Şimdi Ara

On Ear Kulaklık tavsiyesi istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar...

    Değerli yorum ve tavsiyeleriz sayesinde bugüne kadar hep nokta atışı yaptım.Yeni kulaklık arayışımda yine nokta atışı yapabilmek için yorumlarınızı bekliyorum..

    Bugüne kadar in-ear kulaklık kullandım.En son sm3 v2 kullanıyordum ve fazlasıyla memnundum fakat maddi sıkıntılar nedeniyle satmak zorunda kaldım.Bugün D&R daki kulaklıkları denedim, içimdeki müzik aşkı depreşti ve on ear kulaklık almaya karar verdim.Çok çeşit olmadığı için 5-6 kulaklık ancak test edebildim.Dinlediğim kulaklıklar içinde en çok beğendiğim kulaklık monster dna on ear oldu.

    Belirtmekte fayda var;
    Bas seslerden çok tiz ve mid sesleri seviyorum.D&A da dinlediğim kulaklıkların tamamında bas sesleri; alışkın olduğum in ear kulaklıklar daki bas seslerin den çok daha fazlaydı fakat mid ve tiz olarak en iyi dna'ydı.

    Sorularıma geçersek;


    1-Monster Dna On ear için yorumlarınız nelerdir..
    2-Tavsiye edebileceğiniz on ear kulaklıklar nelerdir(bütçe belirtmiyorum.Önemli olan f/p benim için)

    Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..







  • Kardeşim MOnster dna gerek donanımı gerekse görüntüsü hatta ambalajına kadar şuanda f/p bakımından en iyi kulaklık . 2 tane ses çıkışı var bu demek oluyorki bir filmi 2 kişi 2 farklı kulaklıktan dinleyebilir. Seside çok iyi. daha ne olsun.. 699 tl den düştü zaten aklı olan alır.
  • Monster dna yı bilmiyorum ama Monster'larin kalitesinin üzerinde bir fiyatı olduğunu düşünüyorum . İstersen şunlara model ve markalara bir bak araştır bose (arkadaşlarımdan memnun olmayan tanımıyorum) ''sennheiser hd25-II ve adidas '' modeli mükemmel bir kulaklık para sıkıntın yoksa kesinlikle alderim ama ilk önce denemelisin david guetta da bunu kullandı süper bir kulaklık. İstersen istiklal caddesindeki adidas mağazasının en üst katında bulabilirsin yada metanı ararsan ayarlarlar denemen için.
  • Yanlış hatırlamıyorsam 399 tl di fiyatı.. Ve bu fiyata malzeme kalitesi ve ses olarak çok gelmedi bana..Ama tabi ki araştırma yapmadan almak istemedim..Evet sennheiser hd25-II içinde güzel şeyler söylüyorlar.Keşke deneme fırsatım olsa ama İzmir de zor gibi.Bose kulaklıkları pek hoş gelmiyor bana ama sennheiser ve audio technica larda baktığım markalar arasında..
  • Hocam şimdi gidipte studio kulaklığı almanın ne mantığı var anlamıyorum. Ona bakarsanız masaüstü pcler laptoplardan daha iyi veya laptoplar tabletlerden.. Ama insanlar neden masaustu varken laptop alıyor ? çünkü pratik diye. Neden laptop almayan ipad alıyor ? çnkü heryere rahat taşınır dıye. Şimdi hd25 alıpta evden cıkartamamak mı yoksa monster dna alıp heryerde dnlemek mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.