Şimdi Ara

Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
20
Favori
37.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah rahmet eylesin
  • Görünen o ki inançlı bir kardeşimiz imiş. Bu çizgide olan bir insanın intihar etmesi mümkün değil. Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun. Ardında kalanlara Rabbim sabır versin..
  • Allah rahmet eylesin. Allah acılı ailesine ve sevenlerine acil sabır versin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan2144

    Herkese yardımcı olmaya çalışan arkadaşımız, evinde silahla vurularak öldürülmüş annesiyle birlikte bulunmuş cesedi.Cerrahpaşa tıpa yerleşmişti.. hayrınıza bi fatiha okuyun.. çok yardımsever ve kaliteli bi insandı.. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yat AHMET...:((

    Lüleburgaz, Lüleburgaz'ı ayağa kaldıran çifte cinayete sahne oldu. Lüleburgaz Ayvalı Köyü'nde bir evde 1 anne ile oğlu ölü bulundu. Bir villada anne ile oğul kurşunlanarak öldürdü. Eve gelen baba, eve girince karısının ve oğlunun cesedi ile karşılaştı. Lüleburgaz'da evde bulunan cesetler şok etkisi yarattı. Cesetleri gören baba, polise haber verdi. Anne ile oğulun ölümü ilçede şok etkisi yarattı. 17 yaşında öldürülen BEdrettin ŞEntürk'ün LYS Türkiye birincisi olduğu öğrenildi.

    Ayvalı köyündeki evine gelen Ensar Şentürk (51), eşi Şenay Şentürk (51) ile oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk'ün (17) hareketsiz halde yattığını görünce hemen jandarmaya bildirdi.Lüleburgaz ilçesinde anne ve oğlu evlerinde ölü bulundu ilçe ayağa kalktı. Lisans Yerleştirme Sınavı'nda Lüleburgaz birincisi olan 17 yaşında olan genç ve annesini kimliği belirsiz kişi yada kişiler evlerinde öldürdü.Bu olay Lüleburgaz'ın Ayvalı köyünde meydana geldi.Akşam evine giden adam eşini ve oğlunu cansız yerde yatarken buldu ve durumu jandarmaya bildirdi.Silahla öldürülen anne ve oğulun ölüm sebebi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

    EDİT>>>lüleburgazdan olan arkadaslar varsa ya da olay hakkında bilgi sahibi olanlar bizi de aydınlatırsa iyi olur.. babası tutuklandı diyen var, Ahmet cinnet geçirmiş diyen var, Ahmet'in vücudunda iki mermi var o yapmış olamaz diyen var.İki rahmetlinin arasında Kuran varmış falan(ne anlama geliyor bu ben çözemedim..insan aklına sınırsız komplo teorisi geliyor)..bari sorumlusunu bilelim.Kimseyi haksız itham etmiş olalım istemeyiz hiçbirimiz.. Tekrar Allah affetsin günahlarını..

     Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza..

    v
     Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza..



    Lüleburgaz’da özel bir hastanenin Başhekimi Ensar Şentürk önceki gün villasına geldiğinde 19 yaşındaki oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk ile karısı Şükran Şentürk’ü salonda yan yana kanlar içinde yatarken buldu. Şentürk, komşularından yardım istedi. Yapılan incelemede Şükran Şentürk’ün karnına ve kalbine aldığı iki kurşunla, oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk’ünse tek kurşunla yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayda baba Şentürk’ün silahının kullanılması ve evin kapısında zorlama izine rastlanmaması nedeniyle şüpheli olarak baba Şentürk gözaltına aldı. Şentürk, suçlamaları kabul etmedi ancak dellilerin toplanamamış olması nedeniyle tutuklandı. Anne ve genç oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk’ün cesetleri dün Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemenin ardından aileye teslim edildi. Anne oğul Lüleburgaz’ta toprağa verildi.

    PARAPSİKOLOJİ MERAKI

    Olay yerinden toplanan boş kovanlar ve silah incelenmek üzere krimial bölge labartatuvarına gönderildi. Jandarma çevrede soruşturma yaparken genç doktor adayının son zamanlarda metafizik ve parapiskolojiye çok zaman ayırdığı bilgisine ulaştı. Ahmet Bedrettin Şentürk’ün sosyal medya hesaplarındaki incelemedeyse başka bir bilgiye ulaşıldı. Vatan'dan Mehmet Ali Demir'in haberine göre; Şentürk beynin doğumda ve ölümde salgıladığı ‘DMT’ adı verilen moleküle dair paylaşımlarda bulunmuştu. Şentürk’ün kendi sosyal paylaşım sitesi üzerinden de molekül yapısı ‘HN’ olarak bilinen DMT’yi paylaştığı ve arkadaşlarının uyarısına “DMT iyidir” şeklinde yanıt verdiği görüldü. Jandarma, Ahmet Bedrettin’in dini çevrelerce de ‘ölüm deneyimi yaşandığına inanılan, beynin salgıladığı DMT molekülünü en üst seviyeye çıkartmak için kimyasal ilaçlar kullanıp kullanmadığını araştırıyor. Jandarma, genç adamın annesini öldürdükten sonra kendisini de öldürdüğü ihtimali üzerinde duruyor. DMT uyarılmasının dini çevrelerde daha çok ‘Yaradan ile konuşma ve ölümden sonrasını görmek için Kur’an okunurken’ kullanıldığı iddia edilirken, olay yerinde Kuran bulunması jandarmanın bu kuşkularını güçlendirdi.

