Şimdi Ara

Online Sıfırlanmış Telefon Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yenilenmiş Telefon nedir?


    Elektro marketler ve GSM operatörlerinin mağaza stantlarında bulunan, ürün tanıtımı için sunulan telefonların toplu olarak ihale ile satın alındıktan sonra, tüm bakımları yapılıp, kozmetik olarak sıfır haline getirilmesine yenilenmiş telefon denir. Bu telefonlarda herhangi bir kozmetik hata olamamakla birlikte, sıfır ürün özelliği de taşımaktadır. Satışa sunulmadan önce doğru ve güçlü testlere tabi tutulan bu cihazlar, size ulaştırıldığında sorunsuz olarak çalışmasıdır. Yenilenmiş telefonların performansı, sıfır telefon ile aynı olup, uygun fiyat olmasından dolayı en çok tercih edilen ürünlerden bir tanesidir.


    Test ve Ürün Kalitesi

    Telefonların tüm özellikleri A'dan Z'ye uzman ekipler tarafından güçlü testlerden geçililip, wifi sinyal gücünden, şarj doldurma süresine kadar tüm özellikler fabrikasyon verileri ile kıyaslanarak aksesuarları ile birlikte test ediliyor. Müşterilerin telefonu ilk teslim aldığı andan itibaren sorunsuz olarak ürünü kullanmalarını hedefliyoruz. Günün sonunda çıkabilecek sorunları zengin dijital deneyimlerimiz sayesinde önceden tesp edip, sorunsuz bir şekilde sizlere ulaştırıp mağduriyet yaşama oranlarını sıfıra indiriyoruz. Bu sayede alacağınız tüm ürünleri uzun yıllar sorun yaşamadan kullanabileceksiniz.


    Online Sıfırlanmış Telefon Satışı



    ALG Tech ile İkinci El Telefonları Sıfır Gibi Kullanın

    Avcı Teknoloji ve AlgTech olarak Türkiye'de telefon yenilemenin öncü şirketleri olarak hizmet vermekteyiz. 10 yıllık tecrübemiz ile telefon yenilemenin her noktasına hakim, işinde uzman, kıdemli teknisyen ve teknikerlerle beraber kalite standartlarından ödün vermeyen güçlü bir test ekibine sahibiz. Servisimiz de kullanılan tüm ekipmanlar son teknoloji ürünleridir. Ayrıca garanti hizmetlerine bakan ayrı bir teknisyen ve test ekibi ile satılan tüm ürünlerde sürekli olarak hızlı ve kaliteli satış sonrası destek vermektediyiz. Avcı Teknoloji ve AlgTech olarak bizleri yenilenmiş cep telefonu satıcılarından ayıran en büyük fark, satın alınan tüm ürünler ve aksesuarların kendi bünyemizde yenilikçi teknoloji ve ürünler sayesinde zengin dijital ve deneyimlerle yenilenip satış sonrasında da garantimizi veriyor olmamız. Bu sayede diğer telefon satıcılarından daha uygun fiyata, ürün ve hizmet desteği bulabilmenizi mümkün kılmaktayız. Bununla birlite ise satıcı ve garanti şirketleri arasında anlaşmazlıktan dolayı meydana gelen müşteri mağduriyetlerinin de önüne geçip kurulduğumuzdan bu yana yaptığımız gibi ihtiyaçları ve talepleri ön planda tutarak müşteri memnuniyeti 


    1. Ücretsiz Kargo
    2. 7/24 Online Destek
    3. %100 Müşteri Memnuniyeti
    4. 14 Gün içinde İade ve Değişim Hakkı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuieN -- 19 Nisan 2021; 17:57:36 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.