Şimdi Ara

Nintendo Wii U'nun sırrı çözülüyor; IBM POWER7 CPU ve AMD Radeon HD GPU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
20.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: söny

    Lansman konusunda berbat olan bi firma özellıklerı bu kadar ıyı saklıyorsa iyidir fakat sunu unutmamak lazım sonuçta japon pazarına yönelik bir firma ve grafik olarak önceki serilerinin ne oldugunu bılıyoruz o yuzden bir yeni xbox veyahut ps olamıcak emınım ama denemek ısterim tabiki nintendonun elini ayağını cektiği türkiyede spotta veya 2. el bir wii u alınabilir cıktıgında

    Kac yildir konsol kullaniyorsun bilmiyorum ama Nintendo, Wii haricindeki butun konsollarinda, neslinin en iyi grafiklerine sahipti. Ayrica kesinlikle "sadece Japon pazarina yonelik" bir firma degil. NES olsun, SNES olsun, Nintendo 64 olsun her konsolu Amerikan pazarinda tapilacak derecede sevilmistir. NES klonlari da muhtemelen Turkiye'de su ana kadar en cok satilan konsollardir.
  • Bence yeni nesilin en güçsüz aleti yine nintendonun olacak.Ama wiideki gibi çamur gibi grafikler yerine daha rekabetci grafikler sunacağı kesin.Zaten wiinin en büyük sorunu grafikten çok online desteğiydi.Eğer wii u online desteğini mükemmele yakın bir seviyede yaparsa konsolun bir numaraya oturması hiç zor görünmüyor.
  • Yapimci firmalara gonderilen ilk devkitler 750 MB Ram e sahipti daha sonra 1GB oldu, hatta suan 2 GB olabilir deniyor ve 7000 serisi ekran karti Wii U donanim olarak bir sonraki nesilde Yeni Xbox ve PS4 den ustun bir donanima sahip olmuyacak FAKAT ! Nintendo Wii U nun bu guclu donanimla Yeni Xbox dan 1 yil once PS4 dende 2 yil once erken cikacagini 2012 Aralikda gelecegini dusunursek Hatta ve hatta Wii U nun artik Hard Core oyunlar ve WoW , Dota gibi MMO oyunlara destek verip oyun yelpazesini Kat ve Kat katliyacagini dusunursek Nintendo Wii de yasadigi basariyi Wii U da daha fazla yasayacaktir.

    Not : Buyuk ihtimalle kaynaklarda Nintendo Wii U nun cikis oyunlari icinde World of Warcraft, Dota gibi MMO oyunlar bulunmakda.

    World of Warcraft (Activison) - Çıkış Oyunu
    DotA 2 (Valve)


    Kaynak :
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Wii_U_eShopta_WoW_Counter_Strike_Ve_Dahasi-25812.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 27 Mart 2012; 14:02:12 >




  • arkadaşlar ps3'te 512 mb ram var, core 2 duonun ilk serisine eş değer bir işlemcisi ve 7800gtx ayarında bir gpusu var. adı üstüne konsol bunlar. pc değil ki. pcde yazılım özgürlüğü var, adeta yazılım çöplüğü olduğu için her seferinde daha kuvvetli parça gerektiriyor. konsol öyle değil, sınırları var. 512 mb ram az gibi gelebilir pc kullanıcılarına ama o ram öyle bir kullanılıyor ki, nasılsa başka yazılım yok konsolda. ama pc öyle değil, her yerinde bir yazılım, donanıma etki eden bir ton materyal var. ram çöplüğe dönüyor, her donanım sürekli başka bir şey tarafından çağırılıyor. konsol işlemcisi de bu oyunları çalıştırabilecek uygun mimariyle üretiliyor. zaten bu yüzden geriye dönük değil ps sürümleri. her sürüm için kapasitesine uygun, kendi içinde yetebilen bir cpu üretiliyor. ama pc öyle değil, x86 mimarisi var, 1980den beri kullanılıyor bu yüzden de çok çok eski yazılımlar hala daha çalıştırılabiliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: artariel

    arkadaşlar ps3'te 512 mb ram var, core 2 duonun ilk serisine eş değer bir işlemcisi ve 7800gtx ayarında bir gpusu var. adı üstüne konsol bunlar. pc değil ki. pcde yazılım özgürlüğü var, adeta yazılım çöplüğü olduğu için her seferinde daha kuvvetli parça gerektiriyor. konsol öyle değil, sınırları var. 512 mb ram az gibi gelebilir pc kullanıcılarına ama o ram öyle bir kullanılıyor ki, nasılsa başka yazılım yok konsolda. ama pc öyle değil, her yerinde bir yazılım, donanıma etki eden bir ton materyal var. ram çöplüğe dönüyor, her donanım sürekli başka bir şey tarafından çağırılıyor. konsol işlemcisi de bu oyunları çalıştırabilecek uygun mimariyle üretiliyor. zaten bu yüzden geriye dönük değil ps sürümleri. her sürüm için kapasitesine uygun, kendi içinde yetebilen bir cpu üretiliyor. ama pc öyle değil, x86 mimarisi var, 1980den beri kullanılıyor bu yüzden de çok çok eski yazılımlar hala daha çalıştırılabiliyor.

    Saçmalamayın cell i ilk nesil c2d işlemcilerle bir tutulduğunuda gördüm ya
    ayrıca rsx hakkında da M@U nickli arkadaşın bilgilendirici bir konusu vardı onada bir göz atın böyle şeyler söylemeden önce..




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.