Şimdi Ara

ogatech zx 95=400 ytl casıo z75 =365 ytl hangisi alınır sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar internette casıo ile ilgili çok fazla yorum olmadığı için kararsız kaldım sizlerinde fikirlerinizi istiyorum. casıo nun ıso özelliği 400 e kadar bu yeterlimidir.görüntüyü kötü vermez değilmi.ogatech inde lcd si 3 inc ve mp3 çaları varmış.kısada olsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim.



  • ogatech ne?? marka mı

    bu 2si arasında casio
  • kesinlikle casio...fotoraf makinası işini yapsın fotoraf çeksin :) mp3 çalmak fln cep telefonlarının 2. işi olsun.z60 kullanıcısı olarak kesinlikle bir üst model z75 i tavsiye ederim.
  • mrb arkdaşlar.ben dün casio z75 aldım.Makineyi çok tanımama rağmen çok güzel çekimler yaptım.makinenin tasarımı da süper.Bu konularda pek profesyonel değilim ve ogatech markasını da bilmiyorum ama herkese z75'i tavsiye ederim.
  • aman ha ogatech zx-95 ben almıştım. uzak dur. aldığım yer müşterim olduğu için geri verdim ben. eğer uygun fiyatlı birşey arıyorsan praktica luxmedia var. 10 mp, gece çekimleri de çok güzel. ben ogatech yerine onu aldım. çok memnunum. ogatech gerçek 10 mp değil, polarılmış 6 mp.
    gündüz iyi, gerçi artık gündüz kötü çeken makina kalmamıştır heralde. gece çekimleri kötü. ayrıca benim aldığım bazen kitleniyordu. yazılım update yaptım yine de işe yaramadı. ekranının 3 inç olmasına aldanma. sonuçta daha önemli olan çektiği resimlerin kalitesi ki ogatech in resimleri iyi değil. en ufak bir sarsıntıda resimlerde kayma oluyor. ayrıca deklanşör hızını kendin manual ayarlayamıyorsun. bu bahsettiğim prakticada tüm ayarlar istersen manual olabiliyor...
  • ogatech mi o da ne
  • quote:

    Orjinalden alıntı: QamiQaze

    ogatech mi o da ne


    arkadaş zaten bilenlerin yorumunu sormuş. bilmiyorsan birşey yazmana gerek yok...
  • ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.DÜN DASIO Z75 İ ALDIM.UZUN BİR ARAŞTIRMA SONRASINDA BENİM GİBİ DETAYCI BİR ADAM BU CİHAZI ALDIYSA HERKEZ ALMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.400 CİVARI BİR FİYAT DÜŞÜNEREK DÜN BİMEKS E ALMAYA GİTTİM.VE BİMEKS TE Bİ KAMPANYA VARMIŞ ANNELER GÜNÜYLE İLGİLİ KADEVESİNİ ÖDEMİYORMUSUZ.BANA 338 E GELDİ 2 GB TA HAFIZA KARTI ALDIM ODA 22 YTL YE GELDİ TOPLAM 360 YTL YE ALMIŞ OLDUM.ÇOGU KİŞİ CASIO YU BANA KÖTÜLEDİ YOK CASIO SAAT YAPSIN YOK ŞUYU İYİ DEĞİL YOK BUYU İYİ DEĞİL.AMA BEN ISRARLA BU ÜRÜNÜN ÜZERİNE GİTTİM.BU İYATA PİYASADAKİ TÜM MODELLERİ İNCELEDİM.LİTYUMU OLAN VE GENİŞ LCD Sİ OLAN TÜRKÇESİ OLAN 35 TANE ÇEKİM MODU OLAN SESLİ VİDEO ALAN BAŞKA Bİ MODEL YOKTU.HATTA DÜN BEN BİMEKS TE BU MAKİNAYI ALMAYA KARAR AŞAMASINDAYKEN 45 DK İÇİNDE RAHAT 6 7 KİŞİ BU MAKİNAYI ALDI GİTTİLER.DÜN AKŞAMDAN BERİDE İNCELİYORUM BEKLENTİLERİMİN ÜZERİNDE BİR MAKİNA BU FİYATA KESİNLİKLE TAVSİYE EDEBİLECEĞİM TEK MAKİNADIR...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: TOYOTAM
    ...BENİM GİBİ DETAYCI BİR ADAM BU CİHAZI ALDIYSA HERKEZ ALMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM....



    detaycı bir adam akşam aldığı makinayı sabah tavsiye mi ediyor? ne çabuk. bütün detaylar bitti mi?
  • sayın metin emre sen detaycı bir adam olsan makinayı almadan önce iyice kurcaladıktan sonramı alırsın yoksa aldıktan sonramı kurcalarsın???
    ben parayı basmadan önce zaten didik didik ettim.saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.