Şimdi Ara

Ortodonti Tedavisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Genel bir başlık göremediğim için konu açmak istedim.

    3 sene önce diş teli tedavisi görmüştüm. Üst dişlerimde bazı ayrıklıklar ve altta çarpıklıklar vardı. Büyük bir problemim yoktu. Ama çiğnerken alt ve üst çene tam kapanmadığından zaman zaman ağrı yapıyordu. Neyse 1 sene diş teli, lastik vs. zorlu ama başarılı bir tedavi geçirdim. Sonra plak kullanmaya başladım ama üst çenemdeki plak tam otururken alt hep bi sıkmıyor gibi hissediyordum. Doktora sordum bu neden böyle diye anormal bir durum yok dedi. 1-1.5 sene kadar plağımı kullandım o sırada alt dişlerim yamuklaşmaya başladı. Ufak ufak eski haline doğru dönmeye başladı. 3 hafta önce de plağın demir tel kısmı kırıldı, eskidiği için muhtemelen. Şuanda üst ve alt dişlerim tam kapanmıyor.

    Zamanımın, emeğimin ve paramın boşuna gittiğini hissetmeye başladım. Aradım konuştum, gel bakalım dediler. O sıra Corona çıktı ve kapattılar ofisi. Sizce dişçi bunu düzeltmek için ayriyeten ücret isteme hakkı var mı? Biraz ters bir iletişim şekilleri var. Tekrar tel takmak istemiyorum ama belki iç tel ile düzeltme şansım vardır? Ya da plaklarla eski haline dönme şansı var mı? Daha önce tedaviden sonra dişleri bozulan insanlar olmuştur mutlaka. Fikir verir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yok mu forumda tel taktıran birisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tel kullanmıştım. Bana da plak verilmişti 8 ay sabah-akşam 6 ay da sadece uyurken tak demişti ama yks ye hazırlandığım için ilk 2 ay kullandım sonra kullanamadım. Neyse yaz oldu plağı takmaya çalıştım geceleri acısından uyanıyordum uykumdan temelli bıraktım takmayı. Ben de gene tel takmaktansa kalsın böyle dedim saldım. Diş teli işi zahmetli muhtemelen yeniden tel takma tedavisine geçer tabi para konusunda bir fikrim yok. Siz de kullanmışsınız zaten zahmetli bir süreç göze almanız gerek bazı şeyleri

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kurumsal gibi bir yer ise mesela ben avrupa dent e giderim hep. dolgu veya kanaltedavisinde bir sıkıntı olunca kendi yaptıkları birşeyden ücret almıyorlar. Sürekli gittiğimden de muayane ücreti almıyorlar film ücreti almıyorlar. Ama daire arası özel polikinlik ise kesin para alırlar. ve tel tedavisine başlamak isterler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.