Şimdi Ara

Notebook Wireless Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, şuan Casper marka TWH model bilgisayarımda Intel wireless-n 1030 kullanıyorum. Fakat Windows güncelleştirmesi gerçekleştirdim ve bilgisayarımda takılı olan wireless modülünün Windows 10 ile uyumsuz olduğunu öğrendim.

    Acaba satışını yaptığınız ürünler arasında bilgisayarıma ve işletim sistemime uyumlu olarak çalışabilecek, önerebileceğiniz bir ürün var mı?







  • quote:

    Orijinalden alıntı: traBolic

    Merhaba arkadaşlar, şuan Casper marka TWH model bilgisayarımda Intel wireless-n 1030 kullanıyorum. Fakat Windows güncelleştirmesi gerçekleştirdim ve bilgisayarımda takılı olan wireless modülünün Windows 10 ile uyumsuz olduğunu öğrendim.

    Acaba satışını yaptığınız ürünler arasında bilgisayarıma ve işletim sistemime uyumlu olarak çalışabilecek, önerebileceğiniz bir ürün var mı?

    evet az sayıdaki desteklenmeyen intel kablosuz ağ bağdaştırıcıdan biri size denk gelmiş. Eğer garantisi devam ediyorsa Casper ı arayıp windows 10 güncellemesi sorununuzu bildirmeniz İntel driverlarını hazırlatması için etki yapabilir. Beklerken cihazın içini açmakla tekrar uğraşmamak için tavsiyem
    boş usb interface varsa laptopta
    http://www.bimeks.com.tr/urun/145045/netis-wf2120-150-mbps-kablosuz-nano-adaptor.aspx

    buna banzer bir usb dongle alın kart yerine, hem fiyat avantajı sağlar hem de ileride benzer durumlar yaşarsanız değiştirmesi kolay olur. (dez avantajı antensiz olduğu için az çeker).
    bu arada yukarıdaki ürünü windows 10 destekler mi bilmiyorum bimeks ile de alakam yok.

    https://www.intel.com/content/www/us/en/support.html adresinden bakmak lazım eğer intel ise içindeki chip. Intel AC-7260 chip sorunsuz win10 destekliyor...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.