Şimdi Ara

Pantolonun iki bacak arasının yırtılması/beyazlaması sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
105.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sorun bacakların kalın olması. Şuan kiloluyum ama bundan birkaç sene evvel gayet zayıftım. Ancak bacaklarım kalın olduğu için yine pantolonların arası eriyordu.

    Marka olarak colins iyi gibi. En azından bana 6 ay kadar dayandı. Kotondan almıştım bir kot ilkbaharda. Kesimi, modeli falan çok iyiydi. Ancak 1 ay bile gitmedi pantolon deli oldum. Diğer ucuz markalara hiç girmiyorum zaten. Denemediğim mavi ve levis var. Bunlar da çok pahalıymış gibi geliyor bana. Ha hiç girip bakmadım fiyatlarına. Kafamda öyle bir algı oluşmuş. Şu son kotu da eritince levis bakarım sanırım.
  • Bol bol bisiklet sür
  • Kilo tek neden değil kilo diyor herkes, spor yapıp bacak kası gelişince aynı hesap oluyor. Herkes kuru ince ve bacak arası geniş olamıyor yapı olarak. Şu son aldığım pantalonda yırtılmaya yüz tuttu maviden almıştım faturası duruyor 6 ay ya oldu ya olmadı götürsem bişey çıkarmı sizce ? Mavinin bu konudaki politikası nasıl bilmiyorum yani.. Daha önce loft'a götürmüştüm ürün değişimi vermişlerdi.
  • Belliki kilolusunuz. Gotunuzun alt yanaklari birbirine surttugunden ilgili bolumler kisa surede yipraniyor. Ozellikle yaz aylarinda yine kilodan dolayi fazla terlersiniz, bu durum kumasi dahada yumusatir ve daha kolay yipratir. Bir yaz ayinda arkadasimin pantolonu yolda yururken 10 dkk icinde gozumun onunde kocaman delindi, yirtildi. Kilo vermek en iyi cozum ama en zoru. Diger bi yontem gotunuzu toplayip havaya kaldiracak don giymeniz. Erkeklerde bunun icin don varmi bilmiyorum ama bayanlarda seksi gorunmek icin var, bu uygulama en azindan alt kismi kaldiracagindan surtunen kismi azaltacaktir. .Bulamazsaniz bayanlar icin olandan alip bi denersiniz.Tabi nasil bi goruntu olur bu konuda bisey diyemiyorum, sambacilar gibi durabilirsiniz. Buda fayda etmezse pantolonun ic kismi (sadece surtunen yuzeyleri) kevlar veya aramid ile kaplatin. Boylece surtunmeye karsi pantolon epeyce korumali olur. Bu kumas tipleri ozellikle motor ekipmanlarinda kullaniliyor, oradan biliyorum 700 dereceye kadar surtunme isilarina direncli olur, sizin bu isiya cikmaniz icin o popoyla flash kadar hizli kosmaniz lazim ki anca parcalarsiniz kevlari. En son tavsiyem ama muhtemelen giymezsiniz salvar. Gayet rahat edersiniz. Koylu dayi salvari degil, modern tarzda salvarlar var, unluler arada giyiyor. Sizi asiri entel dantel gosterir ama farkli bir imajda yaratabilirsiniz. Bide pudura ve krem ikilisi. Surtunen kisimlara krem ve pisik olan kisimlara pudura surerseniz bi nebze rahat edersiniz. Sakin ola krem surup ustune pudra dokmeyin. Camur gibi olur vicik vicik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 2 Kasım 2017; 12:29:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kilolular ölsünmü ? Tam olarak kiloyla alakalı değil bu durum bacak iriliği diyorum, nasıl 10 dakika içinde deliniyor anlamadım zaten yıpranmış kumaştır o :D Kumaşı sürtünmeye karşı dirençli üretmezlerse olacaği bu pantalonda bu noktada çok sorun yaşayan var demek yayğın bir durum bu, üreticilerin önlem alması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4891BECAE -- 2 Kasım 2017; 12:39:25 >
  • Dar pantolon almayın demişsinizde tam tersi dar pantolon daha az sürtüyor gibi. Bacakları incelteceksin kilo verip hiç yerinden kalkma bacaklar atrofiye gitsin ancak öyle Wraglerin pantolonları baya kazık ama baya sağlam ben ayda bir pantolon değiştiren biri olarak 2 yıl sorunsuz giydim en sonunda kilom arttı beden olmayınca attım gitti bana mısın demiyorlar. Onun dışında mavi filan hikâye biraz daha fazla dayanıyor ama o kadar muhteşem sağlam değil f p ürünü değil maviden 1 kot alana kadar lc den 2 kot al aynı para daha çok giyersin emin ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam genelde kilolu arkadaslarin basina geliyor. Bacak iriyse nihayetinde devami oldugu icin gotun alt yanaklarida iri oluyor ve ne oluyorsa orada oluyor. Eger saglam kot istiyorsaniz Tech90 yada Rider Denim kotlarina bakin. Ikiside turk markasi. Held yada revit gibi markalarda var. Bunlar genelde moto ekipman ama saglamdir. Arkadasin pantolonuna gelince, elbette eveliyati var pantolon yipranmistir, ustune mersinin sicaginda terleyince pantolan ufak delikten nerdeyse kafam girecek kadar buyukluge 10 dkk eristi. Isin kotusu farkinda bile degildi ben biraz geride kalinca farkettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 2 Kasım 2017; 13:8:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, pahalı baya o markalarda güvenemiyorum sağlammı değilmi artık. Kalça alt yanakları küçük bende sorun olan yer tam iki bacak arası yumurtalıkların hemen alt bölge apiş arasımı denir artık,o ara bölgede bende aşınma olayı önce renk atıyo inceldiği anlaşılıyor kumaşın sonra saçak saçak delinmeler sökülmeler. Sorun yaşayanları tam bilemem tabi bacak arasındanmı kalçadan kaynaklımı, değiniz gibi kalçanın sürtünmeside etkilidir. Baş belası bir durum yaşayan bilir, pantolon masrafından bıktırır insanı. Yamalı pantalonda iğrenç oluyor ortamda oturup bacakları aralayamıyorsun yama görünürse diye.
  • Ozaman dedigimi yapasaniz bir nebze hatta baya bi faydasi olur. Ilgili bolgeye kevlar yada aramid kumas diktirmeniz. 1 metre kumasla epeycene pantolonu kurtarirsiniz. Yanliz astarda diktirin kevlara cunku ciplak tene degen kisimlari kasindirabilir, rahatsiz eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,
    Bu sorun bende de var ve maalesef kilo vermeden geçmeyecek. Bununla ilgili çok araştırdım. Bişey bulamadım. Bir de iş yerinde yırtılıyor var ya beni benden alıyor.
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Anladm mantıklı tabi oda ama yeni temiz pantalonda yamalı kullanmak sinirimi bozar. Tadilat yaptırdığım usta terzi ben senelerin terzisiyim yeni görüyorum bu işleri diyor denim olsun normal diğer kumaş çeşitleri olsun genelde dizden falan sökülürdü bu yeni nesil pantalonlar dandik kumaşla yapılıyor diyor adam. İnce kuru bacaklı biriysen sorun yok kilolu yada kaslı bodyci iri bacaklı biriysen sıkıntı hep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.