Şimdi Ara

Palıo Van Arıyorum!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 Sene 8 Valf olanından klimalı hususi full aksesuarlı Palıo van kullandım.Araçtan yakıt hariç performansından oldukça memnundum ama 3 ay evvel 70 bindeki aracımı nakit sıkıntısı yüzünden çok makul bir fiyata verdim.

    Şimdi yine favorim 16 Valf olanından palıo van'lar.Özellikle km'si 50 binin altında kazasız,boyasız,klima önemli değil beyaz renk haricindeki bütün renkler favorim olup 8 Bin aksesuar durumuna göre 8,5 liraya kadar aramakdayım.Aynı şekilde beyaz renk haricinde yine km'si 40-50 bini geçmeyen masrafsız multijetlerede 10 bine kadar çıkabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader83 -- 13 Ağustos 2008; 19:49:39 >



  • Hocam ikinci el araçlar bölümüne yazarsan daha isabet olur, hızlı sonuç alırsın
  • 2, el araçlara konuyu açsam konu aşağı doğru kimse görmeden yuvarlanıp gider Buraya en azından fiat piyasasını az çok bilen kişiler giriyor.
  • Sahibinden.com, araba.com, arabam.com vs. gibi sitelerde yüzlerce bulursun..
    Bu sayfalara genellikle aracıyla ilgili paylaşımda bulunmak isteyenler giriyor.. Kimsenin satma niyetinde olduğunu sanmıyorum..

    Sana yinede küçük bir yardımda bulunayım.. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama Ankara'da bir ağabeyimde çok temiz bir Palio Van vardı Mavi renkli.. Yanlış hatırlamıyorsam 2005 model 1200 cc..

    İlgilenirsen PM at telefonunu falan verebilirim arayıp konuşursun ok?
  • Ben İstanbulda'yım dediğin siteleri 2 seneden beri günlük takip etmekdeyim. hani o internet piyasasından 1-2 milyar düş diyen arkadaşlar varya belki burdada yardımcı olurlar diye başlığı açtım Ama 126 bis kadar değeri kalmamış sanırım bu arabaların



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader83 -- 14 Ağustos 2008; 0:16:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.