Şimdi Ara

Nokia'dan Symbian Anna desteğini arkasına alan X7-00 için tanıtım reklamı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.


    quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    auto focus bile koymadiklari telefona foto ozelliklerini oven reklam cekmisler. allah akil fikir versin. sonra platformumuz yaniyor diye agliyorlar. durun bu daha iyi gunleriniz, bu kafayla nereye gittiginiz belli.


    odaklama özelliği yoksa reklamda gösterilen odak çerçevesi ne iş


    Yüz algılama çerçevesi o, hocam.

    Ayrıca bu cihaz müzik telefonu değil mi? X7? Müzik serisi olan bi' telefonun reklamında hep kamerasına değinilmiş. Bence bu reklam N8'e çekilmeliydi. Otofokussuz kamerayı vurgulamak abest olmuş sanki. Müziğine değinilseydi daha mantıklı olurdu.




  • nokia nın yeni nesil akıllı telefon teknolojisine ayak uyduramadığını düşünüyorum, küçüklüğümde hayran hayran baktırırdı kendisine bizi.. ve ne yazık ki hayran hayran baktığım modelleri hala eski nesil telefonları. yeni nesil telefonlarda bekleneni veremediği kanısındayım.
  • ben hayatımda bukadar saçma sapan yorumlar görmedim artık kötü ye kötüde detirttirmiyecekler bu gidişle zorla satmıyorlar ama bizim milletimiz gibi teknolojiden uzak işletim sisteminin ne demek olduğunu bilmeyen insanlar gidipte nokia alıyorlar sırf adı var diye geçen yıl s60 lı n97 yi(salak 5800 dan hiçbir farkı olmayan)telefonu 1000tl nin üstünde bir rakama satıyordu ve bazılarıda gidip alıyordu şimdide milleti iyice aptal yerine koymaya başladı ve kameraya oto fokus bile koymuyor artık saçma sapan modeller çıkartıyor yok nokia oro yok x1-00 gibi hiçbir işey yaramayan akıllı telefon bile sayılmayan saçma sapan telefonlar çünkü artık anladı akıllı telefon yapamayacağını ve alt seviye kullanıcıları hitap etmeye çalışıyor hiç kimse inkar etmesin bana burada kendileri bile işletim sistemlerinin ne kadar iğrenç olduğunu anladı marketinde hiçbir uygulama olmayan stabilite olmayan telefon az kasıldımı reset atan vs vs saymakla bitmez şimdi.Bana android ve ya ios övüyo falanda demeyin tabiki ios a hiçbir işletim sistemi bir değil şuanda android de çok iyi bir işletim sistemi değil çünkü bizim hükümet bir türlü anlaşamadı gitti google ile markette hiçbir işey yarar uygulama yok sadece free uygulamalar var ve onlarda bin beterler nokia s40 tabanlı bir telefona 1ghz işlemci koyacak kadar akıllı işte :D birde symbian 3 ü çıkarttılar millette gidip nokia diye alıyor tabi çok benim tanıdıklar sırf marka yüzünden nokia iyidir güzeldir kalitelidir diye artık forumun %95 inin nokia yı sövmesine karşmayacaksınız çünkü bunlar doğrular bir arkadaşta yazmış çok güldüm doğrusu :D:D android kişisel verilerimizi ortaya döküyormuş android li telefonu olsa bile kullanmaz symbian kullanırmış :d




  • quote:

    Orijinalden alıntı: K_Spartakus

    quote:

    Orijinalden alıntı: danGerfuLL


    quote:

    Orijinalden alıntı: K_Spartakus

    nokianin satışları düşüyormuş , bana ne ! Beter olsun , bize yıllarca tasarım telefonu sattı , yıllarca telefonların kapaklarını süsleyip adına numaralar verip durdu. Işsiz kalıyorlarmis , beni ilgilendirmez çünkü benim ülkemin issizi ondan daha önemli



    Zorla mı sattı?

    Kapakları değiştirip yeni numara verdiyse sizin birkaç yıl öncesine kadar Alcatel One Touch serisinden ya da Panasonic GD serisinden telefonlar kullanmanız lazım ne de olsa sadece kapakları değiştirmişler/değiştirmeye devam ediyorlar ne diye telefon değiştiresiniz ki? Bugün Apple'ın patent ihlali nedeniyle masaya oturup anlaştığı bir firmadan bahsediyoruz öyle sadece kapak değiştiren bir marka olsa Apple denen 'agresif çocuk mantığı'ndaki firma masaya oturmazdı.

