Şimdi Ara

Opel Astra Hatchback 2006-2008 Model

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2006-2008 model hatcback Astra almaya karar verdim..Araç konusunda pek bilgili değilim açıkcası,piyasada baktığım kadarıyla 26-28 bin arasına ortalama birşey alınır gibi gözüküyor..Sormak istediklerim alırken nelere dikkat etmem gerekiyor,enjoy var başka model var vs vs,fiyat-performans bakımından tavsiyeleriniz nelerdir..

    Benim bütcem 25-27 bin arası maksimum..

    Birde sormak istediğim kasım-aralık gibi fiyatlarda 2 bin liralık bir oynama olur diyorlar,bunun doğruluk derecesi nedir,benim ehliyet emniyet müdürlüğünde ekim 15 e kadar cezası var,biraz beklesem fiyatlar gerçekten 2 bin lira seviyesinde düşer mi kasım-aralık aylarında,öğrenmek istediklerim bunlar,şimdiden teşekkür ediyorum ilgi gösteren arkadaşlara.



  • Donanım konusunda yardımcı olabilirim.

    Essantial ( En düşük ) Enjoy - Elegance - Cosmo diye sıralanır. Cosmo'yu full diyebiliriz sunroofu saymazsak. Donanım olarak mümkünse elegance veya cosmo'yu seçin ( 2.el fiyatları nasıl bilmiyorum). En son çare enjoy olsun. Birde esp'li araç almak istiyorum derseniz easytronic almak zorundasınız.
  • bende 2009 hb var enjoy benzinli her 100 km de 10 lt benzin yiyor ne yaptımsa düşüremedim öyle çok hız yapan biride degilim ilk fırsatta benim arabaya yol görünecek)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.