Şimdi Ara

Nintendo VS Playstation VS XBox

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar siziz favori konsolunuz hangisi.Japonyada nintendo daha çok satıyormuş mesela ama türkiyede hep playstation satılıyor mesela.Hangisinin oyunları daha iyi,Hangi alet iyi Siz olsanız hangisini neden alırdınız.



  • PS OYUNLARI daha çok dünya kullanıcılarını bağlıyo...çekici geliyo...
    ama NES japonlar için çok cazip oyunlar çkaryo.... onların ilgisini çekicke
  • param olsa hepsini alirim...
    fakat ps3 daha iyi bence
  • ps grafik ve multimedya canavarı makineler yapıo bana göre ama asılolan oynanablirlik olunca bence bu işi nintendo becerioki yıllardır handheld sistemlerde bir numaralar grafik ve özellik ne kadar ii olmasada asıl olay wiide patlıcak gbi hem fiyat hem deişik kontrol sistemi bakalım herşeyi zaman göstercek
  • Açıkçası Ben Hem X-box hem de Playstation 3 kullanıcısıyım Xbox teknoloji olarak grafik olarak ve performans olarak Ps 3'ü geçer fakat Xbox alt yapısı Türkiyede ilerlememiş durumda. Eğer Singleplayer tercih ediyorsanız Xbox almanızı öneririm fakat Eğer Multi oynuyorsanız Ps3 hem bedava hem de Türkiyede altyapısı gelişmiş durumda. Nintendo'yu önermiyorum eski püskü kötü bit konsol. Bir da forumda daha yeniyim konsollar ve oyunlar hakkında sorularınız için mesaj atın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metalee

    Açıkçası Ben Hem X-box hem de Playstation 3 kullanıcısıyım Xbox teknoloji olarak grafik olarak ve performans olarak Ps 3'ü geçer fakat Xbox alt yapısı Türkiyede ilerlememiş durumda. Eğer Singleplayer tercih ediyorsanız Xbox almanızı öneririm fakat Eğer Multi oynuyorsanız Ps3 hem bedava hem de Türkiyede altyapısı gelişmiş durumda. Nintendo'yu önermiyorum eski püskü kötü bit konsol. Bir da forumda daha yeniyim konsollar ve oyunlar hakkında sorularınız için mesaj atın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.