Şimdi Ara

Onkyo Tx-NR696+ Heco victa prime 702 uyumu (yada alternatifler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan önce daha az bütçeyle 5+0 sistem kurmaya çalışırken, biraz araştırma yaptıktan sonra ve istediğim şeyi biraz değiştirmeye karar verdim. (aşırı derecede yabancı olduğum bir konu)
    Amacım %65 film %35 muzik. ve dolby atmos özelliği de olmalı.

    avr olarak bütçe skalamda da onkyo tx-nr696(4600tl), sony dn1080 (4400tl) ve denon x2500 (4700tl) var.
    haparlör set olarak Victa Prime 702, 302,C102 (6000tl) düşünüyorum. Kullanım alanım 20-25mt2 ve ses yalıtımı çok iyi değil. Dolayısıyla düşük seste kaliteli bir ses almam gerek. (bir yıla kadar daha büyük bir yer ve sinema odası yapmayı planlıyorum)

    1.Asıl yapmak istediğim netflix,blutv,mubi vs gibi uygulamalardan veya hdd den film seyretmek. Kullandığım tv lgc9oled, bildiğim kadarıyla earc var ama bu yukarıdaki anfilerin özelliklerine baktığımda earc görünmüyor. Film izlemek için yada normal tv kullanımında, extradan bir cihaza ihtiyaç duyar mıyım?

    2. Aynı fiyatlarda(tercihen daha düşük) yapabileceğim daha iyi bir kombinasyon var mıdır? Mesela 302 yi 202 ile değiştireyim mi? ya da dali spektor 6,dali spektor 2, center tarzı bir seçim nasıl olur?


    Sorularıma cevap bulabilirsem çok memnun olurum:)







  • SOny 1080 modelinde güncelleme sonrası earc desteği geliyor.

    Sony Güncelleme Notu :

    Son güncellemeye eklenen avantaj ve iyileştirmeler
    eARC özelliği için destek sağlar.
    Notlar:
    eARC, mevcut Ses Dönüş Kanalı (ARC) işlevi tarafından desteklenen ses formatlarına ek olarak, en yeni ses formatlarını da destekleyen yeni bir standart HDMI 2.1 işlevidir.
    eARC özelliği, Dolby Atmos - Dolby TrueHD ve DTS:X veya ARC işleviyle aktarılamayan çok kanallı LPCM içerikleri gibi nesne tabanlı ses içeriklerinden yararlanmanıza imkan sağlar
  • yani bu doğru, playersiz tv'nin dolby atmos'unu avrye aktarabilmem için kesinlikle earc li bir avr kullanmak gerek. Başka bir yolu var mıdır?Onkyo'yu daha çok beğenmiştim halbuki.
    tv'nin çıkış özellikleri bu şekilde
    Onkyo Tx-NR696+ Heco victa prime 702 uyumu (yada alternatifler)
  • Merhaba bende onkyo 696 alma aşamasındayım, 3 aydır araştırıyorum diğerlerinden daha üstün bir cihaz bence. beşiktaşta boyut digital var 4250 tl ye bırakıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sahilkentli 28

    Merhaba bende onkyo 696 alma aşamasındayım, 3 aydır araştırıyorum diğerlerinden daha üstün bir cihaz bence. beşiktaşta boyut digital var 4250 tl ye bırakıyor.
    5300 tl gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternettek fiyatlara aldanmayın. Sirkecide gezmedigim dükkan kalmadı. Pazarlıkla o fiyatlara iniyorlar. Yılbaşında Yamaha rxv 585 için pazarlık ettim İstanbul hi fi müzikle, 3000 TL peşine bıraktı. 3 gün sonra gittim almaya zam geldi 4000 oldu dedi. Şu an internet de çoğu yerde fiyat yükselttiler ancak fiyatlar tamamen şişirme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karar verirseniz eğer sizde İstanbul'da iseniz beraber de gidebiliriz. Belki 4 bine alabiliriz iki tane alırsak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.