Şimdi Ara

onboard ses kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen ay Asus Sabertooth Z77 anakarta sahip toplama bir masaüstü bilgisayar topladım. Anakartın üzerindeki onboard ses kartı bana yeter diye düşündüm ama aldığım günden beri tam anlamıyla yeterli bir performans alamadım ve bir türlü gerekli ayarları yapamadım. Acaba yapmam gereken belli bir ayarmı var yoksa herkese aynı sorun varmı. Öncelikle realtek hd audio en güncel sürücüleri kurdum ve 5+1 creative ses sistemim var. Aşağıdaki şu sorunlarla karşılaşıyorum.


    1. The Witcher 2 - Assassins of Kings Enhanced Edition, Deus Ex HR ve Bioshock Infinite gibi oyunlarda oyun başlarken gösterilen intro videolarınde ses duyulmuyor.

    2. Skyrim ve Bioshock Infinite oynarken oyun içinde tam anlamıyla karaketrin yüzü konuşan kişiye bakmıyorsa ve başka tarafa bakıyorsam sesini çok az duyuyorum tam anlamıyla duymak için konuşan karaktere bakmam gerekiyor.

    3. Realtek'in ses efekti bölümünden çevre ve ekolayzer bölümünden bazı ayarları seçerek bu srunları kısmende olsa düzelttim ama bu seferde ses çok kötü çıkıyor yani acaip efekler oluşuyor.

    Harici bir ses kartımı satın almam gerekiyor eğer öyleyse fiyatı çok yüksek olmayan hangi kartı tavsiye edersiniz? teşekkürler







  • yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.