    Arkadaşim turkcell shoplarda ne satıyorlar ? Alcatel mi ? , sen işine geldiği gibi anla .

    Türkiyede turkcell gibi bir operatör , kvk gibi dağıtımcı ve ithalatci firma var ve bu iki markanın ortak özelliği nokianin stratejik ortağı olmasıdır ve bu kvk/tım shoplarda nokia ağırlıklı satış yapılıyor .

    Türkiyeye vodafone gelmeseydi rekabet kızışmazdi bu şekilde . Her markayı satıyorlar .

    Birilerinin eteklerinin tutuştugu belli .

    Ne nokia ne diğer markalar babamın mali değil yalnız bu kadar deneyim ve tecrübeden sonra nokiaya güvenim sıfırlanmistir .





    Ne alaka? Ben neyden bahsediyorum siz hangi mevzuya giriyorsunuz?




  • ne alaka olduğu belli işte sen işine gelmediği gibi anlıyorsun .

    zorlamı sattılar diye sordun bende cevabını olduğu şekilde verdim

    eğer nokiayla içli dışlıysan anlamamazlıktan gelmen çok normaldir .
  • Bence reklam karmaşık ve kamera ağırlıklı tanıtım olmuş,kısaca reklam hatalı,kamera odaklı olarak X-7 yerine N8 koymaları lazımdı :)
  • Nokia kendi kendine degil microsoft un sayesinde batacak.Tipki SEGA ya olan durum gibi.Microsoft sega yi batirdi kendi oyun konsolunu uretti.Simdi de sira nokia da.Nokia batacak microsoft satin alacak kendi telefonlarini uretip windows mobile isletim sistemini daha da gelistirecek.Microsoft bunu hep yapiyor.Nokia ya karsi hain plani da bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia connecting people... Bir telefondan beklediğim herşeyi sorunsuzca n8 ile yapabiliyorum. Çok çekirdek veya yüksek frekans isteyen arkadaşları anlamıyorum... Telefonun en basit ve ilk görevi konuşturmaktır... Sizin telefonunuz ne kadar konuşturabiliyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K_Spartakus

    ne alaka olduğu belli işte sen işine gelmediği gibi anlıyorsun .

    zorlamı sattılar diye sordun bende cevabını olduğu şekilde verdim

    eğer nokiayla içli dışlıysan anlamamazlıktan gelmen çok normaldir .



    Nokia cihaz kullanmiyorum bilmem imzam dikkatinizi cektimi.

    Diger taraftan diyorsunuz ya KVK ve TIM'ler Nokia disinda dogru durust cihaz satmadi diye, emin olun Nokia onlarin da babasinin mali degil. Bu ulkede zamaninda w810i, k750i gibi cihazlarda cok satti. Diger taraftan bir cihazi distrubutor yerine bir GSM firmasindan almak o firmanin bu ulkedeki biz tuketicilere gosterdigi degerdir. Nokia cihazlarini sadece Turkcell ile degil ayni zamanda distributor ile de sunuyor. Cesitlilik artti diyorsunuz da HTC'nin bu sektorde kac yillik mazisi var? Simdi baska firmalara urettigi cihazlardan bahsetmeyin bana. Android ile beraber hizli bir yukselise gecti HTC, keza WM cihaz urettigi zamanlarda da her model bulunmuyordu ulkemizde. Diger taraftan SE'de distrubutor sorununu bir turlu asamadi, LG, Motorola ve diger firmalar arada bir ugruyorlar eksik olmasinlar. Yani cesidi artirmasi gereken Vodafone degil firmalarin ta kendisi. TR'ye, cihazin satisa cikmasindan sonra getiren 2 firma var biri Nokia digeri de Samsung. Bu durumda da Nokia'ya sizce rekabeti saglayan Vodafone araciligiyla giydirmek ne kadar mantikli? Nokia her modelini getiriyor mu sorusu gelecek gelmeden ona da cevap vereyim; o ulke icin destek verebilecegi modelleri getiriyor. Ör: N900 TR destegi olmayan bir model olmadigi icin gelmedi.

    Simdi esas mevzuya gelecek olursak da Nokia sizin kucuk gordugunuz kadar kucuk bir sirket degil. Bu sektorde sadece yazilim uretmekle degil ayni zamanda iletisime de destek vermekle mesguldu. Symbian seven sever sevmeyen sevmez o ayri bir boyut; ama Nokia sadece Symbian'den ibaret degil. Tabi son kullanici ne kullandigina bakar, neyi kim gelistirmis o pek umursanmaz ki mobil iletisimden bahsediyoruz elimizdeki cihazlarin oncelikli amaci iletisim.




