Şimdi Ara

Okulun kablosuz ağından evde yararlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar merhabalar. bizim okulun kablosuz ağı var ve ara sıra evden 2 mbit falan çekiyor girebiliyoruz. bunu çoğaltmanın yolunu düşündüm ve http://www.usr-emea.com/products/p-wireless-product.asp?prod=net-5441a&loc=trky adresindeki cihazı buldum. ama bizim bilgisayarların kablosuzu 54 mbit. Bu cihazın ise maxg bilmemnesi ile 125 mbit. bu cihaz bizim bilgisayarlara uyacak mı? yani benim amacım için uygun bi cihaz mı? uyacaksa alacam hemen bulup. yardımızı bekliyorum haydi :)



  • arkadaşlar, 2 mbit çekiyor diyorsunuz elinizdeki mevcut sistemle. Zaten okula verilecek maksimum internet için bandwith 2 Mbps olacağından gerek olduğunu düşünmüyorum yeni bir ürün almanıza. Çünkü 54 Mbps ya da 125 Mbps sadece yerel ağınızda işinize yarayacak. Ağınızda yazan 2 Mbps sizin modemle ya da access pointle aranızdaki veri alışverişinin hangi hızla olacağıdır. internetle değil.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: salpyilmaz

    arkadaşlar, 2 mbit çekiyor diyorsunuz elinizdeki mevcut sistemle. Zaten okula verilecek maksimum internet için bandwith 2 Mbps olacağından gerek olduğunu düşünmüyorum yeni bir ürün almanıza. Çünkü 54 Mbps ya da 125 Mbps sadece yerel ağınızda işinize yarayacak. Ağınızda yazan 2 Mbps sizin modemle ya da access pointle aranızdaki veri alışverişinin hangi hızla olacağıdır. internetle değil.


    ya ben çok denedim ama dedigin gibi degil. yani 2 mbit ağa bağlandıgımda 55kB ile download yapıyorum. 54 mbit ile baglıyken ise 215 kB gördüm en son. (kb değil..) yani denedim de soruyorum.
    en iyisi pcmcia kart dediğiniz gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.