Şimdi Ara

Oyuncular gelsin oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Oyun almayı düşünüyorum, bir veya bir kaç tane alınacak. Sizce aşağıdaki oyunlardan hangisini almalıyım? Bu listedeki oyunları oynamış arkadaşların tavsiyelerine göre oyun alacağım. Sıralama yaparak ve sebeplerini yazarak bilgilendirriseniz daha faydalı olacaktır.
    Öncelikle hangi tür oyunları sevdiğimden bahsedeyim. Savaş oyunları FPS TPS ve RPG oyunlarını severim. Oyunların hikayesine önem veririm ama aşırı diyalogu olan oyunlarda her zaman sıkıcı gelmiştir, akıcı ve can sıkıcı olmayan güzel hikayeli oyunlar tercih sebebimdir. Oyunun her bölümünde 5-10 dakika geyik yapılan oyunları hiç sevmem. GTA 4 oynamaya başladığımda sırf bu yüzden oyunu bırakmıştım. Grafikleri güzel ve gerçekçi olmalı. Oyun içinde uçak, helikopter, tank gibi araçlar kullanarak ortalığı bombalamak en sevdiğim şeyler arasındadır. Roketatar, tanksavar gibi silahlar kullanıp araç patlatmayı da çok severim.

    Zombili ve aşırı saçma doğa üstü güçlerin kullanıldığı oyunları da sevmem. Kafa karıştırıcı ve bulmaca türü oyunları da sevmem, kısaca oyun aksın gitsin oyalanmadan sürekli bir macera , aksiyon olsun.

    Daha önce BF serisi, Cod serisi, Far Cry 3 ve 4 Tomb Raider, Batman, gibi oyunları severek oynadım. Ancak son çıkan BF ve Cod oyunlarını oynamadım, sebebine gelince, oyunların tarzı değişmiş gibi görünüyor, daha çok teknolojik silahlar kullanılmış ve bu durum benim hoşuma gitmedi. Belki düşündüğüm gibi değil güzeldir ama sizlerin yorumlarına göre değerlendireceğim. Far Cry 3 ve 4 tam benim istediğim türde oyunlardı, yine de eksikleri vardı, mesela araç çeşiitliliği çok azdı, kamyon gibi jip gibi araçlardan başka kullanılacak savaş araçları yoktu. Sadece belirli yerlere roket atıldığında patlıyordu, ağaçlara evlere atıldığında tepki vermiyordu. Bana göre en büyük eksikliği bunlardı.

    Listedeki oyunların bazıları benim tarzıma uygun değil ama yine de akıcı ve güzelse, grafikleri iyiyse her türlü oyunu oynarım.



    Witcher 3
    Fallout 4
    Metal Gear Solid V
    Dying Light
    GTA 5
    Cod Black Ops 3
    BF Hardline
    Mad Max







  • bf hardline ı alma diğerleri verdiğin paraya değer.
  • Mad Max ve Cod3 iyidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayeye onem veriyosan cod a ve bf'ye bulasma. Gta5'in hikayesi kotu normal olarak ama bol bol orayi burayi bombalarsin. Onu al madem. Mp'ye onem veriyosan cod al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mar00N

    Mad Max ve Cod3 iyidir.

    Cod Bo 3 mü Mad Max 3 mü iyi? Birde Bo 3 te helikopter kullanma, uçak kullanma, tank kullanma gibi şeyler var mı?
  • senin ilacın gta 5 biriside gelip yazmamış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReflexAction

    senin ilacın gta 5 biriside gelip yazmamış

    Bende öyle karar verdim sayılır, umarım pişman olmam.
  • dying light olabilir belki ama bence witcher 3 ben bitirmeden sattım fakat güzel oyun oynayabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.