  • anna sini belle diler yine olmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beş para etmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afterdarq

    nokia connecting people... Bir telefondan beklediğim herşeyi sorunsuzca n8 ile yapabiliyorum. Çok çekirdek veya yüksek frekans isteyen arkadaşları anlamıyorum... Telefonun en basit ve ilk görevi konuşturmaktır... Sizin telefonunuz ne kadar konuşturabiliyor?


    bence siz olayi en basindan anlamamissiniz. akilli telefonlari telefon olarak degil cebde kolayca tasinabilen mobil bilgisayar olarak aliyoruz. telefon sadece yan ozelligi ve acikcasi cebde tasimak icin bahanesi. ha bu telefonlari sadece pahali diye prestij icin alip alodan baska is yapmayan insanlarda var onlar ayri hikaye. ama derdiniz sadece alo demekse bunu 200tlye cok cok guzel yapan telefonlar mevcut. yaninada 300-400tl ye n8 den 10 kat guzel foto ceken fotograf makinalari satiliyor. bunun disindaki islere gelirsek n8 bir akilli telefondan bekledigim islerin hic birini duzgun yapamiyor. daha cok yapiyormus gibi yapiyor.




  • Teknik serviste çalışırken Bir televizyon gelmişti eski muhtemelen 80 lerden kalma...TV ekranın üstünde Kocaman "NOKIA" yazıyorduBence başladığın işe geri dön NOKIA
  • transformers da ki telefon bu değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: danGerfuLL

    quote:

    Orijinalden alıntı: K_Spartakus ne alaka olduğu belli işte sen işine gelmediği gibi anlıyorsun . zorlamı sattılar diye sordun bende cevabını olduğu şekilde verdim eğer nokiayla içli dışlıysan anlamamazlıktan gelmen çok normaldir .
    Nokia cihaz kullanmiyorum bilmem imzam dikkatinizi cektimi. Diger taraftan diyorsunuz ya KVK ve TIMler Nokia disinda dogru durust cihaz satmadi diye, emin olun Nokia onlarin da babasinin mali degil. Bu ulkede zamaninda w810i, k750i gibi cihazlarda cok satti. Diger taraftan bir cihazi distrubutor yerine bir GSM firmasindan almak o firmanin bu ulkedeki biz tuketicilere gosterdigi degerdir. Nokia cihazlarini sadece Turkcell ile degil ayni zamanda distributor ile de sunuyor. Cesitlilik artti diyorsunuz da HTCnin bu sektorde kac yillik mazisi var? Simdi baska firmalara urettigi cihazlardan bahsetmeyin bana. Android ile beraber hizli bir yukselise gecti HTC, keza WM cihaz urettigi zamanlarda da her model bulunmuyordu ulkemizde. Diger taraftan SEde distrubutor sorununu bir turlu asamadi, LG, Motorola ve diger firmalar arada bir ugruyorlar eksik olmasinlar. Yani cesidi artirmasi gereken Vodafone degil firmalarin ta kendisi. TRye, cihazin satisa cikmasindan sonra getiren 2 firma var biri Nokia digeri de Samsung. Bu durumda da Nokiaya sizce rekabeti saglayan Vodafone araciligiyla giydirmek ne kadar mantikli? Nokia her modelini getiriyor mu sorusu gelecek gelmeden ona da cevap vereyim; o ulke icin destek verebilecegi modelleri getiriyor. Ör: N900 TR destegi olmayan bir model olmadigi icin gelmedi. Simdi esas mevzuya gelecek olursak da Nokia sizin kucuk gordugunuz kadar kucuk bir sirket degil. Bu sektorde sadece yazilim uretmekle degil ayni zamanda iletisime de destek vermekle mesguldu. Symbian seven sever sevmeyen sevmez o ayri bir boyut; ama Nokia sadece Symbianden ibaret degil. Tabi son kullanici ne kullandigina bakar, neyi kim gelistirmis o pek umursanmaz ki mobil iletisimden bahsediyoruz elimizdeki cihazlarin oncelikli amaci iletisim.


    tım ve kvk shoplar ağırlıklı olarak nokia sattıkları için nokianın satışları çok büyüdü sözümü başka markalara hiç önem vermedikelri anlamına getiriyorsan o da senin işine geldiği gibi anladığını gösterdiği içindir .

