Şimdi Ara

panasonic etherea mı? mitsubishi elec. deluxe power mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu iki klima arasında kaldım

    mitsubishi electric deluxe power inverter 18.000 btu

    panasonic xe15-nke yada xe18-nke bu klimalardan birini almak istiyorum servis ağı olsun,satış sonrası hizmet olsun ve elektrfik ft anlamında da sıkıntı yaşamaycağım bir klima almak istiyorum.

    3+1 odalı salonu 30-35 metrekare olan bir evde oturuyorum. klimayı salonda diğer odalarında faydalanacağı bir yere monte ettirmeyi düşünüyorum. Soğutmayı zaten yazın kullanacağım ısıtmayı ise evim merkezi sitem olduğu için gece soğuk oluyor gece 3-5 saat çalıştırmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.



  • hocam inverter sürekli kullanımda tasarruf sağlıyor.arada bir çaliştırmak için normal düz model klimada işini görür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akman7322

    hocam inverter sürekli kullanımda tasarruf sağlıyor.arada bir çaliştırmak için normal düz model klimada işini görür.

    Aynen 24 saat kapamazsan işe yarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paradan yana sıkıntı yoksa inverter alınır. Mevsim geçişlerinde merkezi sistem çalışmazsa kullanırsın, tasarruf edersin ama aradaki fiyat farkına değer mi? Orası size kalmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inverter cihaz 24 saat kullanılmasa da işe yarar. -15 derece ye kadar çalışabilme on-off cihazlarda pek rastlanan bir durum değil henüz. Ayrıca Klimanın inverter a geçebilmesi için 24 saat gerekmez ki gerekiyorsa da normal şartlarda gerekli kapasiteden ufak bir cihaz seçmişsiniz demektir. Ayrıca ısı değişikliğini azalttığı için ciddi anlamda konfor farkı var. Normal şartlarda doğru kapasitede cihaz 7-8 saat sonra tam olarak inverter olarak çalışmaya başlar (klima büyükse daha kısa, küçükse de daha uzun süre de, belki de hiç ) Eğer soğutma için alınacaksa klasik makina olabilir ama ısıtma için alınacaksa inverter cihaz gerçek anlamda önem kazanıyor.
  • Eğer 24 saat kapatılmazsa daha ekonomik olur işe yaramaz değil tabii ama açıp kapatılınca çok soğuk havalarda geç ınvertere geçeceği için daha çok tüketim olur o gün 8 saat kapadım kar oldu deriz ama çok soğuk havalarda o 8 saat kapamayı 2 saatde fazla elektirk tüketerek aslında zarar ederiz.

    Mümkün olduğunca kapamazsak daha iyi sıcak eve gideriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.