    "FARMAKOLOG OLMAK İSTİYORDU"
    Konuyla ilgili VATAN’a konuşan Şentürk’ün yakın arkadaşlarından Ali Yasir Yılmaz, şunları anlattı: “Ahmet’in yakın arkadaşlarından biriydim çok üzgünüm. Ahmet değerlerine bağlı herkesle konuşan ve her görüşe saygı gösteren bir kişiydi. Ailesi gibi dinine bağlıydı. Başarılı bir öğrenci olduğunu herkes biliyor. İntihar edeceğini düşüneceğim son kişi. Bana göre intihar etmedi. Annesini çok seviyordu. Yaşamak onu çok mutlu etmiyordu, çok arkadaşı olmadığı için vaktini genelde odasında bilgisayar başında ya da dersle geçiriyordu. Günde ortalama 3 saat uyuyan birisiydi. Kimyaya çok ilgisi vardı ve seviyordu farmakolog olmak için tıp fakültesine girdi. Başka hedefi yoktu. Hep sisteme karşı gelmemiz lazım derdi, bu yüzden herkesin yaptığı söylediği şeyleri önyargıları sorgulardı. Bizim okula geldikten sonra sonra sosyalleşmeye başladı en sevdiği saatler bizimle geçirdiği saatlerdi.”

    BABA ŞENTÜRK: KAYITLAR VAR, BEN ÖLDÜRMEDİM
    Baba Şentürk’ün ifadesinde şöyle dediği öğrenildi: “Sabah evden çıktım işe gittim. Eşim ve çocuğum evdeydi. Öğlen saatlerinde cuma namazı için camiye gittim, iş yerime döndüm. Sonra da alışveriş yapıp eve geldim. Kapının zilini çaldım, açan olmayınca eşimi cep telefonundan aradım. Telefonu açmadı. Her zaman dışarıda sakladığımız evin anahtarını yerinden alıp kapıyı açıp içeri girdim. Televizyon açıktı. Üst kata çıktım. Oğlum ve eşim kanlar içinde yan yana yatıyordu. Nabızlarını yokladım, ‘Felaket var’ diyerek komşuları çağırdım. Olay yerine ambulans ve jandarmayı çağırdık. Gün içinde gittiğim her yerin kamera kayıtları var. Bunları inceleyin oğlumu ve eşimi ben öldürmedim. Oğlum üniversite sınavlarında Türkiye 358’ncisi oldu. Çok başarılı bir çocuktu. Geçen günlerde İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazandığı için birlikte kayıt yapmaya gittik. Ben oğluma ev tuttum. Neden çocuğumu öldüreyim. Ben katil değilim.”

    İŞTE FACEBOOK YAZIŞMASI
    Şentürk DMT’yle ilgili bir paylaşımda bulununca arkadaşıyla arasında şu diyalog geçiyor:

    [Arkadaşı: “Değiştir oğlum şunu artık hap koy şırınga koy”

    Ahmet Bedrettin: “DMT iyidir :))

    Arkadaşı: “Birde doktor olacan oğlum ya hala DMT” diyor.

    GERÇEKÇİ RÜYALAR GÖRÜYOR
    Türkiye’de de gençler arasında yaygınlaştığı belirtilen DMT içerikli bazı bitki ve kimyasal kullanan kişilerin gerçekçi rüyalar gördüğü, doğum ve ölüm deneyimi yaşadıklarına inanılıyor. DMT molekülü insanların beyninde olduğu gibi bazı hayvan ve bitkilerde de var. Hipofiz bezi üzerinde bulunan doğum ve ölüm anında salgılanan DMT molekülünü harekete geçiren kimyasalların kullanıcılar üzerinde derin trans hali ve ölüm deneyimi yaşattığı iddia ediliyor. Maddeye ‘Tanrı ile konuşturma bitkisi’ deniliyor.

    SİLAH SESİ DUYMADIK
    Ayvalı Köyü Çağrı Konakları’nda oturan site sakinleri hiçbir silah sesi duymadıklarını anlattı. Site sakinlerinden Ragıp Yılmaz “Biz olayı Ensar beyden öğrendik. Daha sonra buraya ambulans ve jandarma geldi. Silah sesi duymadık. Gerçekten ilginç bir olay” dedi. Ahmet Bedrettin Şentürk’ün arkadaşı 16 yaşındaki Enis Birtan, “Olayın olduğu söylendiği saatlerde hiç silah sesi duymadım. O gün bahçelerine girdim, köpekleriyle oynadım. Şenay ablanın güneşe alerjisi olduğu için dışarı çıkmıyordu. Ahmet de genelde evdeydi. Durumu Ensar ağabeyden öğrendik. Merak ettim gidip eve baktığımda salonda Ahmet ve annesinin yerde yattığını, ortalarında da Kuranı Kerim ve silah olduğunu gördüm. Çok üzüldük, hala şoktayız” dedi.