    elbette başka markalarıda satacaklar elbette diğer markalarla satış anlaşması yapıp hedef koyacaklar ama bu ana markanın diğer yardımcı markaların önüne geçeceği anlamınada gelmez

    htcnin bu sektördeki geçmişini bilmeyecejk kadar cahilsin yada bilgi sahibi değilsin . htc 1999 dan beri üretim yapan bir marka ama bu htc markası olarak gerçek anlamda yaklaşık 7 seneyi buluyor . htcnin ilk kurulduğu yıldan bu yana yaptığı başarıların sayısı yoktur ve bu başarılar teknolojik anlamda nokiadan fazladır . htc başka markalara yaptığı fason işlerde bile çok kaliteli cihazlar üretmiştir ve ben bu cihazlardan birisini 5 sene kullandım ( i-mate )

    turkcell stratejik partneri nokia satarken vodafone dünya genelindeki partneri nokiayı satamaz demiyorum zaten . vodafoneda büyük marka olma özelliğini ve söz hakkını kullanıp turkcellin bir adım önüne geçip diğerinin getiremediği cihazı getirip satabilir . bunda sakınca yoktur .

    avea'da htc satmaya başladı hatta vodafonedan farklı ilk defa yeni cihaz çıkardı . neden turkcell htcnin yeni modelini artık satamıyor ?

    senin nacizane görüşlerini merak ediyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    quote:

    Orijinalden alıntı: Afterdarq nokia connecting people... Bir telefondan beklediğim herşeyi sorunsuzca n8 ile yapabiliyorum. Çok çekirdek veya yüksek frekans isteyen arkadaşları anlamıyorum... Telefonun en basit ve ilk görevi konuşturmaktır... Sizin telefonunuz ne kadar konuşturabiliyor?
    bence siz olayi en basindan anlamamissiniz. akilli telefonlari telefon olarak degil cebde kolayca tasinabilen mobil bilgisayar olarak aliyoruz. telefon sadece yan ozelligi ve acikcasi cebde tasimak icin bahanesi. ha bu telefonlari sadece pahali diye prestij icin alip alodan baska is yapmayan insanlarda var onlar ayri hikaye. ama derdiniz sadece alo demekse bunu 200tlye cok cok guzel yapan telefonlar mevcut. yaninada 300-400tl ye n8 den 10 kat guzel foto ceken fotograf makinalari satiliyor. bunun disindaki islere gelirsek n8 bir akilli telefondan bekledigim islerin hic birini duzgun yapamiyor. daha cok yapiyormus gibi yapiyor.


    n8 akıllı telefonmuş , diğerşeride pda yani cep bilgisayarı ...yani birkaç gömlek üstünler n8den .




  • bir zamanların efsanesinin haline bak sürekli pazar kaybediyor.inadını kırıp vazgeçse bu symbian dan diğer markalardan daha çok tercih edileceğinden eminim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swat882

    transformers da ki telefon bu değil mi?


    evet orda beyazı vardı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K_Spartakus

    quote:

    Orijinalden alıntı: danGerfuLL

    quote:

    Orijinalden alıntı: K_Spartakus ne alaka olduğu belli işte sen işine gelmediği gibi anlıyorsun . zorlamı sattılar diye sordun bende cevabını olduğu şekilde verdim eğer nokiayla içli dışlıysan anlamamazlıktan gelmen çok normaldir .
    Nokia cihaz kullanmiyorum bilmem imzam dikkatinizi cektimi. Diger taraftan diyorsunuz ya KVK ve TIMler Nokia disinda dogru durust cihaz satmadi diye, emin olun Nokia onlarin da babasinin mali degil. Bu ulkede zamaninda w810i, k750i gibi cihazlarda cok satti. Diger taraftan bir cihazi distrubutor yerine bir GSM firmasindan almak o firmanin bu ulkedeki biz tuketicilere gosterdigi degerdir. Nokia cihazlarini sadece Turkcell ile degil ayni zamanda distributor ile de sunuyor. Cesitlilik artti diyorsunuz da HTCnin bu sektorde kac yillik mazisi var? Simdi baska firmalara urettigi cihazlardan bahsetmeyin bana. Android ile beraber hizli bir yukselise gecti HTC, keza WM cihaz urettigi zamanlarda da her model bulunmuyordu ulkemizde. Diger taraftan SEde distrubutor sorununu bir turlu asamadi, LG, Motorola ve diger firmalar arada bir ugruyorlar eksik olmasinlar. Yani cesidi artirmasi gereken Vodafone degil firmalarin ta kendisi. TRye, cihazin satisa cikmasindan sonra getiren 2 firma var biri Nokia digeri de Samsung. Bu durumda da Nokiaya sizce rekabeti saglayan Vodafone araciligiyla giydirmek ne kadar mantikli? Nokia her modelini getiriyor mu sorusu gelecek gelmeden ona da cevap vereyim; o ulke icin destek verebilecegi modelleri getiriyor. Ör: N900 TR destegi olmayan bir model olmadigi icin gelmedi. Simdi esas mevzuya gelecek olursak da Nokia sizin kucuk gordugunuz kadar kucuk bir sirket degil. Bu sektorde sadece yazilim uretmekle degil ayni zamanda iletisime de destek vermekle mesguldu. Symbian seven sever sevmeyen sevmez o ayri bir boyut; ama Nokia sadece Symbianden ibaret degil. Tabi son kullanici ne kullandigina bakar, neyi kim gelistirmis o pek umursanmaz ki mobil iletisimden bahsediyoruz elimizdeki cihazlarin oncelikli amaci iletisim.


