Şimdi Ara

Öneri yardımı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, havalar ısındı malum, iş yerime gidiş geliş için motor almayı düşünüyorum. Yol toplam 60 km ama trafik falan hiç yok. Aracım çok yakıyor o yüzden motor düşünüyorum. 185 boy ve yaklaşık 95 kiloyum :). vitesli motor konusunda iyi değilim ama yol uygun olduğunu için 3-4 sefere rahtlıkla çözebilirim. Bütçe çok düşük maalesef. 3-4 bin max. Oda. Yakıt konusunda üzmeyecek beceremezsem satabilwceğim gibi ve ebatlarıma uyabilecek bi motor tavsiye eder misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paskokusu -- 14 Mayıs 2017; 17:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bütçe çok düşük, hiç başlamanı tavsiye etmiyorum. o paraya anca ehliyet ve ekipman alırsın motor alacak para kalmaz. 3-4 sefere rahatlıkla çözülecek bir şey değil. Yol boş da olsa motosiklet kullanmak, araba kullanmaya benzemez yapıştırır yere adamı. Eğitime gidemiyorsanız motoru olan bir arkadaşınızdan yardım isteyin üzerine bir oturun gözünüz kesmiyorsa vazgeçin.
  • merhabalar,
    bu koşullarda ikinci el ybr 125 öneririm.
  • Hocam bütçe sadece motosiklet için ise hiç başlamayın zaten ekipman 500 1000 tl arası tutuyo ekipmansız binerseniz zaten 15-20 km ile düşseniz bile asfalttan derinizi toplarlar artık.

    İkincisi ekipman hazır 4 bin bütçe var desek asya nostalji iş görür çok basmaz aşırı az yakar benzin ne zaman attığını unutursun 2-3 bin tl arası bulursun
  • peki mondial drift 125 var bı tane 2.000 tl 2014 model 8.000 km de nasıl olur sızce ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.