  • İnşallah intihar etmemiştir.Ama ortada Kur'an-ı Kerim'in olması ve yaptığı paylaşımlarda DMT'den bahsetmesi bu ihtimali güçlendiriyor.Allah taksiratını affetsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ommix

    İnşallah intihar etmemiştir.Ama ortada Kur'an-ı Kerim'in olması ve yaptığı paylaşımlarda DMT'den bahsetmesi bu ihtimali güçlendiriyor.Allah taksiratını affetsin

    Farmakolog olması isteği de bu ihtimali güçlendiriyor.
    Farmakolog = kimyasal uyarıcı ve etken madde üreten kişi
  • Abi bunu okudum ilk başta inanamadım sonra biraz daha internette araştırdım, iddialar hep bu yönde. Ailesi dine bağlı yaşıyan bir insanmış anladığım kadarıyla. Genç kardeşimiz çok zeki bir insansım bunuda ispatlamış ve çoğu zeki insan(bizden daha farklı düşünen) gibi "Yaratılış" kavramına sokmuş kendini. Büyük hocalarımız, alimlerimiz boşuna demiyorlar sorgulama, derine inme. Çıkamazsın, kaybolursun. Belki kendine göre çok masum bir düşünceydi bu çünkü bizden çok farklı düşünür bu insanlar. Ama eğer gerçekten böyleyse çok yazık olmuş, hemde çok..

    Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır versin. Gerçekten bu yazdığını okuyup araştırdıktan sonra ürktüm, korktum yada ne derseniz diyin. Allah doğru yolundan ayırmasın, şaşırtmasın. Hakkımızda en hayırlısını nasip etsin. Bir rüya haline sokuyormuş bu hal öğrendiğim kadarıyla. O halde neler yaşadıda yaptı bunları(Eğer böyleyse). Gerçekten inanılmaz bir durum. Kelimeler, cümleler yetmiyor bu durumu açıklamaya. Gencecik bir aradaşımız daha gitti geriyede bunlar kaldı.

    Allah rahmet eylesin...




  • Allah rahmet eylesin :( Ondan yardım istediğim de birçok kaynağı taratıp yollamıştı, çok tavsiyeler vermişti bana :( Çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun
  • Çok üzücü.Allah rahmet eylesin...
  • Allah rahmet eylesin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zero Degrees

    Abi bunu okudum ilk başta inanamadım sonra biraz daha internette araştırdım, iddialar hep bu yönde. Ailesi dine bağlı yaşıyan bir insanmış anladığım kadarıyla. Genç kardeşimiz çok zeki bir insansım bunuda ispatlamış ve çoğu zeki insan(bizden daha farklı düşünen) gibi "Yaratılış" kavramına sokmuş kendini. Büyük hocalarımız, alimlerimiz boşuna demiyorlar sorgulama, derine inme. Çıkamazsın, kaybolursun. Belki kendine göre çok masum bir düşünceydi bu çünkü bizden çok farklı düşünür bu insanlar. Ama eğer gerçekten böyleyse çok yazık olmuş, hemde çok..

    Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır versin. Gerçekten bu yazdığını okuyup araştırdıktan sonra ürktüm, korktum yada ne derseniz diyin. Allah doğru yolundan ayırmasın, şaşırtmasın. Hakkımızda en hayırlısını nasip etsin. Bir rüya haline sokuyormuş bu hal öğrendiğim kadarıyla. O halde neler yaşadıda yaptı bunları(Eğer böyleyse). Gerçekten inanılmaz bir durum. Kelimeler, cümleler yetmiyor bu durumu açıklamaya. Gencecik bir aradaşımız daha gitti geriyede bunlar kaldı.

    Allah rahmet eylesin...

    Adli Tıp'tan çıksın bugün, yarın ne kullandığını anlarız


    Sayfa Başı Editi:





    quote:

    Orijinalden alıntı: hasan2144

    Herkese yardımcı olmaya çalışan arkadaşımız, evinde silahla vurularak öldürülmüş annesiyle birlikte bulunmuş cesedi.Cerrahpaşa tıpa yerleşmişti.. hayrınıza bi fatiha okuyun.. çok yardımsever ve kaliteli bi insandı.. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yat AHMET...:((

    Lüleburgaz, Lüleburgaz'ı ayağa kaldıran çifte cinayete sahne oldu. Lüleburgaz Ayvalı Köyü'nde bir evde 1 anne ile oğlu ölü bulundu. Bir villada anne ile oğul kurşunlanarak öldürdü. Eve gelen baba, eve girince karısının ve oğlunun cesedi ile karşılaştı. Lüleburgaz'da evde bulunan cesetler şok etkisi yarattı. Cesetleri gören baba, polise haber verdi. Anne ile oğulun ölümü ilçede şok etkisi yarattı. 17 yaşında öldürülen BEdrettin ŞEntürk'ün LYS Türkiye birincisi olduğu öğrenildi.

