Şimdi Ara

NİKON COOLPİX P600 KULLANICILARI KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nikon Coolpix P600 dijital fotoğraf makinesi : Nikon yüksek zumlu Coolpix ürün ailesinin yeni üyesi Coolpix P600 modelini duyurdu. 60x optil zum özellikli objektife sahip olan Nikon Coolpix P600 dijital fotoğraf makinesi kompakt tasarım çizgileri ile yüksek zumlama kapasitesini bir arada sunuyor. Nikon Coolpix P600 16 megapiksel çözünürlüklü arka aydınlatmalı CMOS görüntü sensörü ve dâhili elektronik vizörü ile yaratıcı fotoğrafseverlerin loş ışıkta dahi zengin detaylarla keskin netlikte görüntüler çekmesine olanak tanıyor. Nikon'un yeni dijital fotoğraf makinesi her türlü detayı çekmek isteyen kullanıcılara yönelik tasarlanmış.

    Nikon Coolpix P600

    Nikon Coolpix P600 fotoğraf çekim özellikleri
    60z optik zum yapabilen NIKKOR objektif, 120x değerine genişletilebilen Dynamic Fine Zoom özelliği, 24-1440mm odak uzaklık değerleri ve Super ED cam öğeleri cihazın üstün görüntü kalitesinin altında yatan temel özellikler. Nikon Coolpix P600 fotoğraf makinesinde bulunan 921k yüksek çözünürlüklü ve geniş görüş açısına sahip ekran çekim ve çekim sonrasında kullanıcının işlerini kolaylaştırıyor. Cihazın GElişmiş Lens Kaydırmalı Sarsıntı Azaltma özelliği 60x optik zum kullanılan çekimlerde dahi kaliteli ve net görüntüler elde etmeyi sağlıyor.

    P600

    Full HD video görüntüler
    Kolay taşınabilir fotoğraf makinelerinde bir diğer önemli özellik de saniyede 7 kare peş peşe çekim hızı. Bu özellik hareket halindeki bir otomobil veya evcil hayvanlar gibi yerinde durmayan görüntüler için ideal. Film meraklı kullanıcıların da unutulmadığı Nikon Coolpix P600 dijital fotoğraf makinesinde Full HD 1080/60i yüksek kalitede video kaydetmek olanaklı. Video görüntüler özel tuş sayesinde tek bir dokunuş ile başlatılabiliyor ve stereo ses ile kayıt gerçekleştiriliyor.

    Coolpix P600

    Yenilikçi özellikleriyle Nikon Coolpix P600
    Cihazın, netlenen alanın kenarlarını vurgulayan netleme tepesi gibi yenilikçi özellikleri değerleir ekranda kolayca görüntüleyerek ince detayların ayarlanmasını sağlıyor. Nikon Coolpix P600 dijital fotoğraf makinesinin akıllı AF otomatik netleme algoritması ve çoklu işlem yeteneği önemli anları her zaman keskin netlikte kaydetme olanağı sunarken çekimler arasında bekleme zamanını ciddi anlamda azaltıyor.

    Nikon P600 dijital fotoğraf makinesi

    Nikon Coolpix P600 satış fiyatı
    Siyah ve kırmızı renk seçenekleri ile satışa sunulan Nikon Coolpix P600 fotoğraf makinesinin fiyatı 470 Euro / 1.400 TL civarında. Cihazla ilgili detaylar ve aksesuvar seçenekleri için üretici firma Nikon'un resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    Nikon Coolpix P600 fotoğraf makinesi







  • O değilde bu makine Türkiye'de henüz satışa sunulmadı diye biliyorum.
    Türkiye'de bakmadığım yer kalmadı bu makineyi bulamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arycanda66

    O değilde bu makine Türkiye'de henüz satışa sunulmadı diye biliyorum.
    Türkiye'de bakmadığım yer kalmadı bu makineyi bulamadım.



    elektroworld ve bimeks mağazalarında bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.