Şimdi Ara

önce oynatılan dosya sonra oynatılamıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Kameradan 12,5 gb lık görüntüyü bilg. aktardım. Sonra bu görüntüyü portable tvc programı ile işleyerek 4 adet 1 gb,1 adet 318 mb lık dosyalar haline getirdim. bu dosyaları hem media player hem de diğer media oynatıcılarda rahatlıkla izleybiliyordum. sonra ne olduysa bu dosyaları hiçbir media oynatıcı ile izleyemez oldum. herbiri hata veriyor, gönder gönderme seçenekleri çıkıyor ve kapanıyor. Virüs olabileceğinden şüphelenerek yedek aldığım imajı tekrar yükledim ama gene olmadı. sonuç olarak 12,5 bu görüntüyü işlediğim bazı programların ( cucusoft da dahil ) görüntüleri izlenemezken ulead ile çevirdiklerim izlenebiliyor. ne oldu da acaba önce izlenebilenler şu an izlenemiyor. Ne tavsiye edersiniz. Teşekkür ederim..



  • dostum şu sitedenhttp://www.sorensonmedia.com/ sorenson squeeze adlı programı indir ve kur.çevirme işlemlerini bununla yap.ben el kameramdan cektiğim görüntüleri çevirmek içi daha once cogunu denedim ama bundan iyisi yok.sitede 5 sürümü var eger ilaç bulamazsan 4,5 in ilacı var işte linkler bu 5.0 sürümühttp://upload.sorensonmedia.com/downloads/SqueezeWebInstall5.zip buda 4.5 sürümü.http://www.sorensonmedia.com/downloads/SqueezeWebInstall_4.5.win.zip videoları kalite kaybi olmadan sıkıştırıp boyut düşürür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-baba83 -- 7 Mart 2009; 12:16:45 >




  • Teşekkür ederim deneyeceğim.(ilaç verirsen memnun olurum. 4.5 u indiriyorum.) Ama yaklaşık 10 adet kaseti aktarıp herbirini çeviricem diye uğraştım. dolayısıyla 1 kasetin işlenmesi oldukça uzun sürüyor ve elde ettiklerimi kaybetmek istemiyorum. Neden böyle olduğunu çok merak ediyorum.
  • dostum 5.0 indir.ilac buldum.pm den gonderirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.