Şimdi Ara

ÖĞRENCİye ip4s, S4Mini, S3 Hangi TELEFON? S4 mini alındı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S4 Mini alındı.

    Arkadaşlar, kızıma telefon alacağız. (14 yaşında) Telefondan beklentisi teknik olarak yok, en azından 500'luk telefon bile yeter ama fotoğraf ve müzik kalitesi iyi olması yeterli. Asıl önemlisi karizmatik olsun gençlik işte arkadaşların hemen hemen hepsinin iyi telefonları var. Bu bölümde de öğrenci grubu ve bu işten anlayan kişiler fazla olduğundan sizlere sorayım ne alalım? Android grubunu örnek olsun açısından yazdım her türlü önerileri bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi until -- 25 Aralık 2013; 11:47:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bence 4S iyi bir seçim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 yaşında bir çocuk için bu telefonlar çok fazla değil mi ? Yine de siz bilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten teknik olarak bir beklentisi yoksa boş yere pahalıya patlıyacak sana o yaşlarda çocuklar birazcık anlayışsız olabiliyorlar... bence kızınıza uygun en stabil telefon iphone olur. Çünkü anladığım kadarıyla telefonla gerçek anlamda pek bir uğraşı olmayacak... Kısacası o yaşlardaki bir çocuğun gönlüne giden yol apple dan geçer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nıqq

    14 yaşında bir çocuk için bu telefonlar çok fazla değil mi ? Yine de siz bilirsiniz.

    haklısınız fakat lise veya ortaokullarda daha fazla bulunmanızı tavsiye ederim çocukların duygularını geliştirmeye çalışmak yerine donanımlarını geliştiriyoruz. Eski bir kafaya ama sağlam bir vucuta sahip insanların ülkesi burası.
  • Arkadaşlar lütfen yorumlarınızı yersiz espirieen uzak, nezaket sınırları içerisinde yapın.

    Gelelim konumuza, parasından değil ama pahalı telefon almak ben de istemiyorum. Lakin heves işte sizlere de bu yüzden sordum. Genelde öğrenci kardeşlerimiz çok olduğundan.

    Zaten internet paketi olmayacak, okulda telefon yasak girişte teslim edip çıkışta alıyorlar. Kullanacağını müzik, Fotoğraf. Bir kaç basit oyun..

    Sizce bu yaş grubunda hangi telefon daha ciks olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3 mini
  • o yaş gurubuna android bi tel almalısınız bence çünkü arkadaşları da genelde android kullanıyo olur. s3 mini nin beyaz rengi bence uygundur genelde kız çocuklarının tercih ettiği model. daha üstünü aramayın bence paranıza yazık olur
  • kiz cocuklari telefonlari temiz kullanir s4 para vermek lg2 varken biraz gereksiz gibi kalio tabi plastie =plastik manti ama s4 populeritesi fazla ama kağit üzerinde ve gün sonunda güldüren taraf lg2 oluyor 14 yaşinda bir kiz cocuna boyut olarak biraz büyük gele bilir. iphone 4s veya 4 daha mantikli hem ayfon hem ayfon hemde kücük ve cok pahali değil s4 göre. diğer alternatif olarak lumia 720 serisi fena olmaz. sosyal konulara iyi ama bi veli olarak en cok isticeniz özellik bence cocunuza istediniz zaman ulaşmak gerek iphone ve s4 olsun lg2 de 1gün ve 1.5 gün civarinda dayaniyor. 720 2000 mah batarya var bunu unutmayalim. bence iphone 4s veya 4 ama ben olsam 720 secerimdim batarya si daha fazla dayaniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5CA1F8AE -- 16 Aralık 2013; 2:22:38 >
  • Aslında burda en belırleyıcı olan kızınızın zevki zira bır modelın rengi bile bırcok ozellikten daha onde gelebılır onun için,ben asırı pahalı olmayan ama ıyı kamerası muzıgı olan model olarak beyaz xperıa L onerırım yada lumıa 720 de bakabılırsınız bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 mini alın bence. Bütçe sıkıntınız varsa general mobile' da iyi bir terc
  • evet güzel cevaplar gelmiş, hatta @tav2612 ta can alıcı noktayı tespit etmiş. Aslında özellik değil aradığı şık olması zarif olması, hakikaten de IP4S tam istediği lakin yine de 1200 TL civarı vermek istemiyorum. Hatta bir kaç program yüklemek istesek paralı uygulamaları, bir de ios7 yi bile kasıyor sonrası daha kötü olabilir, zira 4 yıl boyunca kullanacak. s4 mini 800'lere alınsa tamam diyeceğim. lakin 1000 Lira civarı olunca 4s'e yakın olduğundan yine de 4s diyorsun bir noktada. Sony modelleri hakkında pek bilgimiz yok bir de onları inceleyeyim.
  • Cocugunuz tam gelisme caginda bu yuzden alacaginiz telefonun sar degerinide dikkate almalisiniz bence.iphonelar genelde yuksek degerlere sahip...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim xperia u var hocam karizma bir cihaz full kutulu 1 yıla yakın garantisi var 370 tl

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 4 veya Xperia L fiyat açısında İphone göre daha uygun olur.İkisi arasında Nexus 4 seçerim nedenine gelince güncel olması ama Xperia L'de şık duruyor.Karar sizin.
  • Bence 4s alin 14 yasindaki cocuk diyip gecmeyin cunku suan s3 mini s4 mini falan alirsaniz 1-2 sene sonra o cihazi atip sizden iphone yuksek model samsung ve htc istiyecektir cunku cocuklar cevresindeki arkadaslarina cok ozeniyorlar bugun 4s alin en az 3-4 yil yatririm yapmis olursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 mini alın tipi hoş.Hele beyazı tam kız telefonu.Fiyatı da 650 lira.Zaten fazlası o yaştaki kız için gereksiz olur.Kızınızın arkadaşında 5s olabilir ama iyi telefon kullanmak prestij demek değil bunu öğrenmesi gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: until

    evet güzel cevaplar gelmiş, hatta @tav2612 ta can alıcı noktayı tespit etmiş. Aslında özellik değil aradığı şık olması zarif olması, hakikaten de IP4S tam istediği lakin yine de 1200 TL civarı vermek istemiyorum. Hatta bir kaç program yüklemek istesek paralı uygulamaları, bir de ios7 yi bile kasıyor sonrası daha kötü olabilir, zira 4 yıl boyunca kullanacak. s4 mini 800'lere alınsa tamam diyeceğim. lakin 1000 Lira civarı olunca 4s'e yakın olduğundan yine de 4s diyorsun bir noktada. Sony modelleri hakkında pek bilgimiz yok bir de onları inceleyeyim.

    Acıkcası 800-900 cıvarı modeller 4 yıl ıcın zor goturur,ama 1000 e xperıa sp de bakabılırsınız beyaz,daha saglam kuvvetli ve altta muzıge resıme gore renk degustıren seffaf bar hosuna gıdebılır youtubedan vıdeo olarak izlerseniz fıkır gerebılır.s4 mınıden hem ustun hemde daha saglamdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xperia Sp Çok şık görünüyor. Tasarım çok iyi. Baysa havalı bir telefon. Samsung almasan daha havalı olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sII alın yeter , sonuçta sadece twitter facebook müzikden başka bişey yapmıyacak, o kadar para bayılmanıza gerek yok hocam bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.