Şimdi Ara

Paslanmaz Çelik BTS Çelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Firma Adı : BTS Demir Çelik Tic. Ltd. Şti.
    Firma Web sitesi:http://www.btscelik.com

    Paslanmaz Çelik - BTS Çelik

    BTS Demir Çelik Tic. Ltd. Şti.
    İnönü Cad. Rıfkı Bey Sk. 9/6
    Kozyatağı -İstanbul
    info@btscelik.com
    TEL : 0216 362 29 95
    FAX : 0216 394 10 23
    www.btscelik.com


    Özel çelikler" veya "Vasıflı çelikler" olarak adlandırılan içerdiği yüksek alaşım elementleri ve üst düzey yapısal nitelikleriyle, özel uygulama alanlarında tercih edilmektedirler.
    Bu malzeme grubunda; paslanmaz çelik, nitrasyon çelikleri, hız çelikleri, ısıya dayanımlı çelikler vb. çelik türleri bulunmaktadır . Paslanmaz çelik grubu kaliteler arasında 303, 304, 304L, 316, 316L, 630, 420, 430, 430F yer almaktadır. Ayrıca bu kaliteler AISI 303 , AISI 304 , AISI 304L , AISI 316 , AISI 316L , AISI 630 , AISI 420 , AISI 430 , AISI 430F olarakta bilinmektedir.

    BTS Çelik olarak paslanmaz çelik çubuk,paslanmaz çelik mil, paslanmaz çelik lama ve paslanmaz çelik boru (dikişli veya dikişsiz), malzemelerin yurt dışından ithalatını gerçekleştirip, kaliteli işletme anlayışımızla imalat sanayinin tedarikçisi olarak hizmet vermekteyiz.
    Stoklarımızda, yukarıda sunulmuş kaliteler dışında ayrıca paslanmaz çelik yuvarlak, paslanmaz çelik altı köşe, paslanmaz çelik kare gibi farklı form ve ölçülerde de malzemeler bulunmaktadır. Detaylı bilgi için iletişme geçiniz.

    Firmamız imalat sanayinde kullanılmakta olan paslanmaz Çelikler, Vasıflı Çelikler ve diğer çelik gruplarına ait uzun ve yassı ürünlerin tedariğini sağlamaktadır. Ürünlerimiz Avrupa, Türkiye ve Dünyanın önde gelen üretici firmalarıyla olan işbirliğimiz doğrultusunda temin edilmektedir.
    BTS Çelik olarak; güven ve kaliteli hizmet anlayışına verdiğimiz önemin yanında değişen üretim teknikleri doğrultusunda müşterilerimiz için çözüm ortağı olmayı hedeflemekteyiz. Bu doğrultuda gelişmekte olan Türkiye pazarında müşterilerimizin hertürlü özel talebini karşılamaya özen göstermekteyiz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.