Şimdi Ara

panasonic hx-dc10 sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/panasonic-hx-dc10-eg-k-3lcd-16mp-full-hd-video-kamera/productDetails.aspx?productId=ft130743&categoryId=17076



    arkadaşlar sizce nasıl bir kamera almaya değermi özellikleri ve tipi çok güzel bence ayrıca full hd yardımcı olurmusunuz sizce almalımıyım cevaplarınız için teşekkür ederim



  • Bu ürün Panasonic ile sanyo nun birleşmesinden sonra Sanyo marka ürünlerin birebir aynı larına Panasonic damgası vurulması ile üretiliyor.Sadece Pana nın meşhur iA modu gibi bir iki ufak ilave var.Ekranda çoğu kameradan büyük.Ürün ile Gerçek Full hd video çekiminin yanısıra pek çok foto makinesinde bile olmayan manuel ayar imkanları ile foto da çekebilirsiniz.Foto için sensörü küçük olmakla beraber video için sensörü piyasadaki çoğu pahalı makineden büyük yada eşit seviyede.

    Normalde Pananın titreşim önleyicisi piyasada en iyi olarak bilinir.Ancak Sanyo nun ki zayıftır.Bu üründe Sanyonun birebir aynı olduğundan titreşim önleyiciyi pana kendisi özel olarak koymamışsa zayıftır ancak terside olabilir.
    Bu ürün hemen tüm PC ler DVD player lar portatif elektronik aletlerde sorunsuzca tanınıp kullanılan MP4 formatında çekim yapar yani edit vs. işlemleri kolaydır ayrıca kartta ve Pc nin diskinde fazla yer kaplamaz.

    Bu ürünün avantajları saymakla bitmez tek olumsuz denilecek tarafı titreşim önleyicisi ve makina ince olduğundan dolayı küçük olan pil nedeniyle kısa batarya ömrü.Yedek pili 20-30 lira civarına GG de falan bulursunuz.Bunlar dışında gerçekten fena ürün değildir.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.sorularınız olursa PM atın yanıtlamaya çalışırım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.