Şimdi Ara

Origin Hesabım ÇALINDI (geri alma çalışmaları) GERİ ALINDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
16.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Live chat üzerinden hallettim. Doğum tarihi ve CD key saolsun.
  • Benim de origin hesap çalındı ama adam hiç oynamamış sanırım niye çaldıysa. Shopto'dan almıştım kutulu. Ben de live chatten iletişime geçtim ama sanırım doğum tarihimi sallamışım ilk başta uyuşmuyor dedi. Başka soru sor cd key bende dedim ama adam oyun uzmanlarımız bakacak gibi bir şey dedi sonra beklemede kal dedi. Admine falan mesaj atıp konu açsam daha mı kolaylaşır işim ?
  • Arkadaşlar 2 gündür EA@em.ea.com dan "Origin - Forgot Password Help‏" konulu şifre resetleme maili alıyorum. Sanırım birileri benim hesaba girmeye çalışıyor ya da fake mail geliyor. Bu mail doğru mudur acaba? Ne yapabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murdereye

    Benim de origin hesap çalındı ama adam hiç oynamamış sanırım niye çaldıysa. Shopto'dan almıştım kutulu. Ben de live chatten iletişime geçtim ama sanırım doğum tarihimi sallamışım ilk başta uyuşmuyor dedi. Başka soru sor cd key bende dedim ama adam oyun uzmanlarımız bakacak gibi bir şey dedi sonra beklemede kal dedi. Admine falan mesaj atıp konu açsam daha mı kolaylaşır işim ?

    forum üzerinden konu açarsanız daha iyi olur. direk mesaj attığımda bana geri dönülmedi ama forumda konu açınca hemen cevap yazdılar. Ayrıca cd elimde resmini vs. her detayı resimleyip gönderebilirim diye de yazın.
  • sağol arkadaşım öyle yapayım ben de. Bir de nasıl almış olabilir ona karşı önlem alayım da.

    Bu arada konu açamıyorum eaforum'da hesabımın yanında "unverified" diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murdereye -- 28 Kasım 2012; 21:16:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murdereye

    sağol arkadaşım öyle yapayım ben de. Bir de nasıl almış olabilir ona karşı önlem alayım da.

    Bu arada konu açamıyorum eaforum'da hesabımın yanında "unverified" diyor.

    mailinize gelmesi gerekiyor verification linki. ama önemi yok cevap gelmesi için. cevap gelicektir ve pm ile sizden isterler.
  • Daha hiç bir şey gelmedi maile bir daha mı live chat'e girsem
  • Bende 2 gün önce origin'de topic actım psychomax13 dedıgı gıbı origin ve bug and issue içinde bakalaım adamla temasa gectık bılgılerı ıstedı pm attım ama hala web apps'ta acount locked durumu dewam etmekte benım kafama takılan duzelmesı durumunda benım mailime ne gelıcek ve sanırım tıcket dıye bır sey warmıs bunlarla ılgılı bır bılgı alabılırmıyım ? tekrar hesab acılması işlemleri nasıl olur ?
  • Mesajim bulunsun okuyacagim ayni dertten muzdaribim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAW ARKADAS BIR YARDIM ISTEDIK AMA HALA CEWAP WERMEDINIZ BEN KONUSTUM DEDIGINIZ YAPTIM 2 HAFTADIR ONLARDA BIR CEWAP WERMEDILER SIZDE YARDIMCI OLSANIZ....
  • benimde hesabımı çalmışlar nerde bu live chat bulamadım amazondan aldım maili bile duruyor lanet olsun allah belasını versin o soyguncuların türkse allah belamı versin dava açıcam kanıt bulursam
  • Benimde başıma geldi aynı olay bugün.Dün akşam fifa oynayıp kapattım.15 dakika önce tekrar girmeye çalıştığımda hata verdi.Kendi mail adresime girdiğimde gelen kutum boştu.Siz kaç günde geri aldınız hesabı?
  • bu işi sırasıyla şöyle yapıyoruz arkadaşlar:

