Şimdi Ara

NETWORKTEN ANLARIM DİYENLER YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir dershane açıoruz ve her sınıfta projeksiyon aleti ve birde pc bulunacak.ders aralarında her sınıfta klip yayını yapmak istioruz yada duyuru gibi şeler ekranda gözükücek yani.bu olayı sekreter pc sinden yapabilirmiyiz.yani sekreter bir klip açıcak ve her sınıfta o klip gösterilecek bu sistemi nası kurabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vkh -- 13 Mart 2006; 19:43:59 >



  • bu tarz birşeyi denemedim hiç aslında tam bir bilgim yok ancak şöyle bir durum var. sonucta bir pc den birçok ekrana goruntu gonderebiliyorsunuz. özel sinyal guçlendirici ve ekran cogaltıcılar var. bunlar yardımıyla yapabilirsiniz. sonucta ekrana giren goruntu projeksiyon aletine girecek bir fark yok yani. ancak dershanede oldukça uzun mesefa ve fazla sayıda ekran soz konusu olacagından bu sinyallerin biraz fazla yukseltilmesi gerekebilir. bu guclendiricilerden ve cogaltıcılardan birden fazla kullanmak gerekebilir.
  • Nedenki yahu Wireless ağ ilede çözülür bu iş. vestel in wireless ağdan görüntü alabilen tv modelleri bile çıktı. her prejeksiyon cihazı zaten pclere direkt balı olucak. pc lerde wireless ağa balı olucak. network kurulum bilgisi yeterli olan birisi kolaylıkla kurar bu sistemi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiEralp -- 13 Mart 2006; 22:33:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.