Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ön inceleme 'Nokia geri dönüyor!' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
7
Favori
80.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimi ağırlığa takmış kimi kalınlığa takmış kimi wp8e takmış kimi de reklamlara...

    Ancak herşeye rağmen gerek tasarım gerekse getirdiği yenilikler itibari ile gayet başarılı bir ürün.Bir ürünün başarısı gerçek kullancı deneyimleriyle ölçülür. Reklamlarla değil. Erdinç Özüağ bu cihazı beğendiyse gerek bilgisiyle gerekse tecrübesiyle başka da bir söze gerek yoktur bence.

    Windows 8 ve wp7.5 kulanan biri olarak o arayüz kesinlikle harika.Dinamik arayüzler sadece dahili uygulamalrda değil 3.parti uygulamalarla da uyumlu.Yani Windows phone nin çekirdeğinden 3.parti yazılımlarına kadar hereşey birbiri içinde entegre...Program sıkıntısı var diyenler bence bu durumu hiç kafalarına takmasınlar.Hele Windows 8 ve Windows phone 8 çıksın ve platform ayağa kalkmaya başlasın masaüstünde kullandığınız pek çok uygulamayı cebinizde de kullanmış olacaksınız. Oyun konusunda sahip olduğu directx desteği sayesinde en iyi mobil oyun deneyimini sunmuş olacaktır. Tabiki bu benim dememle değil potansiyelinin açığa çıkamsıyla gerçekleşecek.

    Nokia lumia 920 fiyat olarak başlarda yüksek fiyattan çıkacaktır elbet.Ancak lumia 920ninde eksiklikleri var.Küçük görülebilir ama fonsiyonalitesi bir Nokia 808 değil elbet.
    Bunlardan bazıları

    Mikro sd girişi yok
    hdmı yok (micro usbden veriliyor)
    ayrılabilir pili yok
    Radio yok
    fm transmitter yok


    Bunlarda olsaydı cihaz tek kelimeyle HARİKA olacaktı. Diğer yandan üstünlükleri de var.Ama benim tahminim ileriyi düşünecek olursak Nokia 920 nokianın yapabileceği en mükemmel cihaz değil. Sadece başlangıç :)

    Son olarak ekran konusuna değinmek istiyorum. Bazıları resesif ekrandan bahsetmişler.Cihazın ekranı tam kapasitif resesif değil.Videoda belirtilmemiş ancak dokunmatiklerde en büyük eksikliği Nokia gidermiş oldu.Cİhazın ekranı eldivenle anahtarla bile çalışabiliyor.Bu belki parmak kullanmaya alışmış kişilerde bir anlam ifade etmeyebilir.Ama örneğin benim için muazzam bir özellik.Kışın dondurucu soğuklarda bile kesik parmaklı eldiven kullanımına son verecek :)Diğer yandan tırnağınızla daha keskin kontrol yapabileceksiniz :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: infom@n

    quote:

    Orijinalden alıntı: rabbitweed

    basina dagitilan lumia ile cekilmis fotograf ve video cekimleri sahte cikmis.http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_920_sample_images_found_to_be_fake_as_well-news-4769.phpaz isikta boyle kaliteli fotograf ancak dslr fotograf makinesi ceker.Sokak lambalarinin parlakligina ve renklerin canliligina dikkat!vehttp://www.gsmarena.com/nokia_fakes_lumia_920_pureview_video_issues_an_apology_for_it-news-4765.phpVanın icinden profesyonel video kamerayla cekildigi camdan yansımış :)sahtekar nokya seni......


    Şu fotoğrafa da yorum alabilir miyim? Ben tam seçemedim
     Nokia Lumia 920 ön inceleme 'Nokia geri dönüyor!'


    Ne var yani bunda?
    Kız eğilmiş gölgenin sol üst köşesinde başının üst kısmı var zaten. Elindeki telefonu da yan tutuyor çocuk ve gölgesi öyle çıkıyor sanki küçük bir telefon yani...




  • ARKDAŞLAR ACİL BİR BAKARMISNIZ ALLAH AŞKINA FELAKET BİR ŞEYhttp://adf.ly/CbAPD
  • izleyelim.. (haberler bozulmnadan yine)

  • Hani batıyordu bu şirket yahu? Adamlar piyasayla resmen dalga geçti. Şokum şuanda...

