Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 'Fiyat / Performans Şampiyonu' video inceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
13.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Temple Run ve 8 oyun mağazaya geliyor.

    GDR2 güncellemesi ile FM Radyo geliyor.

    Nokia ve Microsoft ataklara başladı
  • MERHABALAR BU YAZIYI KENDİ TELEFONUM 820 LUMİADAN YAPIYORUM. 620 İLE ARASINDA PEK FARKI YOK. FARKLARI RAM VE KAMERA. TABİ BİRAZDA BOYUTLARI. UST DUZEY TELEFON ALAMAYACAK KİŞİLER İÇİN İDEAL BENCE. BEN 920 ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM ANCAK AVEA SAĞOLSUN TAAHHÜTLÜ KAMPANYA YAPMADI. 820 ALDIM. AMA İYİ Kİ ALMIŞIM. S3 DE ALMAYI DÜŞÜNDÜM ANCAK O ANDA ORADA O CİHAZ YOKTU. NASİP İŞTE. BENİM Bİ ARKADAŞIM İPHONE 4S KULLANICISI BENDEN ONCE VARDI O TEL ONDA BEN 820 ALDIM GÖRÜNCE BUNU KISKANDIĞINI FARKETTİM. TELEFON ADETA AJAN GİBİ HERŞEYİ GİZLİ VE KENDİSİNE ULAŞILMIYOR. BU DA BENİM EN SEVMEDİĞİM YANI. O SEBEPLE ONDAN VAZGEÇTİM. HOŞ İPHONE 5 DE BEKLEDİĞİM GİBİ ÇIKMADI BİRDE NAVİGASYON KRİZİ VAR TABİ. NEYSE GEÇENLERDE Bİ ARKADAŞI GORDUM S3 ALMIŞ. HAYIRLI OLSUN FALAN DEDİM BEĞENMİŞTİM KISKANDIM DOĞRUSU. ARADAN BİR HAFTA GEÇTİ CİHAZI SATMIŞ VE BANA 620 NASILDIR DİYE SORDU DÜŞÜNÜN S3 NERDE 620 NERDE. SEBEBİNİ SORDUM VE DEDİ Kİ 4 ÇEKİRDEKLİ BİR TELEFON ANCAK RAM YETMİYOR DEDİ. SEBEBİ DE ARKA PLANDA GEREKSİZ UYGULAMALARIN DURDUK YERE ÇALIŞMASIYMIŞ. HANİ GÖRÜNTÜDE ÇOK HIZLI DURUYORYA DEĞİLMİŞ. DÜŞÜNÜN ŞİMDİ S3 BÖYLEYSE MİNİSİ NASIL.. BENİM NOKİADA GORDUĞUM WP8 İÇİN SÖYLÜYORUM, DOSYA YÖNETİCİSİ YOK. ESKİSİ GİBİ FİLEMAN MİŞ FXPLORE MİŞ YOK YANİ. BİR UYGULAMADAN BİŞEY İNDİRDİNİZ Mİ ORDA KALIYO O. BİR YERLERE TAŞIMA ŞANSINIZ YOK YANİ. İNTERNETİNE GELİNCE, BENCE BUNA PAKET YETMEZ :) ÇÜNKÜ OYLE BİR YİYOR Kİ ANLATAMAM. PC DEN HIZLI DESEM YALAN OLMAZ. HA BİRDE Bİ ARKADAŞTA C6 VAR AYNI ANDA WİFİ BAĞLANIYORUZ BEN Bİ FİLM TV VS AÇIYORUM ONUNKİ TAK DURUYOR :) KANAL BANA AKIYOR ANLİCANIZ. ŞARJ OLAYINA GELİNCE. HANİ ARKADAŞLAR SAMSUNG BATARYASI BÜYÜK VE GÜÇLÜ DİYORLARYA,, O ANDROİDİN GEREKSİZ UYGULAMALARI SAYESİNDE RAM SUREKLİ ÇALIŞIYOR TIKANIYOR BU DA BATARYAYI BİTİRİYOR. SİZ TELEFONU CEPTE TAŞIYORSUNUZ AMA KULLANIR GİBİ ŞARJ YİYOR. Ben hiçbir teli savunmuyorum acizane kullanım tecrübem var. Bildiklerimi şahit olduklarımı paylaşmak istedim. Birde benim tel böyle ?????????????????? farklı bir klavye indirdim öyle de yazabiliyor :) + hızlı akıllı düzeltme sayesinde yazım hatalarını düzeltiyor. Mail süper. Pdf exel Word Point harika. Rar da var tabi. Her anlamda süper telefon. PC ye ihtiyacım kalmıyor hiç. PC den tek eksiği flaş desteği yok. Saygılarla ??





