Şimdi Ara

ONLİNE OYUN ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar günlerdir araştırma yapıyorum genellikle yurtdısı serverlarda online oyun oynuyorum ps4 üzerinden(black ops 3,battlefield vs.)Ping değerim 84-100 arasi oynutor bazen 100 ü geçtigi bile oluyor ve bu gece yarısı oynadıgımda oluyor.sorum ise su suan ultra net 16 mbit lik paketi kullanıyorum (adsl2+) hiper net 50 mbit indirme 2 mbit yükleme hızlı pakede geçsem pingde düşme olur mu?Lütfen yardim edin günlerdir telekomla kavga ediylrum gecmek icin eğer cidden pingimde düsme olacak ise geçeyim.veya Vodafone 64 mbit indirme 4 mbit yükleme hızlı paket var ve söylediklerine göre türk telekom altyapısını kullanıyorlarmış.Hangisi iş görür kalayimmi pakedimde değişeyimmi yoksa? Lütfen yardimci olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yurtdışı sunucularında oynadığınız için 80'den aşağı ping alamazsınız. Türkiye sunucusu olsaydı eğer o oyunlarda 30-40 pingi görebilirdin.
  • Peki internetimi hızlandırıp hipernete geçsem bi değsiiklik olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi akrabamın evinde ttnet hiper 24mbit paket vardı.64 ping sabıt alıyordum lolde.Bölgeye göre değişiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cobanemree

    Peki internetimi hızlandırıp hipernete geçsem bi değsiiklik olur mu?

    İstanbulda iseniz Almanya sunucusundan 60-70 pinglere kadar inebilirsin ama genelde 80'den aşağı olmaz. Bu mesafeyle alakalı olduğu için hangi pakete geçerseniz geçin aynı olacaktır.
  • Almanya hollanda sunucuları genelde trde uzaklığa göre 60-80 ping oluyor oyundan oyuna. İngiltere sunucularında 110 ping altında oynadığımı hatırlamıyorum bf4 ü. İstanbul gibi bir yerde 100 pingle falan oynanır yine. Amerika sunucuları ise bambaşka bir boyut, 250 pingle oynuyorsan kendini şanslı sayacaksın. Aldığın pingler normal fibere de geçsen fark eden anca 2-3 ping olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevaplarınız icin tesekkürler arkadaslar.Sanirim bu sunucu doluluguna görede fark ediyor.Black ops 3 oynadıgımda geceleri 67 pingi gördügüm oluyor.Ama oglen oynadigimda 100-150 arasi gidip geliyorki sanirsam europe serverina baglaniyor.Peki 100 ms ile oynamakla 150 ms ile oynamak arasinda ne kadar fark var .1 ms 0,001 ms 100 saniye 100 ms 0.1 saniye oluyor mantiga göre.Peki son sorum olsun kaç pinge kadar online oyunlari verimli oynayabiliriz.100-150 arasi aşırımıdır yurtdisi serverlarina göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cobanemree

    Cevaplarınız icin tesekkürler arkadaslar.Sanirim bu sunucu doluluguna görede fark ediyor.Black ops 3 oynadıgımda geceleri 67 pingi gördügüm oluyor.Ama oglen oynadigimda 100-150 arasi gidip geliyorki sanirsam europe serverina baglaniyor.Peki 100 ms ile oynamakla 150 ms ile oynamak arasinda ne kadar fark var .1 ms 0,001 ms 100 saniye 100 ms 0.1 saniye oluyor mantiga göre.Peki son sorum olsun kaç pinge kadar online oyunlari verimli oynayabiliriz.100-150 arasi aşırımıdır yurtdisi serverlarina göre

    Benim bildiğim black ops'ta sunucu yok direk oyuncu üzerine host olarak kuruluyor oyunlar, gündüz ping olmasının nedeni yoğunluk olabilir tam emin değilim. Diğer soruna gelirsek ping'in önemi oyundan oyuna değişir. Mesela cs go oynarken ping çok önemlidir ama benim geçmişte oynadığım tecrübelere dayanarak call of duty serilerinde ping'in aşırı bir önemi yok. Tabii ki burda +250'den sonrasından bahsetmiyorum. Diğer yandan da ping ne kadar az olursa o kadar iyidir çünkü karşınızdaki oyuncunun pingi sizden az ise sizin ona isabet ettirdiğiniz mermilerin bilgisi sunucuya onunkinden daha yavaş gideceği için vurduğunuzdan emin olduğunuz durumlarda o sizi vurmuş olursa burda kaynaklanan durum işte ping farkı oluyor. Ama dediğim gibi bu ping farkı call of duty serilerinde o kadar fark etmiyor bence çünkü oyun çok hızlı, ilk gören vurur gibi bir durum var.




  • Haklısın dostum .67 ilede 130 ilede oynadigimda cok fark göremiyorum oyun hızından olsa gerek.zaten ps 4 te oynanacak iki oyun bf ve cod bana göre bf sunucuları cod sunucularına göre daha iyi bence.fibernete gecmek sorunu düzeltirmi upload hızını arttırtmak veya acaba bi nebze düsürür mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cobanemree

    Haklısın dostum .67 ilede 130 ilede oynadigimda cok fark göremiyorum oyun hızından olsa gerek.zaten ps 4 te oynanacak iki oyun bf ve cod bana göre bf sunucuları cod sunucularına göre daha iyi bence.fibernete gecmek sorunu düzeltirmi upload hızını arttırtmak veya acaba bi nebze düsürür mü?

    Fiber'e geçsende bir şey fark edeceğini sanmıyorum hocam, bf oynarken alman sunucularda oyna, call of duty zaten fazla sorun etmez. Daha iyi bilen arkadaş varsa cevaplandırsın ama fiber'e geçmende bir şeyi değiştirmez bence.
  • merhaba ben uydunet kullanıyorum lol de tr serverında 80 ping civarında geziyor ve anlık oyunda donmalar meydana geliyor . kaç defa arayıp arıza kaydı bıraktım kaç defa gelip baktılar bir sorun görünmüyor dediler acaba problem nereden kaynaklanıyor olabilir ?
  • ihsanünal kullanıcısına yanıt
    Dostum uydunette bu aralar bi sorun var cogu kisi ping sikayetinde bulunmus.Eğer port varsa lolun uyduneti aratip port açtır bi nebze işe yarar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum yardımladın icin tesekkür ederim.Dedigin gibi sunucuların doluluk oranı cok farkediyor ama söyle bi güzellik var oyun hızlı oldugundan black opsta ping co önemli olmuyor. Geceleri 67-83 pibglerinde oynuyorum öglenleri 100-150 arasi cokta farketmiyor.Sanirim insan gözü onu algilayacak kadar kuvvetli degil oyunda cok hızlı cünkü :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cobanemree

    Dostum yardımladın icin tesekkür ederim.Dedigin gibi sunucuların doluluk oranı cok farkediyor ama söyle bi güzellik var oyun hızlı oldugundan black opsta ping co önemli olmuyor. Geceleri 67-83 pibglerinde oynuyorum öglenleri 100-150 arasi cokta farketmiyor.Sanirim insan gözü onu algilayacak kadar kuvvetli degil oyunda cok hızlı cünkü :)

    Aynen öyle, call of duty'nin sevdiğim tarafı öyle 60 pingle yaptığın kda'yı 150 pinglede yapabiliyorsun :)
  • cobanemree C kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle dostum ama bir türk serveri acsalar efsane olur :) Yardımların icin cok tesekkürler bu arada :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.