  • Piyasada böyle sağlam bir alternatif olması güzel.Eğer abartı fiyat ile değilde daha alınabilir etiketlerle gelirse düşündüğüm bir telefon.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: UygurCamm

    ARKDAŞLAR ACİL BİR BAKARMISNIZ ALLAH AŞKINA FELAKET BİR ŞEYhttp://adf.ly/CbAPD

    Sakın tıklamayın her yere bu linki yapıştırıyor!!!
  • Bence harika bir telefon olmuş... nokia hem donanım hemde yazılım anlamında iyi bir telefonla geliyor. HD2'ye yüksediğim wp7 bile çok çok hızlı bir telefon olmuştu. s4 işlemcili bir telefonda yeni bir windows ile bu telefon gerçekten bomba olacak gibi.. hoşuma gitti... ama yinede ilk tercihim olmaz.. bnir teknolojisever olarak bunlarıda destekliyorum ki secdiğim şeyler daha da iyi olsun bu rekabet ortamında... şimdi asıl merak edilen telefon ip5 bakalım o ne yapacak...

  • ahh nokia ahh :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Donanimhaberi anlarim.
    Sonucta gizli yada acik sekilde reklam alip bindigi essegin isligini caliyor ancak ben hala milletin bu NOKIA askini anlamiyorum.
    Symbian doneminde tekel oldugu icin milleti bir ozellik ekleyip milletti kazikladigi gunleri nasil unuttursunuz.
    Meego da millete attigi kazigi nasil unutursunuz.
    Onceki LUMIA serisine bir yillik olmadan sirtini donup guncelleme vermeyecek olan nokiayin bu haltlarini nasil unutursunuz anlamak mumkun degil.
    Cok mu hosunuza gidiyor kaziklanmak.
    Sony en ozgun dizayn ile ne guzel arayuz ile yeni yeni teller cikariyor ama millet BU MU AMIRAL GEMISI deniyor burun kivriliyor ama bunu nokia yapinca NOKIA GERI MI DONMUS oluyor ?
    Bakin acik konusuyim. Batan bir gemi var ve hala yolcu almaya calisiyor.
    Kim binmek isterse buyursun binenede mani olmamak lazim.

    Bu görüşleriniz için sizi tebrik ediyorum.

    Ancak ben Donanımhaberi anlamam. İlk zamanlardan beri donanımhaberi takip ederim. Haksız birşey
    yazmamak için videoyu iki kere izledim ama adında inceleme geçen bir videoda olumsuz birşey olmaması,
    sadece reklam olması kabul edilemez. Bu şekilde yapılacaksa inceleme değilde reklam adı geçsin. İlk
    zamanlarda video incelemelerde olumsuz yanları da söylenirdi. Bu yüzden artık Donanımhaber yöneticilerinin
    yaptığı videoları hiç önem vermiyorum. Sonuçta insanlar bunları izleyecek ve bu ürünleri alacaklar, nasıl ki
    Nokia burada insanları aşırı derecede kandırmaya çalışmış, yöneticilerin yaptıkları videolar da artık bu yönde
    olmaya başlamıştır. Bu okuyuculara reklam değil yansız bir şekilde inceleme sunmaları gerekir. Bu forum takipçilerine önem vermemekten başka birşey olamaz. Bu eşeğe bindim köprüyü geçtim artık size ihtiyacım yok demektir.

    Ayrıca bu telefondaki tasarımı beğeniyorum diyenleri de anlamıyorum. Telefon tasarımı gazetelerin çocuklar için verilen laptop bilgisayara benzetilen oyuncaklar kadar kaltesiz ve kötü görünüyor. Bu yorumda Sony tasarımıyla ilgili yazdıklarınızda gerçekten sonuna kadar haklısınız, bu telefonda tasarım yok, sanki jelibon ile kaplanmış gibi (renklerinden dolayı) duruyor. Bu telefonu alacak kişinin 6 yaşından küçük olması gerekir. Bir yorumcu fiyat tahmini yapmış 1700 TL diye Samsung Galaxy S3, Iphone 4S, o fiyatlara indi, onun yerine bu telefonu neden alayım, insanları kandırmaya çalışılan kamerası için mi? ya da diğer özellikleri için mi? Yeni çıkan bir şeyin ilk modelleri kolay kolay alınmaması gerekir. Herşey yerine oturur, ondan sonra alınır.

    Nokia'nın batmaması için Apple'ın Samsun'un önüne geçmesi gerekir, bu da benim açımdan zor görünüyor.

    NOKIA bu üçkağıtlıkla benim için kendini öldürmüştür.

