Şimdi Ara

Nokia ExpressMusic5800 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,

    Konularda biraz araştırdım ancak bulamadım. Sanırım biraz benim de suçum var bulamama konusunda. Neyse sorun şu ki. bizim velet v51 yüklemesi sırasında sanırım bişileri yarıda kesmiş. Şu anda gelen aramaları dokunmatik ekran üzerindeki cevapla tuşu ile açamıyorum. İllaki yeşil tuşa basmam gerek. Ekranın o tuşları resmen down oldu. bununla ilgili olara sizlerden yardım istiyorum.


    teşekkürler



  • hard format atın duzelmezse yenıden yazılımı yukleyın
  • aslında sorun şu şekile indi. algoritmik olarak anlatıyorum. şu anda son versiyon olan v52'de.


    1 - arama geldi
    2 - tuş kilidi durumunu değiştir ( yan düğmeden ) ( açıksa kapat, kapalıysa aç )
    3 - ekran dokunmatiği çalışıyor.
    4 - ancak tuş kilidini değiştirmezsem çalışmıyor.

    ek bir sorun da şu ki : tuş kilidi yokken eski iki görsel buttonlu ( dokunmatik buttonlar ) var. dokununca arama açılan.

    ancak tuş kilidi aktifken arama geldiğinde sliding kabul etme ve altında tuş kilidi açma görsel slide leri var.

    telefon kafayı sıyırmış zannımca :))
  • slidelar da mı çalışmıyor tuş kilidi aktifken ok yönünde sürükleyerek cevaplanıyor zaten yada tuş kilidini sürükleyerek açıp reddebilirsin..ama tuş kilidi deaktifken dokunarak cevaplayamıyorsan ena zından bi hard format atıp tekrar denemende yarar var olmadı yeniden yazılım atarsın..
  • herhangi bir anda ekranda hiçbirşey çalışmıyor. ne zaman ki tuş kilidi modunu yandaki tuştan değiştirdim ( aktifken pasif yada tam tersi ) o zaman çağrıyı ekrandan alabiliyorum. hard reset tamam da yazılımı sıfırdan nasıl kurucam konusunda biraz sıkıntılarım var ? ovi yeterli olur mu ? ayrıca buradaki modlamaları da denicem yakın zamanda. zaten bi kere yedekledim telefonu. sıfırdan yazılım kurulumu ile ilgili bir konu varsa linkini vermeniz yeterli. şimdiden teşekkürler.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_42917419/tm.htm

    forumda en çok kullanılan yazılım bu yakın zamanda yeni versiyonuda çıkacak tamamen farklı bir 5800 denebilir aslında daha stabil ve kullanışlı oluyor konuyu incelersen herşeyi bulabilirsin..yanlız dikkat etmen gereken nokta tam emin değilim eski versiyonda alınan yedeklemeler de sıkıntı olabiliyor konu içinde sorarsan üstadı cevaplayacaktır o konuyu...
  • Bencede bir hard format atın az öncede başka bir konuda benzer bir problemi okudum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.