Şimdi Ara

Originden ücretsiz aldığım bf3 açılmıyor help please!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bf3'ün ücretsiz olduğunu duyunca daha önce hiç kullanmadığım origin hesabımdan oyunu kütüphaneme ekledim ve oyunu inirdim.Ancak oyuna ne offline ne de multiplayer olarak giremiyorum.Ekran kartı güncel dx kurulu,vcr kurulu, sistem oyunu çalıştırabilecek düzeyde(hd5830-4gb ram-athlon x3 3.2 ghz),battlelog web puling yüklü, yani herşey normal olmasına rağmen açılmıyor ve siyah ekranda kalıyor.Oyunu tekrar indirdim yine fayda etmedi.oyuna web sayfası üzerinden girdiğimde sayfanın altında "ERROR Game disconnected: something went wrong." yazısı beliriyor.Artık kafayı yemek üzereyim..Acaba oyunun bana kastı mı var?

    edit:yazım hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 14531992 -- 8 Haziran 2014; 21:24:29 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: 14531992

    Arkadaşlar, bf3'ün ücretsiz olduğunu duyunca daha önce hiç kullanmadığım origin hesabımdan oyunu kütüphaneme ekledim ve oyunu inirdim.Ancak oyuna ne offline ne de multiplayer olarak giremiyorum.Ekran kartı güncel dx kurulu,vcr kurulu, sistem oyunu çalıştırabilecek düzeyde(hd5830-4gb ram-athlon x3 3.2 ghz),battlelog web puling yüklü, yani herşey normal olmasına rağmen açılmıyor ve siyah ekranda kalıyor.Oyunu tekrar indirdim yine fayda etmedi.oyuna web sayfası üzerinden girdiğimde sayfanın altında "ERROR Game disconnected: something went wrong." yazısı beliriyor.Artık kafayı yemek üzereyim..Acaba oyunun bana kastı mı var?

    edit:yazım hatası

    sadece sana degil sen ve diger beleşcilerede kasıtı var ve bizim gibi 2 yıl oynayıpta birden oynayamayanlarada var




  • iyi de o zaman bu ea ne ayak millete oyunu beleşe veriyor sonrada oynatmıyor.Oyunda lisanslama sorunu mu var acaba.İnterneti aradım taradım benden başka bu sorunu yaşayan yok.en sonunda basaca formatı bilgisayara
  • Sorma yav bn girip oynayabiliyorum ama arada bi girmiyor falan sıkıntı geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala uğraşıyorum olmuyor olmuyor olmuyyooorrr




  • punkbusteride güncellemenizi tavsiye ederim. web browseri silip tekrardan yükleyiniz. origin bazen kafayı yiyer. repair gameyide deneyiniz.
  • punkbusteri web browser plungi sildim baştan yükledim malesef sonuç değişmedi.Daha önce battlefeild 4'ün reloaded cracklisini yüklemiştim.Ondan kaynaklı olarak çalışmayı engelliyor olabilir mi acaba?
  • Oyunu yükle crack yapma orjinal oyunda crack yapılmaz
  • yok hacı crack yapmadım.battlefeild 4 crackli ,.battlefeild 3 orjinal orginden indirdim.benim demek istediğim 4'ün crackli olmasının bir etkis var mı? origini engelliyordur belki diye söyledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.