    Ayvalı köyündeki evine gelen Ensar Şentürk (51), eşi Şenay Şentürk (51) ile oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk'ün (17) hareketsiz halde yattığını görünce hemen jandarmaya bildirdi.Lüleburgaz ilçesinde anne ve oğlu evlerinde ölü bulundu ilçe ayağa kalktı. Lisans Yerleştirme Sınavı'nda Lüleburgaz birincisi olan 17 yaşında olan genç ve annesini kimliği belirsiz kişi yada kişiler evlerinde öldürdü.Bu olay Lüleburgaz'ın Ayvalı köyünde meydana geldi.Akşam evine giden adam eşini ve oğlunu cansız yerde yatarken buldu ve durumu jandarmaya bildirdi.Silahla öldürülen anne ve oğulun ölüm sebebi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

    EDİT>>>lüleburgazdan olan arkadaslar varsa ya da olay hakkında bilgi sahibi olanlar bizi de aydınlatırsa iyi olur.. babası tutuklandı diyen var, Ahmet cinnet geçirmiş diyen var, Ahmet'in vücudunda iki mermi var o yapmış olamaz diyen var.İki rahmetlinin arasında Kuran varmış falan(ne anlama geliyor bu ben çözemedim..insan aklına sınırsız komplo teorisi geliyor)..bari sorumlusunu bilelim.Kimseyi haksız itham etmiş olalım istemeyiz hiçbirimiz.. Tekrar Allah affetsin günahlarını..

     Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza..

    v
     Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza..



    Lüleburgaz’da özel bir hastanenin Başhekimi Ensar Şentürk önceki gün villasına geldiğinde 19 yaşındaki oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk ile karısı Şükran Şentürk’ü salonda yan yana kanlar içinde yatarken buldu. Şentürk, komşularından yardım istedi. Yapılan incelemede Şükran Şentürk’ün karnına ve kalbine aldığı iki kurşunla, oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk’ünse tek kurşunla yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayda baba Şentürk’ün silahının kullanılması ve evin kapısında zorlama izine rastlanmaması nedeniyle şüpheli olarak baba Şentürk gözaltına aldı. Şentürk, suçlamaları kabul etmedi ancak dellilerin toplanamamış olması nedeniyle tutuklandı. Anne ve genç oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk’ün cesetleri dün Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemenin ardından aileye teslim edildi. Anne oğul Lüleburgaz’ta toprağa verildi.

    PARAPSİKOLOJİ MERAKI

    Olay yerinden toplanan boş kovanlar ve silah incelenmek üzere krimial bölge labartatuvarına gönderildi. Jandarma çevrede soruşturma yaparken genç doktor adayının son zamanlarda metafizik ve parapiskolojiye çok zaman ayırdığı bilgisine ulaştı. Ahmet Bedrettin Şentürk’ün sosyal medya hesaplarındaki incelemedeyse başka bir bilgiye ulaşıldı. Vatan'dan Mehmet Ali Demir'in haberine göre; Şentürk beynin doğumda ve ölümde salgıladığı ‘DMT’ adı verilen moleküle dair paylaşımlarda bulunmuştu. Şentürk’ün kendi sosyal paylaşım sitesi üzerinden de molekül yapısı ‘HN’ olarak bilinen DMT’yi paylaştığı ve arkadaşlarının uyarısına “DMT iyidir” şeklinde yanıt verdiği görüldü. Jandarma, Ahmet Bedrettin’in dini çevrelerce de ‘ölüm deneyimi yaşandığına inanılan, beynin salgıladığı DMT molekülünü en üst seviyeye çıkartmak için kimyasal ilaçlar kullanıp kullanmadığını araştırıyor. Jandarma, genç adamın annesini öldürdükten sonra kendisini de öldürdüğü ihtimali üzerinde duruyor. DMT uyarılmasının dini çevrelerde daha çok ‘Yaradan ile konuşma ve ölümden sonrasını görmek için Kur’an okunurken’ kullanıldığı iddia edilirken, olay yerinde Kuran bulunması jandarmanın bu kuşkularını güçlendirdi.

    "FARMAKOLOG OLMAK İSTİYORDU"
    Konuyla ilgili VATAN’a konuşan Şentürk’ün yakın arkadaşlarından Ali Yasir Yılmaz, şunları anlattı: “Ahmet’in yakın arkadaşlarından biriydim çok üzgünüm. Ahmet değerlerine bağlı herkesle konuşan ve her görüşe saygı gösteren bir kişiydi. Ailesi gibi dinine bağlıydı. Başarılı bir öğrenci olduğunu herkes biliyor. İntihar edeceğini düşüneceğim son kişi. Bana göre intihar etmedi. Annesini çok seviyordu. Yaşamak onu çok mutlu etmiyordu, çok arkadaşı olmadığı için vaktini genelde odasında bilgisayar başında ya da dersle geçiriyordu. Günde ortalama 3 saat uyuyan birisiydi. Kimyaya çok ilgisi vardı ve seviyordu farmakolog olmak için tıp fakültesine girdi. Başka hedefi yoktu. Hep sisteme karşı gelmemiz lazım derdi, bu yüzden herkesin yaptığı söylediği şeyleri önyargıları sorgulardı. Bizim okula geldikten sonra sonra sosyalleşmeye başladı en sevdiği saatler bizimle geçirdiği saatlerdi.”

