Şimdi Ara

OYUNA YENI BASLAYANLAR ICIN ÖNERILER...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuna yeni baslayan arkadaslarin dikkat etmesi gereken, tecrübe ile sabit olan bazi noktalari paylasalim...
    Yeni baslayan arkadaslar burada yazilan tavsiyeleri dikkate almanizi öneririm. Amerika'yi yeniden kesfetmeye gerek yok...

    * Oyununuzun silinmesini istemiyorsaniz iOS kullanicilari Game Center'a, Android kullanicilari Google+ hesaplarina köylerini kaydetmelidir. Hatta iOS'dan Android'e ve Android'den iOS'a hesaplarini baglayarak aktarin.

    * Oyuna ilk basladiginizda size verilen yesil taslari ne sebeple olursa olsun harcamayiniz. O taslari oyunun belkemigi olan 3-4-5. iscilerini almak icin kullanacaksaniz. BU EN ÖNEMLİ TAVSİYEDİR...

    * Köy binanizi, duvarlar ve tuzaklar dahil bütün unsurlarin bulundugunuz seviyede olabilecek en üst seviyeye cikartmadan yükseltmeyin.

    * Sürekli saldiri yaparak (özellikle terkedilmis köyleri yagmalayarak) ganimet toplayin.

    * Köyünüze saldirildiginda yikilan bütün binalar kendiliginden yenilenir. Yenilenmeyenler sadece tuzaklardir. Tuzaklarinizdan birinin üstüne tikladiginizda hepsini calistir secenegi vardir, hepsini tekrar calistirin. Tuzaklarinizi sürekli calisir tutunuz.

    * Topladiginiz ganimetleri dengeli kullanin ve iscilerinizi asla bos birakmayin. Hangi isciniz ne zaman bosta kalacaksa ona göre ganimet ve yükseltme planinizi yapin, geri kalan altini duvar yükseltmeye, iksiride laboratuvardan asker seviyesi yükseltme icin kullanin.

    * Savunma binalarinizi yükseltirken öncelik sirasi : Büyücü Kulesi, Havan, Hava Savunmasi, Top, Okcu Kulesi seklinde olsun. Eger saydigim savunma unsuru yok ise ondan bir sonraki sizin icin önceliklidir. Büyücü kulesi ve havanin önemi, size saldiran kisiler genelde yeni olacagindan askerlerini bir anda toplu olarak gönderecektir. Toplu olarak saldiran askerlerin dagilmadan kolayca yokedilmesi icindir.

    * Savunma ve saldiri taktiklerini kendiniz gelistirebileceginiz gibi, forumlar, youtube vs. gibi bircok kaynakta hazir bilgiler mevcuttur. Onlardan faydalanmayi ihmal etmeyin.

    * Köy binanizin seviyesine göre savunma düzeni olusturun. Savunmanizi dengeli ve düzenli olusturmaniz saldiri aldiginizda daha az ganimet kaybetmenizi saglayacaktir. Kaybettiginiz savaslari izleyin ve savunmanizin zayif yanlarini telafi etmeye calisin.

    * Ganimet (farming) düzenlerini tercih ediniz. Bu düzenlerde köy binasi genellikle köyün duvarlarinin uzaginda bir yerlerdedir. Bunun mantigi ise; kupa yükseltmek icin köy köy gezen oyuncular sizin binanizin uzakta oldugunu göründe birkac okcu ile köy binanizi yikacaktir. Bu ona 3-5 kupa kazandirir, size de 3-5 kupa kaybettirir. Ancak siz kaybettiginiz bu 3-5 kupaya karsilik en az 12 saat kalkan alirsiniz. Bu sayede köyünüz koruma altinda kalir.

    * Klan kalesinde asker bulundurmaya özen gösterin. Cünkü saldiri aldiginizda size en cok yardimi dokunacak unsur klan kalesinde bulunan askerlerinizdir. Klan kalesinde asker bulundurmaniz icin 2 yöntem vardir. 1) Bir klana üye olmak, asker almak ve asker bagislamak, klan formatina uygun hareket etmek 2) "REQ" klanlarina arama kisminda arama yapip girmek (genelde toplam kupasi 18.000 olanlari tercih edin), asker istegi yapip, klan kalesi dolar dolmaz hemen cikmak. Bu klanlarda beklemeye müsade etmezler, uzun beklerseniz atilirsiniz.

    * Köy binanizin seviyesine uygun bir kupa araliginda bulunmalisiniz. Cok kupa düserseniz yagmalayacak ganimet bulamazsiniz, attiginiz tas ürküttügünüz kurbaya degmez. Cok kupa yükselirseniz ganimet olan köyleri bulursunuz ama bircogu sizden cok cok güclü oldugu icin ganimetleri alamazsiniz. O yüzden kupa araligina cok dikkat etmek gerek.

    * Duvardan tasarruf etmek icin köyünüzü köselere kenarlara koyupda, "nasil olsa en dipte binalarim, asker koyacak yer yok, sadece bosta kalan yerlere duvar koyayim" diye düsünmeyin. Cünkü her zaman saldiran kisinin asker koyma alani sizin köy alaninizin 1 sira disindan baslar.

    * Madenlerinizden gelen ganimetleri toplamaya özen gösterin, ganimet madende kalacagina depolarinizda kalsin.

    * Laboratuvariniz asla bos kalmasin. Asker yükseltsin, büyü yükseltsin. Yeterki yükseltsin...



    ilk etapta aklima gelenler bunlar. Sizinde eklemek istedikleriniz olursa sevinirim. Yeni baslayanlar icin her iyi öneriyi bu mesaj icerisine ekleyecegim...

    Kaynak :http://www.clashofclans.web.tr/forum/787-oyuna-yeni-baslayanlar-icin-oneriler.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vita Es Muorte -- 22 Aralık 2014; 11:22:18 >







  • Hiç başlamayın sigara tiryakilerinden farkınız olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Köy binanizi, duvarlar ve tuzaklar dahil bütün unsurlarin bulundugunuz seviyede olabilecek en üst seviyeye cikartmadan yükseltmeyin." bu hariç hepsine katılıyorum.

    TH7' ye kadar bina yükseltmelerini tamamlamaya kasmak gereksiz bence. sadece lab yükseltmelerini tamamlayıp, köy binanızı yükseltmenizde sakınca yok. zaten lab yükseltmeleri bitene kadar, büyük ölçüde binaları ve duvarları tamamlıyorsunuz. Ama TH7' den sonra kesinlikle birimler en üstte çıkmadan binalar yükseltilmemeli.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.