    tım ve kvk shoplar ağırlıklı olarak nokia sattıkları için nokianın satışları çok büyüdü sözümü başka markalara hiç önem vermedikelri anlamına getiriyorsan o da senin işine geldiği gibi anladığını gösterdiği içindir .

    elbette başka markalarıda satacaklar elbette diğer markalarla satış anlaşması yapıp hedef koyacaklar ama bu ana markanın diğer yardımcı markaların önüne geçeceği anlamınada gelmez

    htcnin bu sektördeki geçmişini bilmeyecejk kadar cahilsin yada bilgi sahibi değilsin . htc 1999 dan beri üretim yapan bir marka ama bu htc markası olarak gerçek anlamda yaklaşık 7 seneyi buluyor . htcnin ilk kurulduğu yıldan bu yana yaptığı başarıların sayısı yoktur ve bu başarılar teknolojik anlamda nokiadan fazladır . htc başka markalara yaptığı fason işlerde bile çok kaliteli cihazlar üretmiştir ve ben bu cihazlardan birisini 5 sene kullandım ( i-mate )

    turkcell stratejik partneri nokia satarken vodafone dünya genelindeki partneri nokiayı satamaz demiyorum zaten . vodafoneda büyük marka olma özelliğini ve söz hakkını kullanıp turkcellin bir adım önüne geçip diğerinin getiremediği cihazı getirip satabilir . bunda sakınca yoktur .

    avea'da htc satmaya başladı hatta vodafonedan farklı ilk defa yeni cihaz çıkardı . neden turkcell htcnin yeni modelini artık satamıyor ?

    senin nacizane görüşlerini merak ediyorum

    Hem cahilsin diyorsun hem de gorusumu merak ediyorsun? Sen kimsin capin kac cm?

    Sizin gibileri de kale alip yaziyoruz iste.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura


    quote:

    Orijinalden alıntı: Afterdarq

    nokia connecting people... Bir telefondan beklediğim herşeyi sorunsuzca n8 ile yapabiliyorum. Çok çekirdek veya yüksek frekans isteyen arkadaşları anlamıyorum... Telefonun en basit ve ilk görevi konuşturmaktır... Sizin telefonunuz ne kadar konuşturabiliyor?


    bence siz olayi en basindan anlamamissiniz. akilli telefonlari telefon olarak degil cebde kolayca tasinabilen mobil bilgisayar olarak aliyoruz. telefon sadece yan ozelligi ve acikcasi cebde tasimak icin bahanesi. ha bu telefonlari sadece pahali diye prestij icin alip alodan baska is yapmayan insanlarda var onlar ayri hikaye. ama derdiniz sadece alo demekse bunu 200tlye cok cok guzel yapan telefonlar mevcut. yaninada 300-400tl ye n8 den 10 kat guzel foto ceken fotograf makinalari satiliyor. bunun disindaki islere gelirsek n8 bir akilli telefondan bekledigim islerin hic birini duzgun yapamiyor. daha cok yapiyormus gibi yapiyor.


    Benim söylemek istediğim Akıllı Telefon da olsa Akılsız Telefon da olsa mübarek bu cihazların ilk kullanım amacı konuşturmaktır. İlk amacını doğru dürüst yapamayan bir telefona akıllı telefon bile den(e)mez. Cep bilgisayarı denir...
    Nokia N8 ile ben her türlü günlük ihtiyacımı mobil olarak sağlayabiliyorum.
    Şimdiye kadar sayısız marka ve model PDA kullandım, kullanıyorum.
    Bu telefonu kullan(a)madan yorum yapanlara inanamıyorum...




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.