  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    MERHABALAR BU YAZIYI KENDİ TELEFONUM 820 LUMİADAN YAPIYORUM. 620 İLE ARASINDA PEK FARKI YOK. FARKLARI RAM VE KAMERA. TABİ BİRAZDA BOYUTLARI. UST DUZEY TELEFON ALAMAYACAK KİŞİLER İÇİN İDEAL BENCE. BEN 920 ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM ANCAK AVEA SAĞOLSUN TAAHHÜTLÜ KAMPANYA YAPMADI. 820 ALDIM. AMA İYİ Kİ ALMIŞIM. S3 DE ALMAYI DÜŞÜNDÜM ANCAK O ANDA ORADA O CİHAZ YOKTU. NASİP İŞTE. BENİM Bİ ARKADAŞIM İPHONE 4S KULLANICISI BENDEN ONCE VARDI O TEL ONDA BEN 820 ALDIM GÖRÜNCE BUNU KISKANDIĞINI FARKETTİM. TELEFON ADETA AJAN GİBİ HERŞEYİ GİZLİ VE KENDİSİNE ULAŞILMIYOR. BU DA BENİM EN SEVMEDİĞİM YANI. O SEBEPLE ONDAN VAZGEÇTİM. HOŞ İPHONE 5 DE BEKLEDİĞİM GİBİ ÇIKMADI BİRDE NAVİGASYON KRİZİ VAR TABİ. NEYSE GEÇENLERDE Bİ ARKADAŞI GORDUM S3 ALMIŞ. HAYIRLI OLSUN FALAN DEDİM BEĞENMİŞTİM KISKANDIM DOĞRUSU. ARADAN BİR HAFTA GEÇTİ CİHAZI SATMIŞ VE BANA 620 NASILDIR DİYE SORDU DÜŞÜNÜN S3 NERDE 620 NERDE. SEBEBİNİ SORDUM VE DEDİ Kİ 4 ÇEKİRDEKLİ BİR TELEFON ANCAK RAM YETMİYOR DEDİ. SEBEBİ DE ARKA PLANDA GEREKSİZ UYGULAMALARIN DURDUK YERE ÇALIŞMASIYMIŞ. HANİ GÖRÜNTÜDE ÇOK HIZLI DURUYORYA DEĞİLMİŞ. DÜŞÜNÜN ŞİMDİ S3 BÖYLEYSE MİNİSİ NASIL.. BENİM NOKİADA GORDUĞUM WP8 İÇİN SÖYLÜYORUM, DOSYA YÖNETİCİSİ YOK. ESKİSİ GİBİ FİLEMAN MİŞ FXPLORE MİŞ YOK YANİ. BİR UYGULAMADAN BİŞEY İNDİRDİNİZ Mİ ORDA KALIYO O. BİR YERLERE TAŞIMA ŞANSINIZ YOK YANİ. İNTERNETİNE GELİNCE, BENCE BUNA PAKET YETMEZ :) ÇÜNKÜ OYLE BİR YİYOR Kİ ANLATAMAM. PC DEN HIZLI DESEM YALAN OLMAZ. HA BİRDE Bİ ARKADAŞTA C6 VAR AYNI ANDA WİFİ BAĞLANIYORUZ BEN Bİ FİLM TV VS AÇIYORUM ONUNKİ TAK DURUYOR :) KANAL BANA AKIYOR ANLİCANIZ. ŞARJ OLAYINA GELİNCE. HANİ ARKADAŞLAR SAMSUNG BATARYASI BÜYÜK VE GÜÇLÜ DİYORLARYA,, O ANDROİDİN GEREKSİZ UYGULAMALARI SAYESİNDE RAM SUREKLİ ÇALIŞIYOR TIKANIYOR BU DA BATARYAYI BİTİRİYOR. SİZ TELEFONU CEPTE TAŞIYORSUNUZ AMA KULLANIR GİBİ ŞARJ YİYOR. Ben hiçbir teli savunmuyorum acizane kullanım tecrübem var. Bildiklerimi şahit olduklarımı paylaşmak istedim. Birde benim tel böyle ?????????????????? farklı bir klavye indirdim öyle de yazabiliyor :) + hızlı akıllı düzeltme sayesinde yazım hatalarını düzeltiyor. Mail süper. Pdf exel Word Point harika. Rar da var tabi. Her anlamda süper telefon. PC ye ihtiyacım kalmıyor hiç. PC den tek eksiği flaş desteği yok. Saygılarla ??





