Şimdi Ara

Parish (2024) | AMC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Parish (2024) | AMC

    Giancarlo Esposito, New Orleans’ta geçen bir gerilim dizisi olan Parish ile birlikte, Breaking Bad ve Better Call Saul’dan sonra bir kez daha AMC’ye geri dönüyor.


    AMC, 2024 Kış Televizyon Eleştirmenleri Derneği Basın Turu’nda, ilk sezonu 6 bölüm sürecek olan dizinin 31 Mart’ta, The Walking Dead: The Ones Who Live‘ın finalinin ardından başlayacağını açıklayıp resmi fragmanını yayınladı.


    Kendisi de bir araba ustası olan Esposito, The Big Easy‘de bir aile babası ve lüks bir araba servisinin gururlu sahibi olan Gracian “Gray” Parish karakterini canlandırıyor. Parish, oğlunun vahşice öldürülmesi ve işinin batması sonrası, çalıntı araba sürücüsü olarak çalıştığı günlerden kalma eski bir arkadaşıyla karşılaşması, eski alışkanlıklarını yeniden su yüzüne çıkarır ve onu şiddet yanlısı bir suç örgütüyle riskli bir çarpışma rotasına sokar.


    Parish, BBC One’ın 2014 yılında yayınlandığı ve David Morrissey’in başrolünde olduğu The Driver adlı İngiliz mini dizisinden uyarlandı.


    Zackary Momoh (The Nevers, Seven Seconds), New Orleans merkezli Zimbabveli gangster The HorsePaula Malcomson (Ray Donovan), Parish’in eşi ve iki çocuğunun annesi RoseSkeet Ulrich (Riverdale), Parish’in eski bir ahbabı ColinBonnie Mbuli (Invictus), The Horse’un akıllı ve koruyucu ablası Shamiso TongaiIvan Mbakop (Hawkeye), The Horse’un kardeşi ZenzoArica Himmel (mixed-ish), Gray ve Rose’un kızı Makayla; Dax Rey (The Good Fight), The Horse’un oğlu Luke rolünde dizinin diğer başrol oyuncuları.


    Bradley Whitford (The West Wing), Louisiana’daki endüstriyel iş dünyasının çekici ve zeki yüzü olan ve gizlice bir suç örgütünün başında bulunan Anton karakteriyle tekrar eden bir rolle karşımıza çıkacak.


    Orijinal dizinin yaratıcıları Danny Brocklehurst (Fool Me Once, Brassic) ve Jim Poyser (Brassic, Breeders), A+E Studios ve Thruline Entertainment ortaklığıyla AMC Studios’tan gelen dizinin ortak yaratıcıları ve yönetici yapımcıları.


    Eduardo Javier Canto ve Ryan Maldonado, yürütücü ve yönetici yapımcı. Giancarlo Esposito, Brocklehurst, Poyser, Theo Travers, Jolyon Symonds ve orijinal dizinin başrol oyuncusu ve yapımcısı David Morrissey (Scribbler Films), Josh Kesselman, Danny Sherman, Barry Jossen, Tana Jamieson ve Nicola Shindler ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev aldı.


    Parish (2024) | AMCamc+youtube
    Lead us not into temptation, and deliver us from evil. #Parish, starring Giancarlo Esposito, premieres this Spring on AMC and AMC+. #AMCPlus #Parish » Subscribe for More: https://bit.ly/3tz1yp9 AMC ON SOCIAL: Facebook : https://www.facebook.com/amc Twitter : http://twitter.com/AMC_TV Instagram: https://www.instagram.com/amc_tv/ AMC+ ON SOCIAL Facebook : https://www.facebook.com/TheGoodStuff... Twitter :https://twitter.com/amcplus Instagram: https://www.instagram.com/amcplus/ Tik Tok: https://www.tiktok.com/@amcplus Our Father, Who Art in Heaven... | Parish Official Teaser | Premieres This Spring | AMC+ AMC on YouTube https://www.youtube.com/c/amc
    https://www.youtube.com/watch?v=sN-SG8l-tO8&pp=ygUKcGFyaXNoIGFtYw%3D%3D


    Parish (2024) | AMCamc+youtube
    Sometimes the wrong way is the only way out. #Parish, starring Giancarlo Esposito and Skeet Ulrich, premieres March 31 on AMC and AMC+. #AMCPlus #Parish » Subscribe for More: https://bit.ly/3tz1yp9 AMC ON SOCIAL: Facebook : https://www.facebook.com/amc Twitter : http://twitter.com/AMC_TV Instagram: https://www.instagram.com/amc_tv/ AMC+ ON SOCIAL Facebook : https://www.facebook.com/TheGoodStuff... Twitter :https://twitter.com/amcplus Instagram: https://www.instagram.com/amcplus/ Tik Tok: https://www.tiktok.com/@amcplus Parish Official Trailer feat. Giancarlo Esposito | Premieres March 31 | AMC+ AMC on YouTube https://www.youtube.com/c/amc
    https://www.youtube.com/watch?v=IDDmM5RhFE4&pp=ygUKcGFyaXNoIGFtYw%3D%3D





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 31 Mart 2024; 10:52:43 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.