Şimdi Ara

Network ile ilgili sorun LÜTFEN YARDIMCI OLUNN =((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim çalıştığım şirkette 60 tane bilgisayar var, bu bilgisayarların bulunduğu departmanlar 2 farklı binalar aradaki iletişimde fiber kabloyla sağlanmaktadır.

    Sorun şu ki gecen hafta bilgisayarımda birden ağ bağlantısı gitti.1 gün sonra kendiliğinden geri geldi. 1 gün sonra yanımdaki bilgisayarın ağ bağlantısı gitti 2-3 saat sonra yeniden geldi, bu sorun 3-4 gün arayla sistemdeki 1 bilgisayarda oluşuyor...

    Ping attıgımda su şekilde görünüyor.

    Hedef ana bilgisayar ulasılamaz...
    Hedef ana bilgisayar ulasılamaz...
    Hedef ana bilgisayar ulasılamaz...
    Hedef ana bilgisayar ulasılamaz...

    paket : giden= 4 gelen= 4 kaybolan= 0


    Ama bazende hiç ping atmıyor...Bir türlü nedenini bulamadım çok zor durumdayım lütfen yardımcı olun !!!







  • belli ki o ağın yöneticisi konumundaki bilgisayarda network ayarlarıyla veya paylaşım ve güvenlik ayarlarıyla ilgili değişiklik yapılıyor.. yoksa durduk yere neden baglantı kaybolsun.. hadi kaybolur diyelim.. bir bilgisayarda olsa o bilgisayardan süphelenirdiniz haklı olarak ama iki bilgisayarda da oluyor demişsiniz.. bu durumda ana bilgisayardan veya onun yöneticisinden süphelenmelisiniz..
  • bu olaydan sonra servera bakım yaptık ve hiçbir sorun algılanmadı networkle ilgilide hiçbir çalışma yapmadım sistem şu an çalışıyor ama birden bir bilgisayarda anlattıgım sorun olusuo hangi bilgisayar olduğu farketmiyor ilk önce benim bulundugum binada, hatta ilk benim bilgisayarımda(bilgi işlemde) oluştu. switch den kaynaklandığını düşünerek switch i değiştirdim ondan sonra aşağıdaki binada oluştu sonra benim bulunduğum binada oluştu,sorunlar bu şekilde oluyor.. belli bi periyodu yok yada belli bişi yapıncada gitmiyor kafasına göre gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.