Şimdi Ara

Önü açık bölümler hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iyi geceler herkese :)

    Bu sene üni sınavına gireceğim aslında bu sene denemek için giriyorum kendimi ancak şu andan itibaren çalışmaya başladım ve asıl hedefim seneye , yani önümüzdeki sene haziran'a kadar baya sıkı bir dönem beni bekliyor..

    Böyle uzun süre bulunca çalışmak için herkesin beklentisi yüksek, tabi benim de öyle ..

    Bu konuda gerçekten kapsamlı geniş bir bilgilendirilmeye ihtiyacım var yardım edeceklere şimdiden teşekkürler ,

    Üniversitede güzel bir bölüm okumak istiyorum TM'den gireceğim sınava ve gelecekte yurtdışına çıkmak istiyorum.Bunun için güzel bir bölüme girip son senemde de WAT ile ilk yurtdışı deneyemimi yaşayarak önümü açmak istiyorum . Ancak bölüm konusunda biraz sıkıntılarım var . İyi,bana kendimi iyi hissettirecek , sosyal hayatımı da yaşamak istediğimden çok seçici davranıyorum . Bölüm önerilerinize ihtiyacım var ...







  • Ben bir sözelciyim. Sözelci gibi cevap vereceğim. Önümü açmak istiyorum diyorsun. ben reklamcılık okuyorum koude. Ve bölümümden memnunun. Kendimi ne kadar geliştirirsem o kadar iyi. Bu yüzden sana iletişimle ilgili bir bölüm seçmeni öneririm. Yani Anadolu-İstanbul-Marmara ünilerinden birini kazanabilirsen ve kendini bu alanda geliştirebilirsen senin için çok iyi olur. Dil bilecen, bazı tasarım programları bilecen seni havada kaparlar. Ama ben bir sözelciyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.