Şimdi Ara

Nokia C5-03 e Dil paketi Yükleme - Rusça

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia c5-03 e Rusça dil paketi yüklemem gerekli. telefon türkçe,türkiyeden alınma. telefoncu 40tl istedi. internetten program bulup yüklemek mümkün müdür?



  • Ayarlardan Rusçayı seçseniz daha iyi olmaz mı ?
  • Ayarlar kısmında Rusça dili yok telefonda. =((( olsa seçicem.
    geçen telefonun dokunmatiği bozuldu. telefoncuya götürdüm. kvk kapanmıştı. kvk nın cihaz satan yerine teslim edicektim. o anda cihaz çalıştı. sonra dedim buraya kadar gelmişken. dil paketini yüklettireyim. eleman önce 40tl dedi, 2 saat sonra hazır olur dedi. bende verdim. geldim geri, dedi ki cihazın dokunmatiği çalışmıyor. yükledim ama size gösteremiyorum, dokunmatikten ötürü. 55 tl istedi değiştirmek için dokunmatiği,ben de garantisi olduğu için garanti kapsamında yapılsın dedimç bıraktım. 2 gün sonra yapılmıştı. aldım. ama açınca Rusça yoktu. benden teslim alırken, Rusça dil paketi yüklenmiştir, cihaz güncellenmesi yapmayın demişti. ama aldığım formda arıza tanımlanmış ve ayrıca "Rusça dil paketi yüklenmesi istenmektedir" yazıyordu. KVK da cevap olarak, tamiratın yapıldığını, ancak Rusça dil paketinin ücreti mukabilinde yükleneceğini yazmış. velhasıl kandırılmış oldum. eleman yüklemediği yazılım için benden 30TL aldı.ilk başta 40 demişti,öderken kendiside karıştırdı 30TL aldı. Antalya da Toptan GSM KVK bayisidir kendileri. buradan kınıyorum!!!!
    uzakta oturuyorum, oraya kadar gitmeye üşendim, netten yükleyebilirsem yükleyeyim dedim, buldumda programı galiba. ama tam emin değilim,bir rus sitesinden bulmuştum. şimdide USB kablosu yok. deneyemiyorum. birde yüklerken kesilme olursa cihaz servislik olur demişler. korktumda bozarım diye.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.