Şimdi Ara

Oyun Oynarken Monitör 'no signal' Hatası Veriyor (Isınma Kaynaklı Değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Ben bilgisayarımda oyun oynamaya başladıktan bazen 10 dk bazen 1 - 2 saat sonra değişken bir şekilde bir anda monitörde "no signal" yazıyor yani kablo takılı değilmiş gibi davranıyor.
    Bilgisarı resetlemem gerekiyo açmak için.

    Sorun bu denediğim şeyler ve bazı bilgiler;

    -İnternette dolaşırken vb. bu sorun yok 8 - 9 saat dolaştığım halde karşılaşmadım. ama herhangi bir oyun olsun minecraft LoL gibi hafif oyunlar bile olsa bu hata oluşuyor.

    -Isınma sorunu değil zaten bu oyunlarda ısınmaz (i5 4460 + gtx 970) ama yinede stress testine soktum tüm bilgisayarı 35 dk sonunda hala sıkıntısız çalışıyordu bilgisayar.

    -Oyun içinde kapanırken gpu sıcaklığı 30 - 35 C işlemci de 40 sularıda oluyor.

    -Ayrıca bu sorundan ötürü bilgisayarı formatladım sorun hala çözülmedi.

    Yani problem ısınma değil, stress testi sonucunda donanım da sağlam, İnternette dolaşırken (7-8 saat) kesilme olmuyor yani kablo temazsızlığı veya monitörde de bi sıkıntı yok (sorun olduğunda kobloyu çıkarım takmıştım gelmedi yani onla alakalı değil).

    Her şeyi deneyip hiçbirşey bulamadım. Çalışmaması için hiçbir sebep yok. Yardım ederseniz çok memnun olurum. Çünkü delirmek üzereyim, 35 dk stress testinde bana mısın demeyen bilgisayar 10 dk lol oynayınca kapanıyor.

    Herkeze yardımları için şimdiden çok teşekkür ederim.


    Edit: Ekranda görüntü gidiyor ama arkadan müzik çalmaya devam ediyor ayrıca bilgisayarda açık oluyor ama klavye veya fare çalışmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ali119 -- 28 Nisan 2017; 21:4:20 >







  • aynı hatayı almaya başladım amd radeon r5 230 2 gb ekran kartı lol de siyah ekran veriyor şamp seçerken sonra 1 dk sonra geri geliyor bilen var mı
  • Çerçevesiz tam ekranı dene. Fps i sınırla. Monitörün frekans üzerine çıkmamaya çalış. GPU-Z programını indir. Log kaydetme modunu aç ve kontrol et gpu %100 kullanılırken mi kapanıyor pc.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: concierte

    Çerçevesiz tam ekranı dene. Fps i sınırla. Monitörün frekans üzerine çıkmamaya çalış. GPU-Z programını indir. Log kaydetme modunu aç ve kontrol et gpu %100 kullanılırken mi kapanıyor pc.
    Hocam tek lol de oluyordu şimdi bazen pc de normal gezinirken de oluyor.Chrome de mesela üst üste 3-4 sekme açtığımda kitleniyor 2 saniye siyah ekran geliyor no signal yazıyor 5-6 saniye de o sürüyor sonra geri geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.