Şimdi Ara

Neovo marka monitör ile ilgili bir sorunum var. yardım edin lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim monitörümle ilgili bir sorunum var. Markası Neovo. Widescreen, 19 inch LCD ve analog bağlantılı.(modeli H-W19) .Problem şu: Bilgisayarı yeni açtığımda veya restart falan yaptığımda masaüstüne gelmeden hemen önce ekran ortadan ikiye ayrılıyor, sanki yanlarından basık aynı pc'ye bağlı iki tane ekranı yan yana koymuşum gibi iki tane görüntü oluşuyor. İkisinin de gösterdiği şeyler aynı. Görüntü de oldukça bozuk. Ama bulanık desem değil karıncalanmış desem değil, bir enteresan işte. Orantısız ve sanki durgun bi suyun altına bakarmışım gibi bi görüntü. Ekranın power tuşundan kapatıp açınca olması gerektiği gibi çok net, düzgün ve normal görüntü geri geliyor. Bilgisayarın bir dahaki açılışına kadar da hiçbir problem çıkarmıyor. Çok mühim bişey olmadığı için fazla üstünde durmadım ama zaman geçtikçe defolu mal aldığım düşüncesi içime kurt düşürdü. Böyle bi sorunu servise götürmeden nasıl çözebileceğim hakkında bi fikri olan var mı. Çünkü açıkçası böyle bişey için monitörümü servise götürüp 1 ay monitörsüz kalmak da hiç istemiyorum...
    Bu arada ekran kartım Radeon 9250. İşletim sistemim Windows Vista Premium. Bundan önce Philips marka 17 inch LCD ekran kullanıyordum. Hiç böyle bi sorun çıkarmadı.
    Cevap için şimdiden teşekkürler.







  • yok mu bi yorum yapmak isteyen?
  • kardeş bence sen yetkili servisine götür veya onlara danışarak bişeyler yap bunu kendin çözmek isterken monitöründen olabilirsin bence uğraşma ve işini sağlama al;)
  • durum onu gösteriyo gibi saol..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.