  • Nokia biraz toparladı kendini alınabilir bir telefon özellikle telefona çok fazla para vermeyenler için ideal bir telefon.
  • almayı düşünüyorum. market geniş olsa ne olcak neler indirik kuracaksın ki ne kadar geniş olabilir geniş olsa ne olcak google play geniş ne oluyor ? oyun oynamak için bilgisayarı kullanıyorum :)) android kullanıyorum ama wp geçicem daha oturaklı.

  • Nokia bitti derken biraz ayaklanmaya başlamış, ama atı alan üsküdarı geçti Nokia nın yetişmesi zor gibi
  • bu konu neden "Android Tabletler" başlığında görünüyor. İlk başlığı gördüğümde "ohaa, nokia da mı tablet yapmış?" dedim
  • Abi anlatım dediğin budur.... youtube a yazıyorum. dışını gösteriyor yok orası yok burası şöyle. Süper bir video olmuş Allah razı olsun :)))

  • bende aldım lumıa 620 ama ailem kurumu istıyr o nedır yardımcı olbilir misiniz...???????

  • Yazik verilen paraya. 5 para etmez. Gidin android alin bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefona oldum olalı içim ısınmadı
  • İstediğimiz bir resmi duvar kağıdı olarak ayarlayamamak kötü olmuş. İşletim düzeni olmayan telefonlarda bile olan çok basit bir uygulama ama buna karşın; ücretsiz, sınırsız ve sorunsuz bir GPS, dev ve ücretsiz bir müzik arşivi ve hızlı bir işletim düzeni bile bu pahalılıkta 600TL. verilerek alınabilecek en iyi telefon bence. Androidde GPS ve Müzik için attığım taklalar ile olimpiyatlarda herhalde altın madalya kazanırdım o çok övülen Androidde bellek doldukça en ileri modeli dahi alsanız şişmeler, kasmalar son perdede de, donup kalmalar ile saç, baş yolduruyor. WP kanımca, beni Android kadar sinir edemez galiba. Hem Win8'li bilgisayarıma da telefondaki interneti aktararak kardeşimle olan VINN'ı paylaşamama sorunumda ortadan kalkmış olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: musti198080

    telefonu test etme firsati buldum...gercekten malzeme kalitesi cok iyi (hele bendeki ace 2 nin pet siseden bozma kalitesiz arka kapagi gordukce moralim bozuluyor...onceden samsung deyince kaliteli telefonlar aklimiza gelirdi simdi 1 numaraya yukseldikce malzeme kalitesi gun ve gun dusuyor gibi......demem o ki malzeme kalitesi gayet iyi)

    ancak ram yonunden guzelim telefonu batirmislar....son cikan oyunlarin 1 gb ramli 820 de dahi calismadigini dusununce 512 mb ram cok kotu olmus

    820'de calismayan o oyunlari merak ettim. 820'de calismiyorsa markete niye koymuslar? Hangi telefonda calisiuor bu 820'de calismayanlar?

    Gerci uzerinden vakit gecmis ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hâlâ fiyat/performans kralı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gmd'ymiş.. Hı hı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.