigimde benden sifre istemeli.. boyle tavsiye edeceginiz bi program var mi?

    birde baska bi arkadasta sormus diske virus bulasmamasi icin diskin icine herhangi bi koruyucu program yuklenebilir mi?

    tesekkurler



  • yanlis bolumdemi actim acaba konuyu?
  • Öncelikle şifreleme programının diskin içine yüklenemesi gerekiyor. Virüs için ise portable programlara bakabilirsin. Daha önce böyle bir başlık açılmıştı bazı arkadaşların tavsiyeleri olmuştu. Bir de forumda programlar bölümüne bakmanızı tavsiye ederim mutlaka kullanan arkadaşlar vardır.
  • Passport da ki sync programını şifreliyor. Bu program dışında HDD ye dosya atarsan rahatlıkla görülebilir ama programın içinde sync yaparak dosyaları alırsan, şifre olduğundan dolayı kimse ulaşamaz ve bu yolu kesinlikle tavsiye ederim.

    Tek dezavantajı, mail senkronizasyonu yaptığında takılan her bilgisayardaki mailleri almaya çalışması... O yüzden bu özelliği kullanma bence

    Şifre programı olarak, birçok programın örn avast U3 versiyonları var. onları alarak HDD ye kurabilir ve taşıdığın her dosyayı taramasını sağlayabilirsin. Çok az yer kaplıyor ama baya başarılı. Tabi sync yaptığın sürece çalışmaz




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.