Şimdi Ara

Notebookum açılmıyor ( Acil Yardım lutfen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba 2 gün once notebookumun (msi ge60) numerik tuslarinn oldugu bolume 1 su bardagi su dokuldu . bilgisayar kendini korumaya alir gibi kendi kendine kapandi ben kapatana kadar.Ardindan hemen ters cevirdim suyu aksin diye ve bu sekilde 15 20dk beklettim.Ardindan kurutucuyla(ılık ayarda) tuslarin arasina tuttum.. Ardindan bilgisayari actm acildi tam sifre girme ekraninda birden kapandi ve bir daha acilmadi yani 2 gundur. Kapandiktan sonra yine kurutmayi denedim fakat ise yaramadi.bu arada bilgisayarin altini actm islemci,ekran karti, anakartin gozle gorulen taraflari tamamen kuruydu bastan beri. Neden acildigini anlamadm. Kisa devre olsa yanma olsa ses yada koku yapmazmiydi? .. Batarya da yok bu arada notebookta..suan laptoptaki tek tepki bataryayi takinca batarya ledi yaniyor yani sarj oluyor ledi o kadar.


    sonuc olarak olayin cozumu varmidir (sprey tarzi cozumler) anakart mi degismesi lazim yoksa anakart tamiri mi ? Sadece numerik tuslarin oldugu bolum su gordu o kadar altinda da dvd rom var .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Elektriğin birbiriyle temas etmemesi gereken yerlerine su değmiş ve arızaya yol açmış anladığım kadarıyla. ama tam olarak neyin arızalandığını bilmek için bir teknik servisin içini açıp bakması lazım. Sıvı teması olduğunu söyleyip bir servise verin. Anakartlar pahalı, umarım ona zarar gelmemiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi doldugu icin teknik servise gondermem gerekcek.Ankarada guvenilir bildiginiz bir teknik servis var mi ? Cevabiniz icin tesekkurler.umarim anakart zarar gormemistir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.