    1- hesabınız çalındıysa (benimki mail adresimi değiştirerek çalınmıştı) aynı mail adresim ile bir hesap açtım hemen. sonra live chat bağlandım ve elimdeki fifa key ile yardım istedim. benim gerçek sahibim olduğuna dair her türlü detayı vermeye çalıştım. pre order packler gelmiyordu mesela bu konuda daha önce danışmıştım bana yine şöyle bir key verildi diye live chate söyleyip o keyi de orada verdim. başka oyunlar aldıysanız o oyunlardan da bahsedin. sonuçta origin hesabı sadece fifa için değil. bende batman arkham city de var mesela. hemen her türlü detayı bu live chatte vermeye çalışın. ingilizceni iyi değilse de iyi olmadığını belirtin. live chat nerden giriyoruz diyen arkadşalar origin programının üzerinde help menüsü var. oraya tıklayıp origin help diyoruz ve açılan pencerede live chat tıklıyoruz bekliyoruz.
    bu görüşme bize ve forumda açacağımız konuda lazım olacağı için görüşmenin case id (kodunu) şuradan bakarak not alıyoruz:https://help.ea.com/my-cases

    2- linkteki foruma giderek durmunuzu belirttiğiniz bir konu açıyorsunuz ve moderator yada adminin size cevap yazmasını bekliyorsunuz. size live chat ile görüştünüz mü diye soracak siz de evet ama sorun çözülmedi diyeceksiniz ki büyük ihtimalle çözülmüyor live chatte. sonra sizden pm ile özel bilgiler ile case id (live chat ile yaptığınız konuşmanın kodu) isteyecek. konuyu açmanız gereken forum:http://forum.ea.com/eaforum/forums/show/3918.page

    sonrasında tek yapmanız gereken ea müşteri temsilcilerinden birisinden mail beklemek. benimle iletişime geçen kadını bile buldum öğrendim ben. bir daha bu şekilde bir sorun olursa mail ile ulaş hemen dedi bana. hatta kadını sevdim bile kendisini de buldum linkedinde buyrun. iyi birisi vesselam :http://www.linkedin.com/pub/crystal-clark/46/783/910




  • mesajım bulunsun
  • merhaba arkadaşlar benimde hesabım çalındı galiba. geçen pazar günü bilgisayarı açtığımda origin açıldı ve bana bir pencere geldi şöyle diyordu "hesabınıza başka bir bilgisayar tarafından giriş yapıldı" gibisinden birşeyler dedi. ve ben de huylandım ve şifremi değiştirdim. sonra aynı şeyi dedi birdaha değiştirmeye çalıştım ama e postama değiştirme linki gelmedi. benim e postamı değiştirdiler galiba . şu anda origin de üye ol dediğimde aynı e postamı giriyorum fakat bu e posta var diyor giriş yapın diyor şifremi unuttum deyince de link gelmiyor nedeni nedir anlayamadım. bu arada bende battlefield 3 var ve d&r dan kutu ile aldım yani cd si elimde bunun bana elbetteki faydası olur ama ingilizcem yok bu konuda sizden yardım istiyorum destek ile irtibata geçicem lütvfen bu konuda bana yardımcıolun
  • Aynısı aylar önce başıma geldi ve arkadaşım origin hesabından live chate bağlandım ordan hallettik

    oynuyordum sonra kapattım yatmıştım tekrar kalktığımda hesaba girememiştim ki benim bir şifrem vardır her şeyde onu kullanırım yani adımdan bile daha iyi hatırlarım giriyorum giriyorum olmuyor sonra iletişime geçtim gitti gidiyor.comdaki hesabımı attım adamlar hem e-maili hem şifreyi değiştirdiler.
  • kardeş e maili nasıl değiştirdiler ben onu anlamıyorum bu arada live chat nasıl bir şey sana epeyi yardım ediyorlarmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihan_YK

    kardeş e maili nasıl değiştirdiler ben onu anlamıyorum bu arada live chat nasıl bir şey sana epeyi yardım ediyorlarmı ?

    önceden değiştiriyorlardı ama artık değişim yapmıyorlar sanırım.
  • live chatten biriyle görüştün hesabımı bana geri verdi bi soru sordu doğru bildim e mailimi değiştirdim babamınkini yaptım bana bir şifre değiştirme linki verdiler ama tıkladığımda 404 error veriyor ve yeni bir link istediğimde hiçbir mail gelmiyor sebebi nedir ?
  • Benimde hesabım çalınmış, uzun zamandır girmiyordum. Live chat'te karşıma Hindu a dvisor geldi. Telefonla support'u ara yardımcı olurlar falan dedi istediği tüm bilgileri vermeme rağmen. Yarın tekrar deneyeceğim.. Amerikalı biri gelsin de o yardımcı olur heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 21 Mart 2013; 17:14:04 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.