Şimdi Ara

OTELDEN DÖNME EV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar , 4 yıl önce yazlık bir bölgeden kat irtifaklı bir daire satın aldım. Apartman eskiden otelmiş daha sonradan her daireye ayrı tapu çıkartılmış. Ama şuan oturma ruhsatı falan otel olarak geçmekte yani. Ama ayrı tapumuz ve ayrı elektrik aboneliğimiz falan var, tapuda katımız ve ayrı bağımsız bölüm no muz belli . (binada toplamda 30 daire var hepsinin ayrı tapusu mevcut) tapuda niteliği: Mesken. Taşınmaz tipi: Kat irtifakı diye geçmekte) bu ilerde bir sorun olur mu? daha geç olmadan satmalı mıyım? aydınlatır mısınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatsappbilgi -- 6 Ocak 2018; 0:57:3 >



  • Selamlar hocam .Karmaşık bir iş gibi duruyor.İlgili belediyeden resmi ağızdan duymak daha sağlıklı olacaktır .Bizlerin vereceği bilgi genelde tahmin üzerine olur ama bence satmanızda yarar olur düşüncesindeyim.Eğer gerçekten cok uyguna almadıysanız satarak daha sağlıklı yerler düşünebilirsiniz



    Olurda ilerde acil ihtiyaç halinde satmak isterseniz bu şekilde satışı uzun yorucu ve zaman alan bir satış olacaktır.



    Şahsi fikrim ben o evi almak istemem.Eminim benim gibi düşünen bir çok kişi çıkacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt
    evet biraz karmaşık gibi.Otelin sahibi sanırım milletvekiliymiş. 2006 yılı gibi oteli eve döndürüp tapu çıkarmış her kata. Ve ayrı elektrik aboneliği var. tek sıkıntısı binanın oturma ruhsatında otel olarak gözükmesi. evet çok uygun fiyata aldım. 4.seneye yeni girdik fiyatları çok artış gösterdi. şuanki çizelgede böyle devam ederse yılda 25-30 binlik bir artış gösteriyor diyebilirim. Ne gibi bir sorun yaşanabilir tapusu ve bağımsız bölümü olan kat irtifaklı bir dairede?
  • Valla hocam o konuda hiç tecrübem olmadı o açıdan yorum yapamayacağım.Tapu müdürlüğü ve belediyeden detaylı bilgi almak gerekiyor.Siyasetle alınmış bir yer siyasi güç yitirilince nasıl bir sonuç doğurur kestirmek zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.