    BABA ŞENTÜRK: KAYITLAR VAR, BEN ÖLDÜRMEDİM
    Baba Şentürk’ün ifadesinde şöyle dediği öğrenildi: “Sabah evden çıktım işe gittim. Eşim ve çocuğum evdeydi. Öğlen saatlerinde cuma namazı için camiye gittim, iş yerime döndüm. Sonra da alışveriş yapıp eve geldim. Kapının zilini çaldım, açan olmayınca eşimi cep telefonundan aradım. Telefonu açmadı. Her zaman dışarıda sakladığımız evin anahtarını yerinden alıp kapıyı açıp içeri girdim. Televizyon açıktı. Üst kata çıktım. Oğlum ve eşim kanlar içinde yan yana yatıyordu. Nabızlarını yokladım, ‘Felaket var’ diyerek komşuları çağırdım. Olay yerine ambulans ve jandarmayı çağırdık. Gün içinde gittiğim her yerin kamera kayıtları var. Bunları inceleyin oğlumu ve eşimi ben öldürmedim. Oğlum üniversite sınavlarında Türkiye 358’ncisi oldu. Çok başarılı bir çocuktu. Geçen günlerde İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazandığı için birlikte kayıt yapmaya gittik. Ben oğluma ev tuttum. Neden çocuğumu öldüreyim. Ben katil değilim.”

    İŞTE FACEBOOK YAZIŞMASI
    Şentürk DMT’yle ilgili bir paylaşımda bulununca arkadaşıyla arasında şu diyalog geçiyor:

    [Arkadaşı: “Değiştir oğlum şunu artık hap koy şırınga koy”

    Ahmet Bedrettin: “DMT iyidir :))

    Arkadaşı: “Birde doktor olacan oğlum ya hala DMT” diyor.

    GERÇEKÇİ RÜYALAR GÖRÜYOR
    Türkiye’de de gençler arasında yaygınlaştığı belirtilen DMT içerikli bazı bitki ve kimyasal kullanan kişilerin gerçekçi rüyalar gördüğü, doğum ve ölüm deneyimi yaşadıklarına inanılıyor. DMT molekülü insanların beyninde olduğu gibi bazı hayvan ve bitkilerde de var. Hipofiz bezi üzerinde bulunan doğum ve ölüm anında salgılanan DMT molekülünü harekete geçiren kimyasalların kullanıcılar üzerinde derin trans hali ve ölüm deneyimi yaşattığı iddia ediliyor. Maddeye ‘Tanrı ile konuşturma bitkisi’ deniliyor.

    SİLAH SESİ DUYMADIK
    Ayvalı Köyü Çağrı Konakları’nda oturan site sakinleri hiçbir silah sesi duymadıklarını anlattı. Site sakinlerinden Ragıp Yılmaz “Biz olayı Ensar beyden öğrendik. Daha sonra buraya ambulans ve jandarma geldi. Silah sesi duymadık. Gerçekten ilginç bir olay” dedi. Ahmet Bedrettin Şentürk’ün arkadaşı 16 yaşındaki Enis Birtan, “Olayın olduğu söylendiği saatlerde hiç silah sesi duymadım. O gün bahçelerine girdim, köpekleriyle oynadım. Şenay ablanın güneşe alerjisi olduğu için dışarı çıkmıyordu. Ahmet de genelde evdeydi. Durumu Ensar ağabeyden öğrendik. Merak ettim gidip eve baktığımda salonda Ahmet ve annesinin yerde yattığını, ortalarında da Kuranı Kerim ve silah olduğunu gördüm. Çok üzüldük, hala şoktayız” dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 4 Ağustos 2014; 11:36:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackcurse

    adam ölüm deneyimi yaşatan ilaçlar almış Yaradan ile konuşabilmek için. Kim bilir rüya ile gerçeği karıştırdı belki de Bunun üzerine de annesini ve kendisini öldürdü muhtemelen. Yazık olmuş annesi pisi pisine gitmiş :(

    O ilaçları aldığını nereden çıkarıyorsun ki ? Facebookta profil fotosunun altında arkadaşıyla şakalaşmasını gören bomboş haysiyetsiz bir gazetecinin uydurması.Konuşmada arkadaşı hap var ext. var bırak bunları , gibi bilindik bir şaka söyleminde bulunuyor o da gülüp her zamanki yere gel diyor.Biz bunun gibi şaka mahiyetinde neler konuşuyoruz gün içerisinde.Ama araştırmaktan aciz ,işi asparagasta olsa sadece haber yapmak olan gazeteci bu umuma açık konuşmayı görüp , kendince yorumluyor YAZIK.Allah rahmet eylesin.Başımız sağolsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

    quote:

    Orijinalden alıntı: ommix

    İnşallah intihar etmemiştir.Ama ortada Kur'an-ı Kerim'in olması ve yaptığı paylaşımlarda DMT'den bahsetmesi bu ihtimali güçlendiriyor.Allah taksiratını affetsin

    Farmakolog olması isteği de bu ihtimali güçlendiriyor.
    Farmakolog = kimyasal uyarıcı ve etken madde üreten kişi

    şimdi sen o tanımı yapınca insanların aklına , kafa yapıcı ve analjezik maddeleri üreten ama diğer ilaçlar ile ilgilenmeyen bilim adamı gibi bir düşünce oluşur bilinç altında.

    Tam tanımı: Yapısı ve etkilerine incelendiği , ilaç bilimidir. Yani Eczacılıktır

    Eczacılara bir bakıma yanlış bir etiket yapıştırmış oldun. Öyle birkaç yazışmaya ve sosyal medya paylaşımlarına bakarak insanların düşünceleri çözülemez. Bu kadar erkenci olunmamalı etiket yapıştırmak için




  • Allah rahmet eylesin.

    Yalnız şu DMT denen maddeyi merak ettim.Uyuşturucu kategorisine girmiyor ise (yani günah değilse) kendimizi bi odaya kitleyip denemek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C2H5OH

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

    quote:

    Orijinalden alıntı: ommix

    İnşallah intihar etmemiştir.Ama ortada Kur'an-ı Kerim'in olması ve yaptığı paylaşımlarda DMT'den bahsetmesi bu ihtimali güçlendiriyor.Allah taksiratını affetsin

    Farmakolog olması isteği de bu ihtimali güçlendiriyor.
    Farmakolog = kimyasal uyarıcı ve etken madde üreten kişi

    şimdi sen o tanımı yapınca insanların aklına , kafa yapıcı ve analjezik maddeleri üreten ama diğer ilaçlar ile ilgilenmeyen bilim adamı gibi bir düşünce oluşur bilinç altında.

    Tam tanımı: Yapısı ve etkilerine incelendiği , ilaç bilimidir. Yani Eczacılıktır

    Eczacılara bir bakıma yanlış bir etiket yapıştırmış oldun. Öyle birkaç yazışmaya ve sosyal medya paylaşımlarına bakarak insanların düşünceleri çözülemez. Bu kadar erkenci olunmamalı etiket yapıştırmak için



    Haklısın .

    Farmakoloji tam da bu demek.

    Ama bu yaşta biri çıkıp "Farmakolog" olacağım diyorsa.....

    Seninki iyimser bakış açısı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

    quote:

    Orijinalden alıntı: Zero Degrees

    Abi bunu okudum ilk başta inanamadım sonra biraz daha internette araştırdım, iddialar hep bu yönde. Ailesi dine bağlı yaşıyan bir insanmış anladığım kadarıyla. Genç kardeşimiz çok zeki bir insansım bunuda ispatlamış ve çoğu zeki insan(bizden daha farklı düşünen) gibi "Yaratılış" kavramına sokmuş kendini. Büyük hocalarımız, alimlerimiz boşuna demiyorlar sorgulama, derine inme. Çıkamazsın, kaybolursun. Belki kendine göre çok masum bir düşünceydi bu çünkü bizden çok farklı düşünür bu insanlar. Ama eğer gerçekten böyleyse çok yazık olmuş, hemde çok..

    Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır versin. Gerçekten bu yazdığını okuyup araştırdıktan sonra ürktüm, korktum yada ne derseniz diyin. Allah doğru yolundan ayırmasın, şaşırtmasın. Hakkımızda en hayırlısını nasip etsin. Bir rüya haline sokuyormuş bu hal öğrendiğim kadarıyla. O halde neler yaşadıda yaptı bunları(Eğer böyleyse). Gerçekten inanılmaz bir durum. Kelimeler, cümleler yetmiyor bu durumu açıklamaya. Gencecik bir aradaşımız daha gitti geriyede bunlar kaldı.

    Allah rahmet eylesin...

    Adli Tıp'tan çıksın bugün, yarın ne kullandığını anlarız


    Sayfa Başı Editi:





    quote:

    Orijinalden alıntı: hasan2144

    Herkese yardımcı olmaya çalışan arkadaşımız, evinde silahla vurularak öldürülmüş annesiyle birlikte bulunmuş cesedi.Cerrahpaşa tıpa yerleşmişti.. hayrınıza bi fatiha okuyun.. çok yardımsever ve kaliteli bi insandı.. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yat AHMET...:((

    Lüleburgaz, Lüleburgaz'ı ayağa kaldıran çifte cinayete sahne oldu. Lüleburgaz Ayvalı Köyü'nde bir evde 1 anne ile oğlu ölü bulundu. Bir villada anne ile oğul kurşunlanarak öldürdü. Eve gelen baba, eve girince karısının ve oğlunun cesedi ile karşılaştı. Lüleburgaz'da evde bulunan cesetler şok etkisi yarattı. Cesetleri gören baba, polise haber verdi. Anne ile oğulun ölümü ilçede şok etkisi yarattı. 17 yaşında öldürülen BEdrettin ŞEntürk'ün LYS Türkiye birincisi olduğu öğrenildi.

