Şimdi Ara

Nintendo 3DS almayı düşünüyorum, sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Aslında uzun zamandır 3DS almak istiyordum, Nintendo oyunlarını çok severim yalnız 3DS XL ülkemizde çok pahalıya satılıyor... Son günlerde malum normal 3DS için 250 - 300 TL civarına kampanyalar var.

    Bildiğim kadarıyla normal 3DS'te ekranın kendi kendine çizilmesi sorunu var. Yani cihazın kapağını kapatınca alt kısımdaki ekran üst kısma değdiği için zamanla üst ekranda iz oluşuyor ve çiziliyormuş.

    Bu bağlamda bir sorum olacak: Normal 3DS alırsam sadece evde kullanacağım ve cepte, çantada vs. taşımayacağım. Bu şekilde dikkatli bir kullanımda ekran koruyucu vs. kullanmadan ekranın çizilme ihtimali var mıdır?

    Son olarak kesinlikle XL al diyen var mı? Normal 3DS idare etmez mi?



  • Yalnızca evde kullanacaksanız XL daha uygun. Ben 3DS'i dışarıda oynamak için tercih ettim. Yani işte/okulda veya ulaşım araçlarında kullanmayacaksanız XL alın derim.

    Bir de bahsettiğiniz iz olayı gerçek. Bir gün kullanmadım, ertesi gün kapağını açtığımda, zor fark edilebilecek iki iz vardı. Ekran koruyucu alana kadar kutunun içinden çıkan köpük tarzı bir şey kullanıyorum şimdilik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.