Şimdi Ara

Ödüllü İnternet TürkNet Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, herkes gibi türknet sorunları ile boğuşuyorum maalesef. Bir şekilde kullanmaya başladı iseniz (zamlar, düşük hız, altyapıyı çok yavaş geliştirme... gibi sorunları saymazsanız (!)) rutin kullanımda çok sorun yaşamazsınız. Ama ola ki bir şekilde müşteri hizmetleri ve saha ekiplerine işiniz düştü ise çözümsüzlüğün başladığı noktadır. Eskiden sinan kurmuş varken bir şekilde eski bir internet sitesinde telefon numarasına ulaşıp 15 gündür çözülmeyen sorunumun 5 dakika içinde çözülmesini sağlamıştım. Şimdi de elinde yönetim kadrosundan birilerinin telefon ya da mail adresi olan birileri var ise bana özel mesajla yollarlarsa çok sevinirim. @yavuzyildiz isimli arkadaş mehmet çelebiler'in maili bende var isteyene iletebilirim demiş, o yüzden kendisini de etiketliyorum. Son çare ulaşamazsam kapatıp başka bir abonelik açtıracağım zaten. O yüzden varsa mesajla ileten arkadaş olursa memnun olurum. Türkiye'de ödüllü kaliteli hizmetin(!) bana buraya yazdırdığı mesaj da bu işte kalitenin karşılığı bizde budur. @TurkNet Destek gelip kayıt numarası ister onu da yazayım da gereksiz mesajlaşma trafiği olmasın " 58064012 " .








  • Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Sürecin uzaması üzerine uzmanımıza önceliğini ilettim. Kısa süre içerisinde ekiplerden bilgi talep ederek sizinle iletişime geçecektir. Nakil işlemlerinin bir an önce tamamlanması için elimizden geleni yapacağız.
  • ben herhangi bir sıkıntı ve arıza durumunda forumda turknetdestek hocam var iletiyorum sorunun çözümlenmesinde yardımcı oluyor sağ olsun

  • İşte bu cevap yazılıyor sadece hocam, o kadar.

  • e-posta adresi ile irtibata geçmeyi deneyebilirsin önüne senin tamamlayacağın @turk.net alan adındaki her kişiye iletişim bilgilerinle birlikte sorununu yazarsan yardımsever bir Türk net çalışanı seninle irtibata geçebilir muhtemelen. Hangi adrese yazmalıyım dersen departman isimlerini Türkçe ve ingilizce olarak tamamalayabilirsin. Kurumsal firmaların e-posta adreslerini incelersen hangi adreslere gönderebileceğin konusunda fikir edinebilirsin. @ridak53 @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbilay -- 30 Kasım 2022; 22:21:0 >
  • Yardımsever olmasıyla maalesef sorun çözülmüyor. Sadece her gün mail atıp süreci ilerletiyoruz demekten öteye gitmeyen bir yardım oluyor, asıl sorun çözülmüyor. Yardımsever olmasın da sorunumu çözse yeter aslında.

  • ridak53 kullanıcısına yanıt
    Hattınıza müdahale edebileceğim ya da yapabileceğim bir işlem olsa sizlere yardımcı olmak isterim ancak müdahale edemediğimde uzmanlarımıza sürecin önceliği konusunda bilgi veriyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    İşte zaten sorun orda ya, benim aboneliğim sizde ama siz sorunu çözemiyoruz diyorsunuz. Çok ilginç gerçekten.

  • ridak53 kullanıcısına yanıt
    Nakil ekibimize süreciniz ile ilgili tekrardan bilgi verdim. Sizinle iletişime geçecekler.
  • " 58739977 " gerçekten sabır testindeyim. İnternet bağlandı modeminiz vdsl değil dediniz vdsl modem temin ettim ama meğerse internet yokmuş. Telefon da çalışmıyor. Yapacağınız işe övgüler(!) dizmek istiyorum. Abi siz sadece fenomenlere hizmet verecekseniz deyin ki biz sadece fenomenlere internet sunuyoruz, normal düz insanlara yok bizim hizmetimiz. Bilelim biz de ona göre almayalım. Yarın bu sorunların hepsini çözün ve sizle muhattap olma çilesinden beni kurtarın. Faturalandırmanız başladı mesajını attığınız jet hızı ile keşke sorunu da çözme çabanız olsa. Faturayı kesin parayı alın tabi ama bir şey karşılığı alın parayı haraç kesek gibi biz ne internet veririz ne telefon ama faturalandırmayı da başlatırız yapmayın. İşi bilmeyen saha ekibini sahada gezdirmeyin. @TurkNetDestek

    Ve siz çözemeyecekseniz bana lütfen yönetim kurulu çelebilerden birinin mailini iletişimini verin, her gün youtube ta gezip bol keseden ahkam dağıtan beyefendiye de içimden geçenleri yazmayı çok istiyorum çünkü.





  • ridak53 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ettiğimde 04.12.2022 tarihinde net uzmanımız size arama yaparak hattınızda tanımsal güncellemeler yaptığı bilgisini vermiş. Ancak sorun devam ettiği için saha ekiplerine iş emri gönderdik. Ekiplerden güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • Bu cumaya kadar hallolmazsa kapatıyorum zaten, almadığım hizmete fatura kesmezsiniz umarım.

  • ridak53 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınızla ilgili çalışmaların önceliği için net uzmanımıza bilgi verdim. Kontrollerini yaparak sizinle iletişime geçecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.