    Ayvalı köyündeki evine gelen Ensar Şentürk (51), eşi Şenay Şentürk (51) ile oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk'ün (17) hareketsiz halde yattığını görünce hemen jandarmaya bildirdi.Lüleburgaz ilçesinde anne ve oğlu evlerinde ölü bulundu ilçe ayağa kalktı. Lisans Yerleştirme Sınavı'nda Lüleburgaz birincisi olan 17 yaşında olan genç ve annesini kimliği belirsiz kişi yada kişiler evlerinde öldürdü.Bu olay Lüleburgaz'ın Ayvalı köyünde meydana geldi.Akşam evine giden adam eşini ve oğlunu cansız yerde yatarken buldu ve durumu jandarmaya bildirdi.Silahla öldürülen anne ve oğulun ölüm sebebi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

    EDİT>>>lüleburgazdan olan arkadaslar varsa ya da olay hakkında bilgi sahibi olanlar bizi de aydınlatırsa iyi olur.. babası tutuklandı diyen var, Ahmet cinnet geçirmiş diyen var, Ahmet'in vücudunda iki mermi var o yapmış olamaz diyen var.İki rahmetlinin arasında Kuran varmış falan(ne anlama geliyor bu ben çözemedim..insan aklına sınırsız komplo teorisi geliyor)..bari sorumlusunu bilelim.Kimseyi haksız itham etmiş olalım istemeyiz hiçbirimiz.. Tekrar Allah affetsin günahlarını..

     Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza..

    v
     Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza..



    Lüleburgaz’da özel bir hastanenin Başhekimi Ensar Şentürk önceki gün villasına geldiğinde 19 yaşındaki oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk ile karısı Şükran Şentürk’ü salonda yan yana kanlar içinde yatarken buldu. Şentürk, komşularından yardım istedi. Yapılan incelemede Şükran Şentürk’ün karnına ve kalbine aldığı iki kurşunla, oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk’ünse tek kurşunla yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayda baba Şentürk’ün silahının kullanılması ve evin kapısında zorlama izine rastlanmaması nedeniyle şüpheli olarak baba Şentürk gözaltına aldı. Şentürk, suçlamaları kabul etmedi ancak dellilerin toplanamamış olması nedeniyle tutuklandı. Anne ve genç oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk’ün cesetleri dün Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemenin ardından aileye teslim edildi. Anne oğul Lüleburgaz’ta toprağa verildi.

    PARAPSİKOLOJİ MERAKI

    Olay yerinden toplanan boş kovanlar ve silah incelenmek üzere krimial bölge labartatuvarına gönderildi. Jandarma çevrede soruşturma yaparken genç doktor adayının son zamanlarda metafizik ve parapiskolojiye çok zaman ayırdığı bilgisine ulaştı. Ahmet Bedrettin Şentürk’ün sosyal medya hesaplarındaki incelemedeyse başka bir bilgiye ulaşıldı. Vatan'dan Mehmet Ali Demir'in haberine göre; Şentürk beynin doğumda ve ölümde salgıladığı ‘DMT’ adı verilen moleküle dair paylaşımlarda bulunmuştu. Şentürk’ün kendi sosyal paylaşım sitesi üzerinden de molekül yapısı ‘HN’ olarak bilinen DMT’yi paylaştığı ve arkadaşlarının uyarısına “DMT iyidir” şeklinde yanıt verdiği görüldü. Jandarma, Ahmet Bedrettin’in dini çevrelerce de ‘ölüm deneyimi yaşandığına inanılan, beynin salgıladığı DMT molekülünü en üst seviyeye çıkartmak için kimyasal ilaçlar kullanıp kullanmadığını araştırıyor. Jandarma, genç adamın annesini öldürdükten sonra kendisini de öldürdüğü ihtimali üzerinde duruyor. DMT uyarılmasının dini çevrelerde daha çok ‘Yaradan ile konuşma ve ölümden sonrasını görmek için Kur’an okunurken’ kullanıldığı iddia edilirken, olay yerinde Kuran bulunması jandarmanın bu kuşkularını güçlendirdi.

