Şimdi Ara

Oppo Find X7 Pro, çift periskop telefoto kameralı ilk telefon olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oppo Find X7 Pro, çift periskop telefoto kameralı ilk telefon olacak
    Oppo, 23 Kasım’da Çin’de Reno 11 serisi akıllı telefonlarla birlikte Pad Air 2 tabletini tanıtacak. Markanın asıl heyecanlandıran yeni cihazı Find X7 serisi. 2024 ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen Oppo Find X7 Pro modelin kilit özellikleri şimdiden ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.Oppo Reno 11, Geekbench'te listelendi: İşte beklenen özellikler



    Oppo Find X7 Pro beklenen kamera özellikleri



    Oppo Find X7 Pro modelinde dörtlü arka kamera kurulumu göreceğiz ve çift periskop telefoto kameraya sahip dünyanın ilk akıllı telefonu olacak. 1 inç 50MP LYT-900 ana kamera, 1/1.56 inç boyutunda ve 2.7x optik zoom yapabilen 50MP IMX890 sensör, 1/2.4 inç boyutunda 6x optik zoom yapabilen 50MP IMX858 sensör ve 50MP ultra geniş lens, arka kamera sistemini oluşturacak. Kamerada Hasselblad ile işbirliği içinde gelişmiş renk kalibrasyonu sunan XCD çözümünü de göreceğimiz söyleniyor.



    Oppo Find X7 Pro ne zaman çıkacak?



    Find X7 serisi, iki farklı işlemci ile gelecek. Düz modelde MediaTek’in Dimensity 9300 işlemcisi bulunurken, Pro modelde Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi yer alacak. Çin’de 2024 Ocak-Şubat ayında tanıtılması beklenen Find X7 ve X7 Pro’nun küresel modeli de olacak mı henüz bilinmiyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/11/20/oppo-find-x7-pro-to-be-worlds-first-smartphone-with-dual-periscope-telephoto-cameras-specifications-leaked/







  • 2.7x'in periskopa ihtiyaçduyacak neyi var millet 3x'i periskop olmadan verebiliyor zaten.

  • 3.5X ve 6X olsa müthiş olurmuş bence.

  • İlk mi? Gerçektenmi? 2,7x zoom kamerası periskop sayılıyormuki anlamadım.

  • Biri bana bu telefonun nasıl ilk çift periskop kameralı telefon oluyor ondan bir yıl önce Xiaomi 13 ultrada çift periskop kamera vardı biri bana bu durumu açıklayabilir mi

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğin telefonda 5x periskop telefoto, 3.2x normal telefoto olarak çift telefoto kamerası var. Burada bahsedilen iki telefoto kamerasının periskop olması. Yoksa çift telefoto kameralı telefonlar zaten var olan bir şey Samsung'ta Uktra modellerine çift telefoto kamerası koyuyor örneğin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oppo hasselbladın neyini kullanıyor donanım geliştirme felan hasselblad a mı ait ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.