    Ayrıca Mesut Çevik ekrana çok çok daha iyi yakışıyor ve ses tonu da çok daha iyi, Erdi beyin yaptığı incelemeleri dinlerken bir ölüyü dinlermiş gibi hissediyorum, videoyu izlerken sabrımı sınıyorum.




  • arkadaşlar ben telefonu beğendim .beğenmemdeki en önemli sebep android den kurtulması nokia kendi tarzını oluşturmayı seviyor baktığımızda androidi samsung motorola sonny vs vs herkes kullanıyo artık 200 tllik basit tabletlerde bile kullanılıyo ancak windows phone u sadece nokia benimsemiş diğer markalarında win phoneu var mesela samsung lg vs ancak nokia windows phone ile yeni bi tarz olşturdu.1.5 ghz işlemci var samsung galaxy s3te 1.4 ghz işlemci var yani piyasadaki her telefonla yarışabilir yalnız nokianın tekbir dez avantajı var fiyat appledan alışığız yüksek fiyata buna nokiada dahil durumda mesela ilk çıktığında n95 2000 tl falandı n9 n8 lumia serisine falanda baktığınızda nokia fiyatları biraz yüksek tutuyor videoda yok ama bu telefonun yaklaşık fiyatı 1800 tl dir bu benim görüşüm tabi nokianın ne yapacağı belli olmaz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ERGENEKONKAPLANI

    Bu sefer yapmış kim ne derse desin yapmış.Su tasarımda ki çekiciliğe bakarmısınız.böyle cırtlak renklerin bir telefona bukadar güzel yakışacağını sanmazım


    aynen bende senin gibi düşünüyorum sarı örneğin galaxy s3 ü sarı hayal edin renk katliamı olurdu değilmi ancak en cırtlak renklerden olan sarı lumiaya gerçekten yakışmış acaba kavun içi olsa nasıl olurdu





  • Güzel duruyor.
  • şahsen şok oldum nokiadan böyle bir cihaz hiç ama hiç beklemezdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: depeche35

    Önce çıksın,satılsın,tecrübe edinilsin,(takribi 1 sene ) sonra Galaxy S4'le bir mukayese eder karar veririz. Unutmayalım ki Galaxy S3 sürekli eksiklikleri giderilerek 4.jenerasyonun hazırlığını yapıyor.W8 Phone çok büyütülmmeli . Windows arkasında olsa bile en iyisi mi allah aşkına; I Explorer - Chrome farkı ortada değil mi ?

    +1500
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

    arkadaşlar ben telefonu beğendim .beğenmemdeki en önemli sebep android den kurtulması nokia kendi tarzını oluşturmayı seviyor baktığımızda androidi samsung motorola sonny vs vs herkes kullanıyo artık 200 tllik basit tabletlerde bile kullanılıyo ancak windows phone u sadece nokia benimsemiş diğer markalarında win phoneu var mesela samsung lg vs ancak nokia windows phone ile yeni bi tarz olşturdu.1.5 ghz işlemci var samsung galaxy s3te 1.4 ghz işlemci var yani piyasadaki her telefonla yarışabilir yalnız nokianın tekbir dez avantajı var fiyat appledan alışığız yüksek fiyata buna nokiada dahil durumda mesela ilk çıktığında n95 2000 tl falandı n9 n8 lumia serisine falanda baktığınızda nokia fiyatları biraz yüksek tutuyor videoda yok ama bu telefonun yaklaşık fiyatı 1800 tl dir bu benim görüşüm tabi nokianın ne yapacağı belli olmaz

    Samsungun WP 8 li cihazi var yalniz (Bkz:Samsung ATIV S)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu son 3 yila kadar severek nokia kullanan insandim. Ama nokia yapamiyor yine. Ozellikleri gayet iyi hic bir lafim yok, ama dis gorunusu yine bana itici geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen incelemelerinizde telefonların ses kalitelerini (kulaklık) es geçmeyin. Bence birisi telefon alırken en az kamera kalitesi kadar buna önem veriyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: arifbalyemez

    Lütfen incelemelerinizde telefonların ses kalitelerini (kulaklık) es geçmeyin. Bence birisi telefon alırken en az kamera kalitesi kadar buna önem veriyor.


    +1905

  • Düşük ışıkta rakiplerini tokatlamış

    http://www.theverge.com/2012/9/7/3299784/nokia-lumia-920-pureview-camera-hi-res-photos

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.