    "FARMAKOLOG OLMAK İSTİYORDU"
    Konuyla ilgili VATAN’a konuşan Şentürk’ün yakın arkadaşlarından Ali Yasir Yılmaz, şunları anlattı: “Ahmet’in yakın arkadaşlarından biriydim çok üzgünüm. Ahmet değerlerine bağlı herkesle konuşan ve her görüşe saygı gösteren bir kişiydi. Ailesi gibi dinine bağlıydı. Başarılı bir öğrenci olduğunu herkes biliyor. İntihar edeceğini düşüneceğim son kişi. Bana göre intihar etmedi. Annesini çok seviyordu. Yaşamak onu çok mutlu etmiyordu, çok arkadaşı olmadığı için vaktini genelde odasında bilgisayar başında ya da dersle geçiriyordu. Günde ortalama 3 saat uyuyan birisiydi. Kimyaya çok ilgisi vardı ve seviyordu farmakolog olmak için tıp fakültesine girdi. Başka hedefi yoktu. Hep sisteme karşı gelmemiz lazım derdi, bu yüzden herkesin yaptığı söylediği şeyleri önyargıları sorgulardı. Bizim okula geldikten sonra sonra sosyalleşmeye başladı en sevdiği saatler bizimle geçirdiği saatlerdi.”

    BABA ŞENTÜRK: KAYITLAR VAR, BEN ÖLDÜRMEDİM
    Baba Şentürk’ün ifadesinde şöyle dediği öğrenildi: “Sabah evden çıktım işe gittim. Eşim ve çocuğum evdeydi. Öğlen saatlerinde cuma namazı için camiye gittim, iş yerime döndüm. Sonra da alışveriş yapıp eve geldim. Kapının zilini çaldım, açan olmayınca eşimi cep telefonundan aradım. Telefonu açmadı. Her zaman dışarıda sakladığımız evin anahtarını yerinden alıp kapıyı açıp içeri girdim. Televizyon açıktı. Üst kata çıktım. Oğlum ve eşim kanlar içinde yan yana yatıyordu. Nabızlarını yokladım, ‘Felaket var’ diyerek komşuları çağırdım. Olay yerine ambulans ve jandarmayı çağırdık. Gün içinde gittiğim her yerin kamera kayıtları var. Bunları inceleyin oğlumu ve eşimi ben öldürmedim. Oğlum üniversite sınavlarında Türkiye 358’ncisi oldu. Çok başarılı bir çocuktu. Geçen günlerde İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazandığı için birlikte kayıt yapmaya gittik. Ben oğluma ev tuttum. Neden çocuğumu öldüreyim. Ben katil değilim.”

    İŞTE FACEBOOK YAZIŞMASI
    Şentürk DMT’yle ilgili bir paylaşımda bulununca arkadaşıyla arasında şu diyalog geçiyor:

    [Arkadaşı: “Değiştir oğlum şunu artık hap koy şırınga koy”

    Ahmet Bedrettin: “DMT iyidir :))

    Arkadaşı: “Birde doktor olacan oğlum ya hala DMT” diyor.

    GERÇEKÇİ RÜYALAR GÖRÜYOR
    Türkiye’de de gençler arasında yaygınlaştığı belirtilen DMT içerikli bazı bitki ve kimyasal kullanan kişilerin gerçekçi rüyalar gördüğü, doğum ve ölüm deneyimi yaşadıklarına inanılıyor. DMT molekülü insanların beyninde olduğu gibi bazı hayvan ve bitkilerde de var. Hipofiz bezi üzerinde bulunan doğum ve ölüm anında salgılanan DMT molekülünü harekete geçiren kimyasalların kullanıcılar üzerinde derin trans hali ve ölüm deneyimi yaşattığı iddia ediliyor. Maddeye ‘Tanrı ile konuşturma bitkisi’ deniliyor.

    SİLAH SESİ DUYMADIK
    Ayvalı Köyü Çağrı Konakları’nda oturan site sakinleri hiçbir silah sesi duymadıklarını anlattı. Site sakinlerinden Ragıp Yılmaz “Biz olayı Ensar beyden öğrendik. Daha sonra buraya ambulans ve jandarma geldi. Silah sesi duymadık. Gerçekten ilginç bir olay” dedi. Ahmet Bedrettin Şentürk’ün arkadaşı 16 yaşındaki Enis Birtan, “Olayın olduğu söylendiği saatlerde hiç silah sesi duymadım. O gün bahçelerine girdim, köpekleriyle oynadım. Şenay ablanın güneşe alerjisi olduğu için dışarı çıkmıyordu. Ahmet de genelde evdeydi. Durumu Ensar ağabeyden öğrendik. Merak ettim gidip eve baktığımda salonda Ahmet ve annesinin yerde yattığını, ortalarında da Kuranı Kerim ve silah olduğunu gördüm. Çok üzüldük, hala şoktayız” dedi.


    şok oldum :/ 1 haftadır foruma girmiyodu, ortada kuran var, face yazışması, twitter paylaşımı vs. 1 numaralı şüpheli koltuguna ahmeti oturtuyor.. umarım kendisine hele hele annesine kıymamıştır.. bunun hesabını veremez.. Allah rahmet etsin ikisine de.. yeni bir şey bulursan haberdar et lütfen..




  • Allah rahmet eylesin.Çok üzücü gerçekten.
  • Vay bee doktor beyy
     Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza..
  • Allah mekanini cennet etsin keske troll olsaydiniz :( uzuldum gercekten :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.